CUDOWNY KOCUR Z CZĘSTOCHOWY - pojechał do nowego domu!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 20, 2006 9:04

madziu tu mruczek nie trać nadziei iwonka przeczytała na stronie CK (a oni wspaniale pomagają kotkom), że każdy kot ma swojego czlowieka tylko my musimy im pomóc się znaleźć ja sobie mieszkam u iwonki i mam jak w prawdziwym domku i mogę spokojnie czekać jestem bezpieczny i szczęśliwy (gorzej z tymi którzy czekają na swoją szansę na dworze i ciągle biegną za iwonką jak najdalej z nadzieją,że je zabierze bo czas ucieka i są coraz starsze) ale nadziei nie możemy tracić pomyśl ilu kotkom już pomogłaś i pomożemy jeszcze wielu, wielu innym. kochamy cię milutek, mruczek, kitek, piwniczaki, kolejaczki, czarnuszek, łatki no wszystkie kotki z cz-wy
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Pon mar 20, 2006 18:34

Mruczek....ty mnie na pewno kochasz?? Mówiłam jak cie pakowałam do kontenerka, że wszystko będzie dobrze....a potem obudziłeś się bez jajek :twisted:
Ty się chłopie zastanów, jak lokujesz uczucia :)

Magdziak

Od: Wto lut 07, 2006 13:14

Post » Wto mar 21, 2006 9:54

tu mruczek coś ta madzia głupstwa mówi a co nie chce żebyśmy ją kochali a może ona nas już nie chce kochać i wykręca jak to brzydko mówią kota ogonem :ryk:

iwonac

Post » Wto mar 21, 2006 11:47

Ja tylko lojalnie uprzedzam, że moje uczucia do kocurka kończą sie utratą jego klejnotów :twisted:

Magdziak

Post » Wto mar 21, 2006 11:54

ach żebyś widziała jaki ja teraz wesoły jestem i futerko mam takie śliczne, przymilasek taki czyściutki to byś nie żałowala tylko dalej mnie kochała i pomagała mruczek

iwonac

Post » Wto mar 21, 2006 15:55

Bardzo się cieszę że kotek już wydobrzał po sterylce i znów wesoły :))

Trzymam kciuki żeby czym prędzej znalazł się dla niego dobry częstochowski dom!

Korzystając, że piszą tu częstochowianki :) chciałam spytać co sądzicie o pomyśle wpłacenia tego osławionego jednego procenta z podatku na nasze Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami ?? Bo właśnie to nasze schronisko to dziwne jest jakieś, wolontariuszy nie chcą, strona internetowa od niepamiętnych czasów "w budowie", kotków nie mają (byłam, chciałam wziąść jakiegoś, nie było 8O ), czy wiadomo, ze te pieniądze na pewno pójdą na zwierzaki??
Czy lepiej np. wspomóc jakieś inne schronisko z trudna sytuacją np. w Mielcu?

Pozdrawiam, ja i moja kociarnia.
Obrazek

Ukradły mi po kawałku serca... Behemot, Figelotka, Pirat, Rutka, Burratino...

olifka1

Od: Czw sty 05, 2006 19:00

Post » Wto mar 21, 2006 21:15

Olifko! nie wiem co powiedzieć...trzeba chyba sprawę zbadać, jak pieniądze zostaną wykorzystane. A pewnie ich potrzebują w schronisku skoro nie widać żeby starali się jakoś promować i szukać domków dla swoich podopiecznych (poza o ile sie nie myle GW). Może warto skontaktować się z TOZ w Częstochowie?? i tam dowiedzieć się więcej?? myślę, że warto podjąć takie działanie zanim się wpłaci pieniądze, żeby mieć pewność że zostaną wykorzystane zgodnie z naszymi intencjami.
W internecie można znaleźć tel do siedziby TOZ w Cz-wie.
A Iwonka ma znowy walke o piwniczne koty.........dostałam przed chwilka SMS.......

