Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maryna pisze:Pies ma imię od mojego ukochanego książkowego bohatera![]()
Pokażę Tai-PAna - podoba sie na kocim forum.
Jako ciekawostke podaję, że pies naprawdę ma na imie Purpurowy Książę. Nawet ładnie i dostojnie, ale jak go zawołać pełnym imieniem
Na ostatnim zdjęciu widać Wanilkę pod berberysem. U nas w domu koty żyją w pełnej zgodzie z psem. Wanilka jest kotem szczególnym, prowokuje psa do gonitw. Biedny szczeniak daje sie "wrobić" i gania kota po całym ogrodzie, po czym zziajany strasznie dogania ją a ona wskakuje na drzewo i najspokojniej sie myje...
Maryna pisze:Rany, wrzesień sie skończył a ja pisałam w sierpniu ....
Ale patrząc z drugiej strony - jakież to szczęście, że nie mam z kotami problemów. Są zdrowe i to juz jest powód do zadowolenia dla nas. Są kochane, przytulane i hołubione - a to z kolei pewnie dla nich jest powodem do odczuwania kociego komfortu.
Gucio vel Gustavsson czasem tak sypia![]()
I pochwalę się - sami zrobiliśmy drapak dla kotóww ramach zajęć pozalekcyjnych
![]()
Ale jest i u nas coś nowego. Jeszcze nie teraz, za jakis czas będę miała na przechowaniu dwa koty mojej córki, która wyjeżdża do Szanghaju. Podobno tylko na rok, ale kto ją tam wie ...
To już razem będzie sześć sztuk. Nieźle.
Maryna pisze:Doroto, bardzo dziękuję za odpowiedź i to od razu w dwóch postachMyślałam, że nikogo nie interesują moje koty i ja wieśniaczka. A tu miła niespodzianka.
Nie moge pokazać nowych zdjęć swojego ogrodu, bo fotosik przestał byc jak na razie dla mnie przyjazny (ale znowu będzię, bo zapłaciłam abonament przed chwilą) więc zobacz proszę nasz sad sprzed trzech lat. Teraz niewiele sie zmieniło, ale postaram się pokazać mój ogromny ogród.
http://helenka.fotosik.pl/albumy/17259.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], NadiaX, Szymkowa i 49 gości