Gwiazdka i Kminek [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 18, 2016 19:12 Re: Gwiazdka i Kminek - Kminek ma jutro urodziny :)

Kminku :1luvu:
Wszystkiego najlepszego od Baltazara i spółki :birthday: :balony:

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Pt lis 18, 2016 21:38 Re: Gwiazdka i Kminek - Kminek ma jutro urodziny :)

najlepszego chłopie :) :piwa:
Baba to ZAFSZE problem.

Wiem, co mówię.

Morf.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt lis 18, 2016 23:00 Re: Gwiazdka i Kminek - Kminek ma jutro urodziny :)

Najlepszego:)
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Pt lis 18, 2016 23:05 Re: Gwiazdka i Kminek - Kminek ma jutro urodziny :)

Dużo zdrówka Kminku i przyjazni z Gwiazdeczką :201461

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Pt lis 18, 2016 23:27 Re: Gwiazdka i Kminek - Kminek ma jutro urodziny :)

Kminus wszystkim dziekuje,bardzo sie wzruszyl , i na te okolicznosc solidnie pogonil Gwiazdke , zjadl wolowinki i teraz spi z lapa w misce :roll:

kocka

Od: Pt lut 27, 2015 22:02

Post » Sob lis 19, 2016 1:47 Re: Gwiazdka i Kminek - Kminek ma jutro urodziny :)

kocka pisze:Kminus wszystkim dziekuje,bardzo sie wzruszyl , i na te okolicznosc solidnie pogonil Gwiazdke , zjadl wolowinki i teraz spi z lapa w misce :roll:

..i tak to może kot poświętować.. nawet DZIŚ! nie dadzą mu się najeść :?

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Sob lis 19, 2016 14:17 Re: Gwiazdka i Kminek - Kminek ma jutro urodziny :)

Atta pisze:
kocka pisze:Kminus wszystkim dziekuje,bardzo sie wzruszyl , i na te okolicznosc solidnie pogonil Gwiazdke , zjadl wolowinki i teraz spi z lapa w misce :roll:

..i tak to może kot poświętować.. nawet DZIŚ! nie dadzą mu się najeść :?

Ja tam mam inne nieco spostrzeżenie: taka imprezka była,że chłopak zasnął z łapka we własnej misce (dobrze ,ze nie we flaczkach sąsiada) :mrgreen:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Sob lis 19, 2016 16:02 Re: Gwiazdka i Kminek - Kminek dzis ma urodziny :)

o rany alez macie scenariusze , 8O 8O 8O a Kminus jak to na prawdziwej imprezie zasnal z glowa w talerzu :piwa:

kocka

Post » Nie lis 20, 2016 21:06 Re: Gwiazdka i Kminek - Kminek dziekuje za życzenia

no to juz jestesmy po wizycie czarno-czarni i juz jakby bylo lepiej :D bo chyba to ja mialam najwiekszy problem , a teraz jak juz sobie to troche poukladalam to mam wrazenie ze koty tez , dzis rano tez byla afera ale ja twardo obrocilam sie na drugi bok i udawalam ze nie slysze , i po chwili juz bylo cicho , dzis mialam gosci , koty w zwiazku z tym mialy duzo wrazen , Kminek wymiziany bo nadstawial sie caly czas a Gwiazdka najpierw schowana pod lozkiem ,potem jednak ciekawosc zwyciezyla i wyszla na salony choc na glaski jeszcze za wczesnie , teraz wymeczone spia w jednym pokoju :piwa: i oby tak dalej , jednym slowem rozmowa z fachowcem zawsze pomaga nabrac odpowiedniej perspektywy :D

kocka

Post » Pon lis 21, 2016 14:11 Re: Gwiazdka i Kminek - Kminek dziekuje za życzenia

kocka pisze:no to juz jestesmy po wizycie czarno-czarni i juz jakby bylo lepiej :D bo chyba to ja mialam najwiekszy problem , a teraz jak juz sobie to troche poukladalam to mam wrazenie ze koty tez , dzis rano tez byla afera ale ja twardo obrocilam sie na drugi bok i udawalam ze nie slysze , i po chwili juz bylo cicho , dzis mialam gosci , koty w zwiazku z tym mialy duzo wrazen , Kminek wymiziany bo nadstawial sie caly czas a Gwiazdka najpierw schowana pod lozkiem ,potem jednak ciekawosc zwyciezyla i wyszla na salony choc na glaski jeszcze za wczesnie , teraz wymeczone spia w jednym pokoju :piwa: i oby tak dalej , jednym slowem rozmowa z fachowcem zawsze pomaga nabrac odpowiedniej perspektywy :D

jak najbardziej :ok: teraz będzie już do przodu :ok: :ok: :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon lis 21, 2016 17:41 Re: Gwiazdka i Kminek - Kminek dziekuje za życzenia

kocka pisze:jednym slowem rozmowa z fachowcem zawsze pomaga nabrac odpowiedniej perspektywy :D

Bo jak ktoś papieru nie ma, ale wiedzę i owszem to już nikt go nie słucha :mrgreen:
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Pon lis 21, 2016 20:24 Re: Gwiazdka i Kminek - poznają się :)

slucham slucham ale mnie trzeba powtarzac wielokrotnie zebym uwierzyla :oops:

kocka

Post » Pon lis 21, 2016 20:32 Re: Gwiazdka i Kminek - poznają się :)

powoli i dużymi literkami :?: :lol:
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Wto lis 22, 2016 14:36 Re: Gwiazdka i Kminek - poznają się :)

andorka pisze:powoli i dużymi literkami :?: :lol:

i blisko krawężnika
---
:smokin:
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Wto lis 22, 2016 15:45 Re: Gwiazdka i Kminek - Kminek dziekuje za życzenia

kocka pisze:no to juz jestesmy po wizycie czarno-czarni i juz jakby bylo lepiej :D bo chyba to ja mialam najwiekszy problem , a teraz jak juz sobie to troche poukladalam to mam wrazenie ze koty tez , dzis rano tez byla afera ale ja twardo obrocilam sie na drugi bok i udawalam ze nie slysze , i po chwili juz bylo cicho , dzis mialam gosci , koty w zwiazku z tym mialy duzo wrazen , Kminek wymiziany bo nadstawial sie caly czas a Gwiazdka najpierw schowana pod lozkiem ,potem jednak ciekawosc zwyciezyla i wyszla na salony choc na glaski jeszcze za wczesnie , teraz wymeczone spia w jednym pokoju :piwa: i oby tak dalej , jednym slowem rozmowa z fachowcem zawsze pomaga nabrac odpowiedniej perspektywy :D

Czyli między Kminkiem i Gwiazdką nie jest wcale tak źle jak Ci się wydawało. Na dłuższą metę okaże się, że Kminek zyskał kumpelę. I smukłą sylwetkę oraz kondycję od tych pogoni. :)
„ Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty. ” (Albert Schweitzer)

Norma0204

Od: Wto sie 18, 2015 16:55

[poprzednia][następna]