Magdziak

Post » Śro mar 22, 2006 7:53

tu mruczek muszę się poskarżyć ja chcę spać w pokoju i na łóżku z iwonką :cry: dziś w nocy cały czas śpiewałem pod drzwiami sypialni ale jak mnie tam w końcu wpuściła to milutek zaczął wrzeszczeć i bronić łóżka jak lew więc ja znalazłem się znów za drzwiami więć znowu płakałem i ona znowu mnie wpuściła i milutek znowu zaczął i tak całą noc mniej więcej co trzy godziny iwonka mówi, że chyba zwariuje z niewyspania przy nas a ja jestem kotem do kochania i nie chcę być sam, chcę się przytulać, bawić myszką na sznurku i mruczę i mruczę cały czas i cały czas chcę być z ukochanym człowiekiem i tak się cieszę każdym miłym gestem i lubię jeść duużo i korzystać z kuwetki i robię takie śmieszne minki i tak się wdzięcze do iwonki i taki jestem śliczny.... a mój domek i mój człowiek najmilejszy gdzie jest czy jeszcze o mnie nie wie.

iwonac

Post » Śro mar 22, 2006 8:11

no wreszcie mruczek pozwolił mi pisać co do 1% to schronisko musi być na takiej specjalnej liście a naszego częstochowskiego w zeszłym roku nie było teraz trzeba sprawdzić najlepiej do nich zadzwonić TOZ jest na tej liście i nie ma powodu sądzić,że pieniądze będą źle wykorzystane, myślę,że musimy wspierać nasz rejon może to zachęci do efektywniejszego działania pan z częstochowskiego oddziału TOZ bardzo mi pomógł przy piwniczakach :1luvu: bez niego i telefonów z w-wy :1luvu: nie dałabym rady teraz znów jest problem już sił mi brak znowu piwniczaki w potrzebie i zawsze tak się ułoży, że trzeba walczyć teraz chodzi o płot wokół budynku w którym żyją jest remont elewacji a płot jak w twierdzy mysz się nie przeciśnie nigdzie nie widzialam takiego wszędze indziej szpary i krzywe deski a tu.... klątwa na de mną ciąży czy co ! tylko czemu koty cierpią! :cry: :cry: :cry: :cry:

iwonac

Post » Czw mar 23, 2006 7:48

czy nikt już do nas nie zagląda :cry: mruczek

iwonac

Post » Czw mar 23, 2006 9:58

Hej Mruczek!
Czytałem ze byłeś styri...stryli....stero... no stylizowany pod ogonem.
Ja też byłem.
Tu u nas wszystcy stylizowani.
Dziewczyny też.
Tylko one jakoć tak inaczej. Na brzuchu podobno.
Dalej nie masz swojego domu?
Ja też.
Ale nie tracę nadziei.
Młody

aguś

Od: Czw sty 29, 2004 20:51

Post » Czw mar 23, 2006 10:19

cześć młody my nie mamy dziewczyn same chłopaki ale znam jedną dziewczynkę co znalazła właśnie :lol: dom z czego się bardzo, bardzo cieszymy,więc nie martwmy się mamy cudowne domki tymczasowe i wszystko się ułoży,dziś w nocy drzwi do pokoju iwonki były otwarte i nawet był spokój tylko milutek nie wpuścił mnie na jej łożko ale ważne, że w nocy nie byłem już sam :D pozdrawiam

iwonac

Post » Czw mar 23, 2006 11:25

No dziewczynka, Ruda - tylko 12 dni w domku tymczasowym i już znalazła domek!! I dla Ciebie Mruczku znajdziemy dom!!

Magdziak

Post » Czw mar 23, 2006 13:39

Może nie koniecznie w Częstochowie, ale są trzy chętne domki, własnie pojawiły sie na forum
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=41423
i jeszcze jeden na Śląsku
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=41420

renia101

Od: Pt mar 03, 2006 14:11

Post » Czw mar 23, 2006 18:24

Dzięki!! Już pisze :D

Magdziak

[poprzednia][następna]