całusy dla kotków i pańci
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
O-l-g-a pisze:o jak tu łatwo teraz trafić z banerka![]()
acecicha pisze: Jak widzisz nowe zdjecia Zdrapki:) rosnie jak podlewanachcialam Ci sie spytac jak wypadla u Inki i Ambrożego nowa karma Leonardo???
Klaudia pisze:Czy Ambroży miał styczność z jakimiś innymi kotami?
Czy Twoje koty były szczepione?
Krew w kupce może być z różnych powodów. Jeszcze pytanie gdzie była ta krew? na końcu kupki tak jakby na wierzchu, czy cała kupka z krwią zmieszana?
Nie panikowałabym na Twoim miejscu, owszem skontaktuj się z wetem, wskazane byłoby podanie czegoś osłonowo na jelitka, ale badań krwi bym jeszcze nie robiła (chyba, że Twoje kotuchy badań nigdy nie miały robionych a chciałabyś ogólnie sprawdzić stan organizmu)
azis pisze:4. ambrozy mial badania niedawno, bo podejrzewano cukrzyce, ktora okazala sie KK.Inka nie miała.
azis pisze:1.Nie mial stycznosci z kotami innymi, ale za to ja maialm z Loarką 1,5 tyg temu mniej wiecej.
azis pisze:No nic- zobacze co zastane po powrocie do domu. Tylko nie wiem co zrobic jak qoopala nie bedzie wcale? Isc do weta czy czekac?
Klaudia pisze:[
u swoich kotów wiem, że nie mam co panikować, czasem zdarzają się "nie takie kupki jak trzeba"
przechodzę wtedy na gotowaną pierś z kurczaka i lakcid i wszystko ładnie sie normuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 60 gości