Również chcę zamówić kalendarz, ale chciałabym się najpierw dowiedzieć czy będzie jakaś dystrybucja w Poznaniu????
Moderator: Estraven

[url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=14683]
Shunia pisze:OK to ja, przeczytawszy ponownie posty, ponownie zapytam: ktoś się zgłosi z Wrocławia u kogo mozna będzie odebrać? Bo jak nie to ja moge, tylko będę naprawdę bardzo rzadko uchwytna conajmniej do stycznia, więc chciałabym oszczędzić zainteresowanym kłopotu... Ktos może się NIE przeprowadza i będzie bardziej na miejscu?
Tarka pisze:Witam
Również chcę zamówić kalendarz, ale chciałabym się najpierw dowiedzieć czy będzie jakaś dystrybucja w Poznaniu????
Ska pisze:W poprzednim watku do dystrybucji poznanskiej zglosila sie Corn.Corn pisze:Jesli nikt z Poznania sie nie zgłosił, to ja oferuje role koordynatora oraz przewozu Klanedarzy z Warszawy do Poznania.
Jesli beda problemy z dostarczeniem do innych miast tez moge pomóc.
Katerinas pisze:hmmm... Czy ewentualnie ktoś może mi powiedzieć na jakim papierze jest drukowany kalendarz?
Może to głupie pytanie ale takie zadają mi w pracy gdzie powiedziałam o Waszym dziele...
Daga pisze:Katerinas pisze: A jaki papier?
![]()
dokładnie?Kreda 170 gram
Katerinas pisze:hmmm... Czy ewentualnie ktoś może mi powiedzieć na jakim papierze jest drukowany kalendarz?
Może to głupie pytanie ale takie zadają mi w pracy gdzie powiedziałam o Waszym dziele...
Daga pisze:Katerinas pisze: A jaki papier?
![]()
dokładnie?Kreda 170 gram
Wojtek pisze:Shunia pisze:OK to ja, przeczytawszy ponownie posty, ponownie zapytam: ktoś się zgłosi z Wrocławia u kogo mozna będzie odebrać? Bo jak nie to ja moge, tylko będę naprawdę bardzo rzadko uchwytna conajmniej do stycznia, więc chciałabym oszczędzić zainteresowanym kłopotu... Ktos może się NIE przeprowadza i będzie bardziej na miejscu?
Jeszcze nikt nie zgłosił się do dystrybucji we Wrocławiu. Nikt też nie zaoferował transportu.
Gacusiowa Mama pisze:czy rozważana była opcja dystrybucji kalendarza na Warszawskiej grudniowej wystawie?
ja bym chętnie wtedy odebrała (i pewnie paru forumowiczów z różnych okolic też)
a poza tym myślę, że mozna by tam jakieś 'nadwyżki sprzedać'
ło matkoSka pisze:Katerinas pisze:hmmm... Czy ewentualnie ktoś może mi powiedzieć na jakim papierze jest drukowany kalendarz?
Juz raz pytałas i Daga Ci odpowiedziała.
[url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=14683]
Blue pisze:Chciałem tylko nadmienić że w przelewie musiałem (pole obowiązkowe przy przelewach z terminala) wpisać adres, a ten nie jest podany, więc jako adres figuruje również "Komitet Kalendarz 2006".
Bez sensu to z lekka, ale może dojdzie.
Damork poprzelewany.
Regata pisze:może już ktoś o tym pisał, ale nie mogę znaleźć (nie otrzymuję powiadomień):
- czy będzie można odebrać kalendarze osobiście w Warszawie?
- chciałabym zamówić, zrobić przelew, ale nie wiem czy doliczać koszt przesyłki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], koszka i 52 gości