Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hana pisze:Mam pytanie do karmiących mięsem. Ile - tak zupełnie orientacyjnie - podajecie mięsa dziennie? (np. kot 5kg)
Hana pisze:Mam pytanie do karmiących mięsem. Ile - tak zupełnie orientacyjnie - podajecie mięsa dziennie? (np. kot 5kg)
izka53 pisze:Hana pisze:Mam pytanie do karmiących mięsem. Ile - tak zupełnie orientacyjnie - podajecie mięsa dziennie? (np. kot 5kg)
mięso daję od czasu do czasu, ale Menda potrafi na jedno posiedzenie i ze 20 dag łopatki wrąbać - ona zdecydowanie preferuje świnię. Tylko niech Ci nie wpadnie do głowy pytanie o to czitkę, bo dojdziesz do wniosku, że głodzisz swojego kota![]()
![]()
kotka_brytyjka - spróbuj z wieprzem. Z moich doświadczeń - łatwiej wchodzi, jest miękciejszeniż wół i chyba kotom lepiej pachnie. Myszka [*] była "mało miesna", ale do samego końca karkówki nie odmówiła
FuterNiemyty pisze:O jakie ilosci pytasz?
U nas kotka w typie brytola, nastolatka, ze sklonnoscia do zaokraglen, wlasnie tyle dostaje.
Ale od paru miesiecy tez siedzi na malej powierzchni kawalerki, wiele czasu poleguje/przesypia.
czitka pisze:Miciowi musiałam często rzucać na ścianę, bo on lubił polować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości