Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
telepatiaAstana pisze:myszko, chyba jednoczesnie pisałysmy
Agia pisze:Moja wypowiedź z wątku Bardzo kontrowersyjny temat - nie bić![]()
Nika Łódź pisze:Jednego nie zniose jednak: gdy osoba majaca kota rasowego kiedykolwiek pokaze swa wyzszosc i lekcewazenie dla ludzi ratujacych niechciane kocie zycie tylko dlatego, ze ja stac na kota za kilka tys., albo jesli wyrazi sie z pogarda o kocie dachowym majac w domu rasowego. Wtedy zaatakuje z cala furiai zegnaj obecna tolerancjo
Mam nadzieje, ze ten dzien NIGDY nie nastapi
, czego i sobie i wam zycze
![]()
Dosc kochani.......dosc juz...... klotnia rujnuje to forum
marynata pisze:NattyG, wytłumacz mi proszę, dlaczego tak bardzo razi Cię wydawanie pieniędzy na wymarzonego kociaka, a trwonienie ich na przeróżne dobra materialne - nie.
Bonkreta pisze: Spodziewasz się czegoś takiego ? Czy coś takiego miało już miejsce ?
NattyG pisze:bo dobra materialne to rzeczy martwe a koty to zywe istoty dlatego kupowanie ich mnie razi
Skarb pisze: Jestem szczęśliwa, że je mam i kochamy je całym sercem. Nie jesteśmy snobami, nie mamy kasy wylewającej się z portfeli. Jak mam okazję pomagam bidom. Pomagam kotu teściowej który nie ma u niej dobrej opieki. Ale nie chcę być dyskryminowana,oskarżana za spełnione marzenia.
ina pisze:Nigdy nie spotkałam się na tym forum z żadną sytuacją, w której którakolwiek z osób mających koty rasowe wywyższała się w jakikolwiek sposób![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 861 gości