ARKA pisze:Mysza pisze:O cenach Arka pisała stronę wcześniej
Te 100zł za kotkę to i tak jest połowa normalnej warszawaskiej ceny

A z tego co wiem to lecznica jak chce to może rozszerzyć na więcej dni. W zeszłym roku moja lecznica tak zrobiła. Proponowana sobota wybitnie im nie pasowała więc zmienili termin na okoliczne dni tygodnia. Ludzie i tak musieli się na konkretne dni i godziny umawiać i nie było problemu.
To czy jakaś lecznica zechce rozszerzyć akcję terminowo tylko od niej zależy

Kasiu, w liscie jest napisane-ze kazdy robi tak jak uwaza-chce tylko jednego dnia-w dniu sterylizacji-robi tak.
Inny chce trzy dni-robi tak. Inny tydzien-tez tak robi. A jeszcze inni przyjmuja wszystkie zgloszenia do dnia sterylizacji i sobie rozkladaja wlasnie na inne dni, do momentu zalatwienia wszystkich pacjentow,w ramach akcji. Ale prosze, w liscie aby podali mi taka informacje-wtedy rowniez umieszczam to przy klinice, to info.
NP. juz jedna z lecznic w Lodzi zglosila ze bedzie robila zabiegi przez caly tydzien-od 19 do- 26 marca i podali swoje proponowane ceny-nizsze od maksymalnych oczywiscie(wlasnie kotki i kocury).
Inni,z innego miasta tez juz podali, ze beda robic akcje przez tydzien wczesniejszy do dnia sterylizacji-czyli od 12 do 19 marca.
Ja sie tylko z tego bardzoooo ciesze.
Oczywisce Kasiu ze ustnie im wytlumacz aby sie nie wyglupiali i nie robili z ludzi idiotow skoro te ceny dla Lublina sa CENAMI codziennymi.
Akcja jest bo ceny sa PREFERENCYJNE czyli nizsze od codziennych.
Kasiu moze wybolduj to zdanie-jest podkreslone"
Jeśli chcielibyście Państwo wykonywać zabiegi w niższych cenach, prosimy o poinformowanie nas. Niższe ceny są wskazane w tych regionach Polski, gdzie proponowane przez nas ceny na dzień sterylizacji, są stosowane jako ceny normalne.
Ja np. bede Fionke sterylizowal w lutym i za zabieg zaplace 250zl.