Odpowiem za Tikę jesli coś pokręciłam to ona napewno sprostuje. Amelka to kot niewychodzący. Z maluszkami ma być do połowy styczna a jak dogoda się z innym kotkiem to trudno powiedzieć ale to łagodna koteczka więc myśle że nie byłby to olbrzymi problem.
zarejestrowałam się właśnie, czakam na maila potwierdzającego, Amelka moja imienniczka jakby powiedzcie gdzie mieszka? mam jedna kociczkę półroczną i marzę o następnej ale domownicy jeszcze nieprzekonani
Nie liczy się odległoś - liczy się miłość Dla Amelii szukamy najlepszego domu i nie ważne gdzie on jest. Osoby zainteresowane proszę o podanie mi swoijego adresu mailowego w celu poprowadzenia negocjacji
oki, odezwę się po południu i podam maila-w pracy mam blokade i dotąd się nie moge zalogować, odezwę się po południu
ale nie wiem czy jestem najlepszą kandydatką...mam dopiero pierwszą kotkę-od pół roku i strasznie bym chciała, żeby nie była jedynaczką...ale nie wiem czy ona zniesie innego kota, jest bardzo zazdrosna i szlona, dlatego spokojny kotek by mi pasował