Akcja sterylizacji do konca marca,niektore lecznice.str 24.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 18, 2005 17:35

Kasia D. pisze:Aniela, a czy mozna zaproponowac "odgórnie" ceny na Lubelszczyzne i inne biedniejsze województwa?
Np kotka 70 , kocurek 40, sunia 80-130, pies 80.
Bo jak weci zaczną sami se ustalac :twisted: a potem kłocic sie między sobą to będzie taki bajzel, ze na przyszły rok już nikt nie zechce brac udziału w akcji.
Już to czuję po wczorajszych i dzisijeszych rozmowach z wetami :roll:

Kasiu, nie mozna :? Jak wejda na strone i zobacza jakie ceny proponowane sa, to wtedy bedzie afera ze Ci to mieli 'od gorne' takie a my nizsze :?

Wiesz jesli JEDNA zdecyduje sie na ceny nizsze, niz proponowane, to ludzie pojda do nich i tyle. Tak jest od paru lat w roznych klinikach w Polsce, w tych samych miastach, i jakos nie slyszalam aby sie za glowy brali.

Wolny kraj, wolny rynek i kazdy sobie zaglem i okretem.
Jedna tylko zasada- w czasie akcji obowiazuje -nie wyzsze niz...... :D
Marzec; Ogólnopolski Miesiąc Sterylizacji Zwierząt,niższe ceny zabiegów

ARKA

Od: Sob lut 16, 2002 21:27

Post » Wto sty 18, 2005 17:42

Mysza pisze:ARKA poproszę list elastralau@poczta.onet.pl
A ulotka do druku będzie?

:D wyslam. Ulotka bedzie ale sa problemy ze tak powiem techniczne-webmasterka zmienia komputer, powinny byc kolo niedzieli.

Jano, tak wysle do Jagielskich :D

ARKA

Post » Wto sty 18, 2005 17:48

Arka, czy tą ulotę /plakat jesli bedzie taki mamy sami drukować. :?: Ja mam w pracy kolorowa drukarke i moge. :wink:
"Nie chcę iść do raju, jeśli tam moje koty mnie nie przywitają"
"Stajesz sie odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś"
Obrazek
Inek i Kropek czyli Chłopaki

Corn

Od: Wto sie 31, 2004 13:45

Post » Wto sty 18, 2005 19:35

Corn pisze:Arka, czy tą ulotę /plakat jesli bedzie taki mamy sami drukować. :?: Ja mam w pracy kolorowa drukarke i moge. :wink:

:D beda dostepne tez na stronie, w formie do druku, A4, wiec jak najbardziej pomoc wskazana-im wiecej tym lepiej-przypomne sie :D

ARKA

Post » Wto sty 18, 2005 20:37

I jeszcze jedno: co maja zrobic kliniki , które maja chętnych tyle, ze nie zmieszcza w jednym dniu...?
Bo ponoc w Lublinie, w ubiegłym roku była afera w związku z tym, ze część klinik cieła tylko tego jednego dnia
A inne rozkładały na więcej dni żeby obsłuzyć wszystkich chetnych. No i były animozje różnego rodzaju. Smrodek unosi się do dzisiaj.
Poza tym nadal uważam, ze górna granica cenowa wcale u nas ludzi nie przyciagnie bo po takiej cenie normalnie przeprowadza się zabiegi.
Jesli wet nie obnizy tylko będzie robił kotke za 100zł to prawie nikt do niego nie przyjdzie.
A może mogłabym , jako koordynator :roll: , oprócz tych cen "arkowych" podawac ceny sugerowane... nie na papierze tylko w prywatnej rozmowie z wetami...
Trzeba to jakos rozwiązac bo będzie klapa totalna...
A tak na marginesie: dlaczego w tym roku ceny sa wyższe niz w ubiegłym? Aż takiej infalcji nie ma... :?
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Śro sty 19, 2005 0:03

O cenach Arka pisała stronę wcześniej ;)
Te 100zł za kotkę to i tak jest połowa normalnej warszawaskiej ceny :roll:

A z tego co wiem to lecznica jak chce to może rozszerzyć na więcej dni. W zeszłym roku moja lecznica tak zrobiła. Proponowana sobota wybitnie im nie pasowała więc zmienili termin na okoliczne dni tygodnia. Ludzie i tak musieli się na konkretne dni i godziny umawiać i nie było problemu.
To czy jakaś lecznica zechce rozszerzyć akcję terminowo tylko od niej zależy :roll:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro sty 19, 2005 1:16

usunelam, bo powtorzylam.
Ostatnio edytowano Śro sty 19, 2005 1:33 przez ARKA, łącznie edytowano 1 raz

