Ks. Twardowski nie zyje pozostały koty!!! maja domki!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 09, 2006 12:03

Amica pisze:Kingo, wysłałam Ci PW z adresem i opisem dojazdu. Gdybys miała jakieś pytania to jestem do dyspozycji.

Dziękuję, dostałam. Czy myślicie, że dobrze byłoby zrobić kotom więcej zdjęć? Wprawdzie będą takiej sobie jakości, bo mam aparat w telefonie, ale może gdyby to potem wrzucić na komputer i zrobić link na stronie "voila", to można by posłać zdjęcia w rózne miejsca, może to okropnie zabrzmi, co powiem, ale zdjęcie kotka w klatce może bardziej ludzi poruszy...
Co Wy na to?
W każdym razie, jeśli jesteście za, to zrobię zdjęcia i rano będą już na stronach.

Kinga Macyszyn

Od: Śro cze 01, 2005 14:51

Post » Czw lut 09, 2006 12:24

Kingo, nie gniewaj sie ale to nie jest dobry pomysł. One są bardzo zestresowane a te zdjęcia, jak sama piszesz nie bedą najlepsze. Ostatnio prasa robiła zdjęcia, są fotki Elcy... Jak będziesz zajrzyj do nich, ale nie stresuj ich dodatkowo.
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Czw lut 09, 2006 12:26

Amica pisze:Kingo, nie gniewaj sie ale to nie jest dobry pomysł. One są bardzo zestresowane a te zdjęcia, jak sama piszesz nie bedą najlepsze. Ostatnio prasa robiła zdjęcia, są fotki Elcy... Jak będziesz zajrzyj do nich, ale nie stresuj ich dodatkowo.

Rozumiem, dlatego pytam, bo to Wy koordynujecie kocią akcję i bardziej się orientujecie, czego kotom trzeba. :)

Kinga Macyszyn

Post » Czw lut 09, 2006 12:28

Amica pisze:Kingo, nie gniewaj sie ale to nie jest dobry pomysł. One są bardzo zestresowane a te zdjęcia, jak sama piszesz nie bedą najlepsze. Ostatnio prasa robiła zdjęcia, są fotki Elcy... Jak będziesz zajrzyj do nich, ale nie stresuj ich dodatkowo.

I jeszcze jedno, to może wrzucić te zdjęcia, które są, na stronę? Tak, żeby je zebrać w jedno miejsce, podpisać, który kotek jest który, myślę, że to na pewno ułatwi adopcję, jeśli będą zdjecia kotów w linku, który można przesłać dalej, jak rozmawiałam z osobami, to każdy bez wyjątku pytał o zdjęcia, link uprościłby sprawę.

Kinga Macyszyn

Post » Czw lut 09, 2006 13:12

Kinga, przyznam Ci szczerze że ja nie za bardzo rozróżniałam te koty.
Dla mnie były praktycznie identyczne ;)

Także, wstyd przyznac, nei bardzo umiem podpisac te zdjęcia które już istnieją...
Obrazek

Ska

Od: Sob lut 28, 2004 20:40

Post » Czw lut 09, 2006 13:15

Ska pisze:Kinga, przyznam Ci szczerze że ja nie za bardzo rozróżniałam te koty.
Dla mnie były praktycznie identyczne ;)

Także, wstyd przyznac, nei bardzo umiem podpisac te zdjęcia które już istnieją...

No tak, zapomniałam ,że one wszystkie czarnulki :wink:
To moze po prostu wrzuc to w link tak bez opisywania? :)
Albo prześlij mi, to ja wrzucę :)

Kinga Macyszyn

Post » Czw lut 09, 2006 13:18

Zdjęcia są na trzeciej stronie wątku :)
Obrazek

Ska

Post » Czw lut 09, 2006 13:20

Jeśli ktoś chciałby partycypować w kosztach kastracji, podaję link do strony fundacji Canis.

http://www.canis.org.pl/ks_twardowski.htm
Obrazek

Ska

Post » Czw lut 09, 2006 13:35

Ska pisze:Zdjęcia są na trzeciej stronie wątku :)

