kropkaXL pisze:Martynko do Alienor Marzenki idzie Julka-szylka,
do Gosi MamaGiny Tłusta Bella
Do Karoliny MM93 jedzie Czarny Maciuś
Chyba żeby Marzenie było ciężko, to Agneska zaoferowała dt
Ale MM93 dopiero od sierpnia mówiła, że może..?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:Martynko do Alienor Marzenki idzie Julka-szylka,
Szalony Kot pisze:ewkkrem pisze:Kropko XL, czy jeszcze jakiś kotek szuka domku? Pogubiłam się. Ja mogłabym dać przestrzeń, miłość, opiekę. Gorzej u mnie z finansami. (Piszę do Ciebie bo obawiam się, że przekorny los może postawić mnie w Twojej sytuacji. Nie chciałam brać młodego kotka żeby mnie nie przeżył. Los postanowił inaczej i mam dwulatka). Ja stara baba (56) Jeśli jest bieda, która potrzebuje jeszcze domku i dobra dusza, która pomoże finansowo to oferuję swoją skromną osobę.
Ewkkrem.
P.S. Rak nie wyrok!!!
Ja stronę temu przy spisie kotów wrzucam też deklaracje dt/ds, żeby wszystko było w jednym miejscu.
Twoja oferta to dt czy ds..?
ewkkrem pisze:Szalony Kot pisze:ewkkrem pisze:Kropko XL, czy jeszcze jakiś kotek szuka domku? Pogubiłam się. Ja mogłabym dać przestrzeń, miłość, opiekę. Gorzej u mnie z finansami. (Piszę do Ciebie bo obawiam się, że przekorny los może postawić mnie w Twojej sytuacji. Nie chciałam brać młodego kotka żeby mnie nie przeżył. Los postanowił inaczej i mam dwulatka). Ja stara baba (56) Jeśli jest bieda, która potrzebuje jeszcze domku i dobra dusza, która pomoże finansowo to oferuję swoją skromną osobę.
Ewkkrem.
P.S. Rak nie wyrok!!!
Ja stronę temu przy spisie kotów wrzucam też deklaracje dt/ds, żeby wszystko było w jednym miejscu.
DS.
kropkaXL pisze:ewkkrem pisze:Szalony Kot pisze:ewkkrem pisze:Kropko XL, czy jeszcze jakiś kotek szuka domku? Pogubiłam się. Ja mogłabym dać przestrzeń, miłość, opiekę. Gorzej u mnie z finansami. (Piszę do Ciebie bo obawiam się, że przekorny los może postawić mnie w Twojej sytuacji. Nie chciałam brać młodego kotka żeby mnie nie przeżył. Los postanowił inaczej i mam dwulatka). Ja stara baba (56) Jeśli jest bieda, która potrzebuje jeszcze domku i dobra dusza, która pomoże finansowo to oferuję swoją skromną osobę.
Ewkkrem.
P.S. Rak nie wyrok!!!
DS.
Wiesz, hestem starsza od Ciebie:/
Niestety jeśli to Ds, który będzie potrzebował stałego finansowania, to niestety jestem na Nie.
Cały czas mam nadzieję, że uda mi się z chorby wyjść i odzyskać koty
Wyjątkiem jest Brojek, bo choć kocham go strasznie, to mój malytki dzidziuś, ale on tak źle wpływa na moje kocice i jednego kocurka, że z bólem, ale dla dobra pozostałego kociostanu, oddaję go do domu stałego
Bungo pisze:Kasiu - chciałabym przesłać choć parę groszy dla któregoś DT. Daj znać, dla kogo.
I myśl pozytywnie! Moja siostra walczy teraz z przypadkowo wykrytym rakiem płuc. Było bardzo kiepsko. Guz miał 7 cm, przerzuty do śródpiersia, opłucnej i węzłów chłonnych, a więc nie było mowy o operacji. Siostra, zamiast się załamać, na gada się wkurzyła, zapowiadając mu, że "źle trafiłeś, sk...nie, ze mną nie wygrasz". Zadziwiała lekarzy dobrym humorem i optymizmem, mimo, iż chemię znosiła nie najlepiej i kilka razy z wysoką gorączką lądowała w szpitalu.
Po 4 chemiach szok - guz zmalał do 3 cm, przerzuty zniknęły. Lekarze przecierają oczy ze zdumienia, bo w taki cud nie wierzyli, a prowadząca ją onkolog stwierdziła, że do tego cudu bardzo przyczyniło się jej nastawienie psychiczne. Teraz ma przerwę w chemii i za 2 miesiące być może początkowo nieoperacyjny guz zostanie wycięty, o ile sam nie zniknie.
I z Tobą też ten łażący tyłem drań ze szczypcami nie wygra
Szalony Kot pisze:kropkaXL pisze:Martynko do Alienor Marzenki idzie Julka-szylka,
Ale MM93 dopiero od sierpnia mówiła, że może..?
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 61 gości