Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
eru pisze:Chcialam kupic MC, chcialam potem brytka, potem juz stwierdzilam, ze wezme po prostu jakiegos milaka i juz. A jeszcze pozniej zobaczylam TE wlasnie koty. No cudownie nieziemskie. I juz wlasciwie jestem zdecydowana, predzej czy pozniej do Was dolacze jako tez, mam nadziejeszczesliwa, posiadaczka, tekiej kociczki.
A tak naprawde jakie one sa?
Mam prawie 5 letniego synkakochajacego zwierzatka, dogadaja sie?
Jowita pisze:Jesteśmy po to aby kochac nasze koty i aby dzielić się naszymi pozytywnymi uczuciami, a nie po to aby konkurować i udowadniać kto jest lepszy.
Goura pisze:Jowita pisze:Jesteśmy po to aby kochac nasze koty i aby dzielić się naszymi pozytywnymi uczuciami, a nie po to aby konkurować i udowadniać kto jest lepszy.
dooookladnie
tez tak mysle i ciesze sie ze mam to po mamie![]()
a tak przy okazji macie pomysly na jakies LOGO klubu?
czy sa wsrod nas plastycy graficy ?
jak nie to mam tu takie osoby ktore tez kochaja devony i moga cos zrobic tylko musimy najpierw zapodac pomyslow kilka a pozniej przygotuja propozycje i bedziem glosowac![]()
a ja juz na 95% zdecydowany na rosyjska mafie a imie mafiozy Aristocrat ( ale zmienimy na jakas ksywke dla bezpieczenstwa ).
Jowita pisze:[
uważaj synu, bo z mafią nie ma żartów
A serio, to gratuluje dokocenia:)
co do logo, to mam pare pomysłów, ale musze nad nimi popracować
Jowita pisze:uważaj synu, bo z mafią nie ma żartów
A serio, to gratuluje dokocenia:)
Goura pisze:a tak powaznie co mi radzicie kocurek czy druga kotka? ( zakladam ze pozostane juz przy 2 devonach ( nawiniak ? ) ) czy z devoniastymi mefiozami pci meskiej sa duze problemy czy nie?
DonDie pisze::surprise: Diego jest szalony, szalony, szalony![]()
Jest rozpuszczony jak dziadowski bicz, naprawdę nie mogę wyobrazić sobie spokojnego DevonaNie uznaje żadnych autorytetów, niestety. Nie musicie pisać, że to moja wina, wiem to doskonale
![]()
Ale on jest po prostu nieziemski![]()
Chociaż jak tłucze bezlitośnie moje starsze kotki, mam ochotę warknąć![]()
Ostatnio wbił jednej pazury w oko, wizyta u veta-uszkodzona rogówka![]()
Ale następnym kotem oczywiście będzie Devon![]()
Jak oderwiecie się na chwilę od tego tematu, zajrzyjcie do postuojedynek na miny pod patronatem Bimisia" na stronach 6,7 i 8 prezentuje się Diego
![]()
Pozdrawiamy siostry i braci w Devoństwie
DonDie pisze::1luvu: Jak dłużej jest grzeczny, zaraz myślę-może chory, biedaczek?
Może zjebanana (pamiętacie-pamiętamy)![]()
JA NIE CHCĘ SPOKOJNEGO DEVONA![]()
Bez NIEGO życie byłoby o wiele uboższe![]()
Goura pisze:a tak powaznie co mi radzicie kocurek czy druga kotka? ( zakladam ze pozostane juz przy 2 devonach ( nawiniak ? ) ) czy z devoniastymi mefiozami pci meskiej sa duze problemy czy nie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 36 gości