Devony, devony - klub się rozrasta!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 15, 2005 20:04

Jesteśmy po to aby kochac nasze koty i aby dzielić się naszymi pozytywnymi uczuciami, a nie po to aby konkurować i udowadniać kto jest lepszy.
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Wto lut 15, 2005 20:10

Chcialam kupic MC, chcialam potem brytka, potem juz stwierdzilam, ze wezme po prostu jakiegos milaka i juz. A jeszcze pozniej zobaczylam TE wlasnie koty. No cudownie nieziemskie. I juz wlasciwie jestem zdecydowana, predzej czy pozniej do Was dolacze jako tez, mam nadzieje :wink: szczesliwa, posiadaczka, tekiej kociczki.
A tak naprawde jakie one sa?
Mam prawie 5 letniego synkakochajacego zwierzatka, dogadaja sie?

eru

Od: Śro sty 26, 2005 13:49

Post » Wto lut 15, 2005 20:23

eru pisze:Chcialam kupic MC, chcialam potem brytka, potem juz stwierdzilam, ze wezme po prostu jakiegos milaka i juz. A jeszcze pozniej zobaczylam TE wlasnie koty. No cudownie nieziemskie. I juz wlasciwie jestem zdecydowana, predzej czy pozniej do Was dolacze jako tez, mam nadzieje :wink: szczesliwa, posiadaczka, tekiej kociczki.
A tak naprawde jakie one sa?
Mam prawie 5 letniego synkakochajacego zwierzatka, dogadaja sie?

Są kochane. Ja zanim nie wzięłam Devona, nigdy wcześniej nie miałam kota. Biorąc kota byłam sztywna ze strachu. Dzis, po 5 miesiącach, po pierwsze mam juz dwa koty, a po drugie nie wyobrażam sobie bez nich zycia. Sa słodkie, łagodne i kochane. Przytulają się i mrumrają. nie niszczą niczego. Nawet mój tata, który deklaruje się jako "nielubiący kotów" kiedy odwiedzam rodziców nie wypuszcza kotów z rąk :)
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Post » Wto lut 15, 2005 20:26

Jowita pisze:Jesteśmy po to aby kochac nasze koty i aby dzielić się naszymi pozytywnymi uczuciami, a nie po to aby konkurować i udowadniać kto jest lepszy.

dooookladnie :)
tez tak mysle i ciesze sie ze mam to po mamie 8)

a tak przy okazji macie pomysly na jakies LOGO klubu?
czy sa wsrod nas plastycy graficy ?
jak nie to mam tu takie osoby ktore tez kochaja devony i moga cos zrobic tylko musimy najpierw zapodac pomyslow kilka a pozniej przygotuja propozycje i bedziem glosowac :roll:

a ja juz na 95% zdecydowany na rosyjska mafie a imie mafiozy Aristocrat ( ale zmienimy na jakas ksywke dla bezpieczenstwa ).
Obrazek Obrazek Obrazek

Zlociutki

Od: Pt sty 28, 2005 1:29

Post » Wto lut 15, 2005 20:34

Goura pisze:
Jowita pisze:Jesteśmy po to aby kochac nasze koty i aby dzielić się naszymi pozytywnymi uczuciami, a nie po to aby konkurować i udowadniać kto jest lepszy.

dooookladnie :)
tez tak mysle i ciesze sie ze mam to po mamie 8)

a tak przy okazji macie pomysly na jakies LOGO klubu?
czy sa wsrod nas plastycy graficy ?
jak nie to mam tu takie osoby ktore tez kochaja devony i moga cos zrobic tylko musimy najpierw zapodac pomyslow kilka a pozniej przygotuja propozycje i bedziem glosowac :roll:

a ja juz na 95% zdecydowany na rosyjska mafie a imie mafiozy Aristocrat ( ale zmienimy na jakas ksywke dla bezpieczenstwa ).

uważaj synu, bo z mafią nie ma żartów :D
A serio, to gratuluje dokocenia:)
co do logo, to mam pare pomysłów, ale musze nad nimi popracować
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Post » Wto lut 15, 2005 20:44

Jowita pisze:[
uważaj synu, bo z mafią nie ma żartów :D
co do logo, to mam pare pomysłów, ale musze nad nimi popracować

super ja tylko tak wspomnialem jakby byla potrzebna pomoc ale jak to swoi zrobia bedzie napewno lepiej hehe
Obrazek Obrazek Obrazek

Zlociutki

Post » Wto lut 15, 2005 20:49

Jowita pisze:uważaj synu, bo z mafią nie ma żartów :D

no zostalo jeszcze 5% watpliwosci a u mnie to naprawde duuuuuuuzo :) wszystko sie moze zdarzyc wiec z gratulacjami zaczekajmy bo np dzis sobie tak siedze i mysle a moze druga dziewczynke do domciu zamiast kocurka .... no coz kilka dni walenia glowa w sciane i powinienem sie zdecydowac :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek

Zlociutki

Post » Wto lut 15, 2005 20:56

a tak powaznie co mi radzicie kocurek czy druga kotka? ( zakladam ze pozostane juz przy 2 devonach ( nawiniak ? ) ) czy z devoniastymi mefiozami pci meskiej sa duze problemy czy nie? :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Zlociutki

