Do dnia dzisiejszego
20 lutego 2006 wpłynęło w sumie
<b> 227 zł</b> na składki
Oto lista osób, które wpłaciły, wraz z kwotami. W nawiasie podaję również czas, za jaki składka była wpłacana. Jeśli jest znak zapytania albo czas ze znakiem zapytania oznacza to, że nie było podane za jaki to czas i bardzo proszę na moje PW to określić, żeby było wiadomo jak to dzielć

Mam 1 wpłatę bez nicka, bardzo proszę Iwonę o kontakt na PW i podanie nicka. Na razie wpisuję imieniem.
A oto lista:
123 12 zł (rok)
Anja 12 zł (rok)
Ank_A 3 zł (3 miesiące)
Annskr 20 zł (rok)
Fraszka 15 zł (rok)
Galla 5 zł (marzec)
Hszalkowska 12 zł (rok?)
Anemonn 15 zł (rok)
KaskaGM 12 zł (rok)
Klaudia 2 zł (2 miesiące)
Kociabanda 24 zł (rok)
Maja23 12 zł (rok)
Małgorzata58 12 zł (rok)
Marinella 15 zł (rok)
Piegusek 5 zł (luty – ale chyba to przeniesiemy na marzec, bo od marca zaczynamy rozliczenia

)
Regata 15 zł (3 miesiące)
Tangerine1 12 zł (rok)
Tuula 24 zł (rok)
Od razu piszę, że to są pieniądze <b>tylko</b> na składki. Jeśli ktoś przesyła więcej pieniążków i dopisuje, że tyle i tyle jest na składki a reszta na "cośtam"

to nie ujmuję tego w niniejszym zestawieniu.
<b>Dziękujemy Wam</b> z całego serca za zaangażowanie w Klub Brzusiowatych i za okazane nam zaufanie
<i>edit: wypisałam z tej listy Magdę, bo z rozmów z 123 wynika nam, że ta wpłata była na konkurs. Jeśli okaże się, że na składki, to zostanie wpisana ponownie. Na razie doliczamy kwotę do konkursu
edit 2: Wypisana została też Olinka, która poprosiła, by składkę przenieść teraz na konto walentynkowe. Ponadto lista została uzupełniona nową wpłatą

</i>