Moje koty-adopcje realne i wirtualne-stan 16 w Bydgoszczy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 20, 2007 23:58

O tak, foteczek nigdy nie za wiele :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Czw kwi 12, 2007 19:51

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Czw kwi 12, 2007 20:14

Progect dziękuję za aukcję. :)

Obiecałam zdjęcia wirtualnie adoptowanych kotów no i je zrobiła tylko, że wstawiałam w moim wątku ogólnym.
Teraz wklejam je tutaj, aby podziękować wszystkim osobom regularnie mnie wspomagającym.

Obrazek Gizmo dziękuje Czarnej_agis
Obrazek Pusia dziękuje Paulinatob
Obrazek Justa dziękuje Patrycji26
Obrazek Tina dziękuje Progect
Obrazek Misia dziękuje Elfridzie
Obrazek Lufka dziękuje Fraszce
Obrazek Żuczek dziękuje Hszalkowskiej
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Czw kwi 12, 2007 22:28

Ech ja zawsze żałuję, że nie mogę Ci Mirko jakoś bardziej pomóc :(
Pozdrawiam
Paulina z Abi, Laylą, Halo i Teodorkiem.

paulinatob

Od: Sob lip 15, 2006 10:57

Post » Czw kwi 12, 2007 23:33

Gizmuś nie ma za co dziękowac - to wszystko z miłości!!
Jeśli tylko będę mogła pomóc bardziej, to daj znac.
:1luvu: Mam nadzieję, że kiedyś uda się doświadczyc tej miłości na żywo...
Obrazek

czarna_agis

Od: Czw wrz 07, 2006 23:14

Post » Pt kwi 13, 2007 4:42

Ja też myślę że nie ma za co dziękować :D
Ehh tak bym chciała zobaczyć Twoje koty na żywo :D

Patrycja26

Od: Nie paź 08, 2006 16:50

Post » Wto maja 08, 2007 10:56

To ja podniosę. Może ktoś kto nie może zaadoptować kota skusi się na wirtualną adopcją któregoś z podopiecznych Mirki. A jest w czym wybierać :) Jeden piękniejszy od drugiego :D

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto maja 08, 2007 14:56

mokkunia pisze:To ja podniosę. Może ktoś kto nie może zaadoptować kota skusi się na wirtualną adopcją któregoś z podopiecznych Mirki. A jest w czym wybierać :) Jeden piękniejszy od drugiego :D

Witam,
jestem pierwszy raz na forum... :D
Chciałam zapytać o kota imieniem Tygrys. Został przedstawiony w pierwszym poście rozpoczynającym wątek, i teraz nie ma o nim żadnych informacji...
:cry:
Lilianna

lilianna36

Od: Wto maja 08, 2007 13:49

Post » Wto maja 08, 2007 15:26

O Tygrysie pisałam trochę w podstawowym wątku moich kotów. Od dawna nie przebywa w klatce i całkiem ładnie się zadomowił. Nie jest typem milutkiego pieszczocha, ale pozwala się głaskać. Zbrzydł okrutnie, bo stracił sporo sierści. Teraz powoli zarasta, ale wygląda groteskowo z mini baczkami i wielkim brzuchem. Tygrys regularnie i po mistrzowsku się odkłacza wymiotując wielkie lunty z sierści. Od jakiegoś czasu miewa ochotę na zabawę. Nie zawsze podczas zabawy jest delikatny, ale myślę, że delikatności jeszcze się nauczy. Przede mną ma respekt, choć jeszcze potrafi się stawiać.

Zdjęcia zrobione jakiś czas temu. Teraz nie ma już na szyi gołych miejsc.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Śro maja 09, 2007 15:15

Tygrys pilnuje nowego komputera Fraszki. :lol:

Obrazek

Może i jego zaadoptuje ktoś choć wirtualnie.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Śro maja 09, 2007 20:09

Lufka również postanowiła pilnować cennych pudełek. Bądź co bądź Fraszka jest jej wirtulną opiekunką. :)

Obrazek
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Czw maja 10, 2007 10:19

Może i jego zaadoptuje ktoś choć wirtualnie.[/quote]

Bardzo chciałabym zaadoptować Tygrysa, ponieważ to piękny kocur. :D Zresztą jestem trochę "zwichrowana" na punkcie kotów - szczególnie jeżeli są duże i mają długą sierść :lol: :lol: .
Jednak mieszkamy na drugim końcu Polski i mamy już dwa kocury, które się tylko tolerują :( Razem przebywają tylko w nocy, kiedy układają się na mnie do snu. Jednak bliskość ich jest największa kiedy się biją...

Myślę oczywiście o wirtualnej adopcji, bo właściwa nie ma szans powodzenia - przynajmniej na razie. Proszę, podaj warunki takiej adopcji.

Poza tym chciałabym się jeszcze czegoś o Tygrysie dowiedzieć, np. dlaczego stracił futro, czy jest /był chory?

lilianna36

Post » Czw maja 10, 2007 15:24

Pięknie pilnowały oba futerka mojego nowego kompa :love: :D znajduję jeszcze pojedyncze kłaczki na klawiaturze :wink: :lol:
Mirka, jeszcze raz dziękuję!

Lilianna, cudnie że chcesz adoptować wirtualnie Tygryska :ok:
Kciuki za Tinę, aby ładnie się goiło :ok:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Czw maja 10, 2007 16:54

Lilianna36, adopcja wirtualna polega na comiesięcznej wpłacie co najmniej 30zł. Osoba adoptująca ma prawo dowiadywać się o kocie, otrzymywać aktualne zdjęcia i jak najbardziej mile widziane są odwiedziny o ile jest to możliwe. Z adopcji wirtualnej można wycofać się w każdej chwili. Numer konta, na który należy dokonać wpłaty podam na PW jeśli jesteś zainteresowana..

Tygrys stracił sporo sierści z uwagi na zmianę otoczenia, diety i kastrację. Nie będzie miał tak obfitej szaty jak miał zimą, gdy żył na ulicy. Niemniej sierść jego jest delikatna i miła w dotyku nie licząc tej u nasady ogona. Jego gruczoły nadal wytwarzają sporo łoju. Na szczęście Tygrys pozwala się już czesać i nawet nie protestuje podczas czesania ogona. Mam nadzieję, że kiedyś pozwoli mi na wypranie posklejanego ogona i będzie mógł dumnie nosić puchatą kitę. Jeśli idzie o charakter Tygrysa to jeszcze nie jestem jego całkiem pewna. Ciężko przewidzieć jak w danym momencie się zachowa. Widzę jednak, że zbiegiem czasu ujawnia coraz więcej pozytywnych cech.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Pt maja 11, 2007 10:53

Jestem zainteresowana adopcją kocurka. Bardzo proszę o numer konta. Niestety jutro wyjeżdżamy na wakacje i będziemy dopiero po 28.05.2007.
Dlatego też odpowiedzi oraz wpłaty nie będzie w najbliższym terminie :(

lilianna36

[poprzednia][następna]