Madie pisze:Pogadam z Rolandem o DT... Ale to bliżej weekendu
Madie,wzielam lupe,ale doczytalam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
buuenos pisze:Dora, ja jeszsze nie moge wysylac wiadomosci prywatnych, wiec pisze tuPrzejdz sie prosze do banku ja potrzebuje IBAN i BIC.W moim banku przewalutuje euro na zlotowki,wiec nie powinno byc problemu.Pozdrawiam
Cindy pisze:8O Jakie niespotykanie piekne kociakiJeden w poprzeczne rudo-czarne paski z kosmykiem grzywki na czole a drugi jak mlody lisek-chytrysek czy tez mlody lewek? z broda niczym swiety Mikolaj
Niespotykanej urody
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dora1020 pisze:buuenos pisze:Dora, ja jeszsze nie moge wysylac wiadomosci prywatnych, wiec pisze tuPrzejdz sie prosze do banku ja potrzebuje IBAN i BIC.W moim banku przewalutuje euro na zlotowki,wiec nie powinno byc problemu.Pozdrawiam
Dzisiaj pojde do banku i zapytam:)
dora1020 pisze:buuenos pisze:Dora, ja jeszsze nie moge wysylac wiadomosci prywatnych, wiec pisze tuPrzejdz sie prosze do banku ja potrzebuje IBAN i BIC.W moim banku przewalutuje euro na zlotowki,wiec nie powinno byc problemu.Pozdrawiam
buuenos pisze:dora1020 pisze:buuenos pisze:Dora, ja jeszsze nie moge wysylac wiadomosci prywatnych, wiec pisze tuPrzejdz sie prosze do banku ja potrzebuje IBAN i BIC.W moim banku przewalutuje euro na zlotowki,wiec nie powinno byc problemu.Pozdrawiam
Dora,dzieki za szybki odzewGrosik wyslany
![]()
Wielkieza to co robisz, robicie
![]()
Moje wszystkie cztery koty sa z mazurskiej wsi, podrzucone pod dom rodzicow..Rodzice maja dwie wysterylizowane kotki- ludzie wiedza o tym bo mama niesie ,,kaganek oswiaty" i probuje namawiac posiadaczy wielu kotow na sterylki. Budzi to najczesciej glupi usmieszek z komentarzem ,ze chyba na glowe trzeba upasc, zeby na koty pieniadze wydawac... A nie jest to biedna wies po prostu swiadomosc zadna. No to podzucaja kociaki- i tak dobre i to,ze nie zabijaja..
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 57 gości