Filonka pół-ogonka teraz jest Zuzią i już w swoim domku ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 26, 2006 18:22

Filonka już zwiedza zakamarki swojego nowego domu :D

podróż przespała tak spokojnie jakby całe życie nie robiła nic innego tylko podróżowała samochodem :D od czasu do czasu otwierała na chwilę swoje śliczne oczęta, żeby na mnie bacznie popatrzeć i znowu zapadała w drzemkę

w domku wyszła prawie od razu z transportera i nieśmiało rozpoczęła zwiedzanie mieszkania :D jak wychodziliśmy oglądała sobie kącik za kanapą, niedawno dostaliśmy sms-a od pana Roberta, że Filonka coraz odważniej chodzi po domu :D

Kicia będzie miała do towarzystwa 2 piękne duże żółwie, bardzo rozrabiające w swoim akwarium, co ją z pewnością zainteresuje :D

mam nadzieję, że pan Robert za jakiś czas sam coś napisze na Forum i że będą to same dobre wieści :D

wszystkiego dobrego maleńka :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto gru 26, 2006 19:02

pisiokot pisze:Filonka już zwiedza zakamarki swojego nowego domu :D

podróż przespała tak spokojnie jakby całe życie nie robiła nic innego tylko podróżowała samochodem :D od czasu do czasu otwierała na chwilę swoje śliczne oczęta, żeby na mnie bacznie popatrzeć i znowu zapadała w drzemkę

w domku wyszła prawie od razu z transportera i nieśmiało rozpoczęła zwiedzanie mieszkania :D jak wychodziliśmy oglądała sobie kącik za kanapą, niedawno dostaliśmy sms-a od pana Roberta, że Filonka coraz odważniej chodzi po domu :D

Kicia będzie miała do towarzystwa 2 piękne duże żółwie, bardzo rozrabiające w swoim akwarium, co ją z pewnością zainteresuje :D

mam nadzieję, że pan Robert za jakiś czas sam coś napisze na Forum i że będą to same dobre wieści :D

wszystkiego dobrego maleńka :ok:

Wspaniale :D

Sporty

Od: Czw paź 20, 2005 8:06

Post » Wto gru 26, 2006 19:10

jakie cudne wieści :) :) :)
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Wto gru 26, 2006 19:18

Filono, wszystkie gobrego w nowym domku :D :1luvu: :dance: :dance2:
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Wto gru 26, 2006 19:32

:1luvu: :dance: :1luvu: :dance2:

mysza_7

Od: Wto lip 18, 2006 17:35

Post » Wto gru 26, 2006 23:53

Filonko wszystkiego najlepszego w nowym domku , :lol: i Robertowi oczywiście samych super chwil z koteczką :dance: :dance2: :catmilk:

No i pisiokot oczywiście wielkie DZIĘKI i buziole za pomoc w transporcie :P
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Śro gru 27, 2006 0:44

FILONKA JUZ POZNAJE UROK SWIAT :s2:
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Śro gru 27, 2006 7:53

wspaniałe wieści:)
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Śro gru 27, 2006 9:40

ponieważ jestem ciotka-zamartwiaczka to od wczorajszego wieczora myślę tylko o tym czy kiciunia polubi nowy domek i jak się będzie w nim czuła
jest tak słodka, śliczna, ufna i kochana :love:
bardzo bym chciała, żeby miała jak najlepiej

na pewno spodoba jej się (jak każdemu kotu) cisza i spokój jej nowego domku i to, że będzie miała swojego Dużego tylko dla siebie :D
mam nadzieję, że nie będzie tęskniła za towarzystwem innych kotów i że żółwie rozrabiaki :D dostarczą jej wystarczającej rozrywki
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro gru 27, 2006 9:45

pisiokot pisze:ponieważ jestem ciotka-zamartwiaczka to od wczorajszego wieczora myślę tylko o tym czy kiciunia polubi nowy domek i jak się będzie w nim czuła

na pewno spodoba jej się (jak każdemu kotu) cisza i spokój jej nowego domku i to, że będzie miała swojego Dużego tylko dla siebie :D
mam nadzieję, że nie będzie tęskniła za towarzystwem innych kotów i że żółwie rozrabiaki :D dostarczą jej wystarczającej rozrywki

Na tą chwile rozrabia ona sama.... dwie godziny temu schowała sie i Pan Robert nie może ją znaleść....
Przeszukał całe mieszkanie......najważniejsze ,że okna i drzwi miał zamkniete,więc Filonka jest w domu......
ciekawe gdzie ją znajdzie.. :?:
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Śro gru 27, 2006 11:12

iwona_35 pisze:
pisiokot pisze:ponieważ jestem ciotka-zamartwiaczka to od wczorajszego wieczora myślę tylko o tym czy kiciunia polubi nowy domek i jak się będzie w nim czuła

Na tą chwile rozrabia ona sama.... dwie godziny temu schowała sie i Pan Robert nie może ją znaleść....
Przeszukał całe mieszkanie......najważniejsze ,że okna i drzwi miał zamkniete,więc Filonka jest w domu......
ciekawe gdzie ją znajdzie.. :?:

Stawiam na... za kanapą :s3:

Sporty

Od: Czw paź 20, 2005 8:06

Post » Śro gru 27, 2006 11:44

Filusia wyłaź bo stresujesz pana Roberta o nas nie wspomne :idea: :D
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Śro gru 27, 2006 12:15

Pewnie smacznie śpi w jakiejś szafie :twisted:
Ale mogłaby już zgłodnieć i wyleźć, bo wszystkie ciotki na zawał zejdą :roll:
Ostatnio edytowano Śro gru 27, 2006 13:53 przez CoToMa, łącznie edytowano 1 raz
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro gru 27, 2006 13:50

Filka wychodź szybko bo zaczynam się poważnie martwić :(
Ostatnio edytowano Śro gru 27, 2006 14:26 przez mysza_7, łącznie edytowano 1 raz

mysza_7

Od: Wto lip 18, 2006 17:35

Post » Śro gru 27, 2006 14:22

hmmmmm , może jakieś pomysły gdzie wasi koci przyjaciele sie kiedyś zakamuflowali ?? :D
moj właził do skrzyni z poscielą i do tego w poszewke kołdry , od mojej mamy wlazła do automatu z praniem :twisted: mało by nie została wyprana :roll: , Kacper jak był malutki uwielbiał kosz z ciuchami do prania w łazience , i kącik pod wanną a jednej kryjówki Otisa do dzis nie odgadłam jak znika to wołamy szukamy a on sie pojawia w poku cały zaspany z pytaniem na pycholu o co znowu ten raban :P przeszukiwania zaczynam zawsze od pokoju i nigdy go tam nie wyszukałam poza poscielą oczywiscie :lol: napiszcie gdzie sie wasi chowaja moze to pomoze w poszukiwaniu Filki :wink:

Filkaaaaaaaa wyłaź no , wystarczy juz tego stresu :!:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

[poprzednia][następna]