Post » Wto lut 15, 2005 20:58

Goura pisze:a tak powaznie co mi radzicie kocurek czy druga kotka? ( zakladam ze pozostane juz przy 2 devonach ( nawiniak ? ) ) czy z devoniastymi mefiozami pci meskiej sa duze problemy czy nie? :)

ja mam dwóch panów - moje pierwsze koty w życiu - 0 problemów - dwie przylepy :)
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Post » Wto lut 15, 2005 21:01

W zasadzie to raczej nie ma różnicy ....poza płcią 8) no i tym co dalej z nią zrobisz ...hihihi :o
Hodowla Kotów Rasy Devon Rex
Obrazek

ostoja

Od: Pt lis 12, 2004 18:55

Post » Wto lut 15, 2005 21:10

:surprise: Diego jest szalony, szalony, szalony :mrgreen:
Jest rozpuszczony jak dziadowski bicz, naprawdę nie mogę wyobrazić sobie spokojnego Devona :? Nie uznaje żadnych autorytetów, niestety. Nie musicie pisać, że to moja wina, wiem to doskonale :oops:
Ale on jest po prostu nieziemski :lol:
Chociaż jak tłucze bezlitośnie moje starsze kotki, mam ochotę warknąć :?
Ostatnio wbił jednej pazury w oko, wizyta u veta-uszkodzona rogówka :x
Ale następnym kotem oczywiście będzie Devon :P
Jak oderwiecie się na chwilę od tego tematu, zajrzyjcie do postu :Pojedynek na miny pod patronatem Bimisia" na stronach 6,7 i 8 prezentuje się Diego
:catmilk:
Pozdrawiamy siostry i braci w Devoństwie
Obrazek
Kiedyś miałam psa i myślałam, że żyję. Później miałam psa i 2 koty.Jeszcze później (całkiem niedawno, ale już tego nie pamiętam) miałam 2 psy i 2 koty. Teraz mam 3 psy i 3 koty i wiem, ze moje życie dopiero się zaczyna...

DonDie

Od: Czw sty 20, 2005 20:45

Post » Wto lut 15, 2005 21:24

DonDie pisze::surprise: Diego jest szalony, szalony, szalony :mrgreen:
Jest rozpuszczony jak dziadowski bicz, naprawdę nie mogę wyobrazić sobie spokojnego Devona :? Nie uznaje żadnych autorytetów, niestety. Nie musicie pisać, że to moja wina, wiem to doskonale :oops:
Ale on jest po prostu nieziemski :lol:
Chociaż jak tłucze bezlitośnie moje starsze kotki, mam ochotę warknąć :?
Ostatnio wbił jednej pazury w oko, wizyta u veta-uszkodzona rogówka :x
Ale następnym kotem oczywiście będzie Devon :P
Jak oderwiecie się na chwilę od tego tematu, zajrzyjcie do postu :Pojedynek na miny pod patronatem Bimisia" na stronach 6,7 i 8 prezentuje się Diego
:catmilk:
Pozdrawiamy siostry i braci w Devoństwie
Obrazek

...oj, Dieduś, Dieguś :D nie dokuczaj Mamusi :)
Obrazek

ostoja

Post » Wto lut 15, 2005 21:32

:1luvu: Jak dłużej jest grzeczny, zaraz myślę-może chory, biedaczek?
Może zjebanana (pamiętacie-pamiętamy) :dance2:
JA NIE CHCĘ SPOKOJNEGO DEVONA :love:
Bez NIEGO życie byłoby o wiele uboższe :cry:
Obrazek
Kiedyś miałam psa i myślałam, że żyję. Później miałam psa i 2 koty.Jeszcze później (całkiem niedawno, ale już tego nie pamiętam) miałam 2 psy i 2 koty. Teraz mam 3 psy i 3 koty i wiem, ze moje życie dopiero się zaczyna...

DonDie

Od: Czw sty 20, 2005 20:45

Post » Wto lut 15, 2005 21:38

DonDie pisze::1luvu: Jak dłużej jest grzeczny, zaraz myślę-może chory, biedaczek?
Może zjebanana (pamiętacie-pamiętamy) :dance2:
JA NIE CHCĘ SPOKOJNEGO DEVONA :love:
Bez NIEGO życie byłoby o wiele uboższe :cry:
Obrazek

Pamietamy, pamietamy...takich wystaw sie nie zapomina :)
....i tych łez wylanych na pożegnanie :cry:
Obrazek

ostoja

Post » Wto lut 15, 2005 21:54

Goura pisze:a tak powaznie co mi radzicie kocurek czy druga kotka? ( zakladam ze pozostane juz przy 2 devonach ( nawiniak ? ) ) czy z devoniastymi mefiozami pci meskiej sa duze problemy czy nie? :)

myślę, że dużo ależy też od danego egzemplarza - oczywiście generalnie devony są wesołe, towarzyskie i strasznie przymilne ale między moimi dwoma egzemplarzami są różnice choć wątpie, żeby wynikały z różnicy płci - raczej z róznic osobiniczych :wink:
Dyzio safanduła :roll: , pierdoła myśliciel :roll: 8), większość czasu ma wypisane na twarzy 'Yyyyyyyy??" i ma tendencje do tycia :wink:
Kota jest sprytna, ruchliwa i totalnie pokręcona, strzela baranki i robi tzw. kocią mordę :D
są totalnie inne i bardzo podobne :roll: - no, dokładnie tak 8)
Obrazek Obrazek

drotka

Od: Wto kwi 22, 2003 11:49

[poprzednia][następna]