ARKA

Post » Śro sty 19, 2005 1:31

ARKA pisze:
Mysza pisze:O cenach Arka pisała stronę wcześniej ;)
Te 100zł za kotkę to i tak jest połowa normalnej warszawaskiej ceny :roll:

A z tego co wiem to lecznica jak chce to może rozszerzyć na więcej dni. W zeszłym roku moja lecznica tak zrobiła. Proponowana sobota wybitnie im nie pasowała więc zmienili termin na okoliczne dni tygodnia. Ludzie i tak musieli się na konkretne dni i godziny umawiać i nie było problemu.
To czy jakaś lecznica zechce rozszerzyć akcję terminowo tylko od niej zależy :roll:

Kasiu, w liscie jest napisane-ze kazdy robi tak jak uwaza-chce tylko jednego dnia-w dniu sterylizacji-robi tak.
Inny chce trzy dni-robi tak. Inny tydzien-tez tak robi. A jeszcze inni przyjmuja wszystkie zgloszenia do dnia sterylizacji i sobie rozkladaja wlasnie na inne dni, do momentu zalatwienia wszystkich pacjentow,w ramach akcji. Ale prosze, w liscie aby podali mi taka informacje-wtedy rowniez umieszczam to przy klinice, to info.

NP. juz jedna z lecznic w Lodzi zglosila ze bedzie robila zabiegi przez caly tydzien-od 19 do- 26 marca i podali swoje proponowane ceny-nizsze od maksymalnych oczywiscie(wlasnie kotki i kocury).

Inni,z innego miasta tez juz podali, ze beda robic akcje przez tydzien wczesniejszy do dnia sterylizacji-czyli od 12 do 19 marca.

Ja sie tylko z tego bardzoooo ciesze.

Oczywisce Kasiu ze ustnie im wytlumacz aby sie nie wyglupiali i nie robili z ludzi idiotow skoro te ceny dla Lublina sa CENAMI codziennymi.
Akcja jest bo ceny sa PREFERENCYJNE czyli nizsze od codziennych.

Kasiu moze wybolduj to zdanie-jest podkreslone"

Jeśli chcielibyście Państwo wykonywać zabiegi w niższych cenach, prosimy o poinformowanie nas. Niższe ceny są wskazane w tych regionach Polski, gdzie proponowane przez nas ceny na dzień sterylizacji, są stosowane jako ceny normalne.

Ja np. bede Fionke sterylizowal w lutym i za zabieg zaplace 250zl. :?

ARKA

Post » Śro sty 19, 2005 7:36

Kasia D. pisze:A tak na marginesie: dlaczego w tym roku ceny sa wyższe niz w ubiegłym? Aż takiej infalcji nie ma... :?

ja wiem tylko , ze po 1-szym maja 2004 wprowadzono VAT na uslugi weterynaryjne. Ale chyba 7 %
U mnie np z dnia na dzien cena sterylki kotki wzrosla z 120 zl na 150
I jak zauwazylam we wszystkich lecznicach podrozalo - przynajmniej u mnie. To zapewnie tez stad ceny "akcyjne" sa wyzsze w tym roku
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Śro sty 19, 2005 18:24

Melduję, że troszkę listów już dostarczyłam - pewne zainteresowanie obserwuję :D Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie 8)
Jeszcze mam kilku wetów do "obskoczenia" :)
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Śro sty 19, 2005 20:17

Sin pisze:Melduję, że troszkę listów już dostarczyłam - pewne zainteresowanie obserwuję :D Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie 8)
Jeszcze mam kilku wetów do "obskoczenia" :)

8) :D :ok:

ARKA

Post » Czw sty 20, 2005 10:10

YES,YES,YES-jest Gdansk!!! :D :idea:
Pierwsza Klinika!
Gdansk-Oliwa!

ARKA

Post » Czw sty 20, 2005 13:13

ARKA pisze:YES,YES,YES-jest Gdansk!!! :D :idea:
Pierwsza Klinika!
Gdansk-Oliwa!

Cudownie! :D

która?
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Czw sty 20, 2005 16:48

:ok: :ok: :ok: lecznice, zglaszajcie sie 8)

Ada

Od: Wto lis 18, 2003 13:25

Post » Czw sty 20, 2005 18:35

:D idzie dobrze,juz z calej Polski zglosilo sie rowno 40 lecznic-stan na teraz :D

ARKA

[poprzednia][następna]