No to cyk :)
http://www.voila.pl/dpayb/

Kinga Macyszyn

Post » Czw lut 09, 2006 13:51

Kinga Macyszyn pisze:

Jestes szybka jak błyskawica :)

Czy edycja tekstu jest trudna? czy można ewt rozbudowawać informacje o opis zwierzątek (płec, orientacyjny wiek, info o kastracji) a także o info z kim się kontaktować w sprawie adopcji? (no właśnie - z kim? :? )

Kiedy się wybierasz do lecznicy?
Czy możesz EWENTUALNIE zahaczyć o klasztor?
Obrazek

Ska

Post » Czw lut 09, 2006 13:59

Ska pisze:
Kinga Macyszyn pisze:

Jestes szybka jak błyskawica :)

Czy edycja tekstu jest trudna? czy można ewt rozbudowawać informacje o opis zwierzątek (płec, orientacyjny wiek, info o kastracji) a także o info z kim się kontaktować w sprawie adopcji? (no właśnie - z kim? :? )

Kiedy się wybierasz do lecznicy?
Czy możesz EWENTUALNIE zahaczyć o klasztor?

1. Nie jest, wystarczy login i hasło, mogę posłać na priv i można zmieniać (tzn. dodać) opisy zdjęć.
2. Jadę do lecznicy dzisiaj, zaraz po pracy, (kończę o 17.00) podjadę tylko do domu, bo mam tam opakowanie RC 400 + 400 g dla nich, do tego kupujemy na spółkę z koleżanką 2 kg Puriny, te niecałe 3 kg powinno starczyć na jakiś czas. Może ktoś z Was jeszcze by dał do tej pory zorganizować karmę, to odbiorę?
3. Jasne, mogę zahaczyć o klasztor, wracając z Konstancina albo jadąc tam (muszę zadzwonić i zapytać do której lecznica czynna). Chcesz się ze mną zabrać czy mam coś tam podrzucić? :)
4. Wyślę Ci mój nr telefonu na pw, bo internet mam w godzinach roboczych, jakby co, to dzwoń.

Kinga Macyszyn

Post » Czw lut 09, 2006 14:08

Lecznica jest czynna od poniedziałku do piątku w godz. 8-22 w soboty 9-20 a w niedziele 10-18
Dziś na dyżurze popołudniowym jest dr Iwona, najlepiej zorientowana w sprawach tych kotów.
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Czw lut 09, 2006 15:01

Amica pisze:Lecznica jest czynna od poniedziałku do piątku w godz. 8-22 w soboty 9-20 a w niedziele 10-18
Dziś na dyżurze popołudniowym jest dr Iwona, najlepiej zorientowana w sprawach tych kotów.

Dziękuję za informację :)
Ska, daj znać, czy doszła do Ciebie wiadomość na pw.

Kinga Macyszyn

Post » Czw lut 09, 2006 15:27

Kinga Macyszyn pisze:
Amica pisze:Lecznica jest czynna od poniedziałku do piątku w godz. 8-22 w soboty 9-20 a w niedziele 10-18

Dziękuję za informację :)
Ska, daj znać, czy doszła do Ciebie wiadomość na pw.

Nawet Ci odpisałam?
Obrazek

Ska

Post » Czw lut 09, 2006 15:32 klasztor

Witajcie !
Do S.Anny najlepiej wpasc przed 17,00 -potem klasztor moze byc zamkniety. I najpewniej bedzie!
Chcialam dodac,ze u S.Anny sa ksiazeczki do kupienie! Ukazala sie ponownie ksiazeczka zw zdjeciami kotow -wykonanymi przez S.Anne i z wierszami Ks. Twardowskiego:"Koty świętej Gertrudy". Jest to dodruk, bo pierwsze wydanie bylo 1998 r. Polecam....:-). Bea

Beabi

Od: Sob sty 08, 2005 18:42

[poprzednia][następna]