A co stoi na przeszkodzie abyś przytuliła na żywo?
Mini[*]-22.10.2009r.nigdy Cię aniołku nie zapomnę. Bibi[*]-03.11.2009r.Małe,radosne słoneczko,bądź szczęśliwa. Lili[*]-06.11.2009r.Czekaj na mnie moja wesoła koteczko. Izzi[*]-07.11.2010r.Zasnęłaś o wiele za szybko.Przyjdę smyku do Ciebie,czekaj na mnie.
Kociama pisze:Patrzę,ryczę,sama nie wiem. Coś ciagnie mnie do tego Noska. Tylko dlaczego on tak daleko
Jak domek super to pewnie znalazłby się i transport.Nosek jest pomimo braku łapeczki zupełnie bezproblemowym kiciem,miziasty i kochaniutki
Mini[*]-22.10.2009r.nigdy Cię aniołku nie zapomnę. Bibi[*]-03.11.2009r.Małe,radosne słoneczko,bądź szczęśliwa. Lili[*]-06.11.2009r.Czekaj na mnie moja wesoła koteczko. Izzi[*]-07.11.2010r.Zasnęłaś o wiele za szybko.Przyjdę smyku do Ciebie,czekaj na mnie.
Czuję że jest Kochany i miziasty i wogóle cudowny Domek jest zakocony,niezbyt zamożny ale bardzo duży i jeszcze bardziej kochajacy Koty Duża też jest nie całkiem sprawna więc rozumie Noseczka.
Jest tez wieeeelki ogród,ale tylko niektóre Koty wychodzą.Dwa wychodza na spacerki w szeleczkach na smyczce.
Problem w tym że Nosek jest tak daleko