TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 19, 2015 18:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

Bardzo, bardzo mi przykro...
[']
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro sie 19, 2015 18:34 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

[ *]
Justa -przytulam.

anka1515

Od: Nie gru 25, 2011 16:05

Post » Śro sie 19, 2015 19:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

Justyś przytulam mocno. Uratowałaś jej życie i dałaś dwa lata szczęścia. Nie wiem kto kogo bardziej kochał , TY ją, czy Ona Ciebie.
Odkąd odebrałam sms od Ciebie, siedzę i wspominam. Jak się przykleiła pupą do chodnika i nie chciała iść na spacer bez Ciebie, jak wyszła Ani z szelek i leciała Cię szukać, jak odebrała Telefon od Adama, jak mnie spychała z wersalki i wiele innych sytuacji.
Biegaj Etnusiu zdrowa za tęczowym mostem. Pewnie Fibi z Pedrusiem ci już wszystko pokazują. [*]
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro sie 19, 2015 23:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

phantasmagori pisze:Justyś przytulam mocno. Uratowałaś jej życie i dałaś dwa lata szczęścia. Nie wiem kto kogo bardziej kochał , TY ją, czy Ona Ciebie.
Odkąd odebrałam sms od Ciebie, siedzę i wspominam. Jak się przykleiła pupą do chodnika i nie chciała iść na spacer bez Ciebie, jak wyszła Ani z szelek i leciała Cię szukać, jak odebrała Telefon od Adama, jak mnie spychała z wersalki i wiele innych sytuacji.
Biegaj Etnusiu zdrowa za tęczowym mostem. Pewnie Fibi z Pedrusiem ci już wszystko pokazują. [*]

Pamiętasz to , jakie to były piękne chwile , i zostaną nam te piękne wspomnienia, a ten jej foh jak nie dostała tego co chciała , ech moja kochana Etnusia ...

TYSKIE_MRUCZKI

Od: Sob sie 31, 2013 14:29

Post » Śro sie 19, 2015 23:41 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

Ano rozpieszczona była do granic możliwości, ale jak tu nie rozpieścić psa po takich przejściach.
Justyś najważniejsze, że wychwyciłaś ten moment, tą granicę, za którą bylo by tylko cierpienie. To największy akt miłości, który można dać swojemu ukochanemu zwierzęciu, choć bardzo bolesny.
I szacun dla Doktor Julii że przyjechała i pomogła odejść.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw sie 20, 2015 9:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

Justyna, bardzo mi przykro :( .
Trzymaj się!

ultra75

Od: Śro wrz 14, 2011 10:14

Post » Pt sie 21, 2015 17:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XV dług u weta ponad 2tys pomocy :( :(

miko_bs pisze:
marivel pisze:
miko_bs pisze:.

PS. miko bs, chcę coś wiedzieć. Ciekawa jestem, czy się potwierdzi to co przypuszczam :mrgreen:

Czekam na pytanie,chętnie odpowiem:-)

Już wysyłam, chwilę mnie nie było :-)

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Pt sie 21, 2015 17:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

A ja jeszcze wrócę do tematu prania, bo ktoś na FB polecał bardzo orzechy piorące. I ja dziś w sklepie z naturalnymi kosmetykami widziałam takie orzechy. Mogłabym kupić Justynie paczkę na spróbowanie, ale najpierw ktoś by mi musiał obiecać, że to testował i nie jest to totalny bubel.

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Pt sie 21, 2015 17:50 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

Od lat piorę w orzechach. One są do dostania w tej chwili praktycznie wszędzie łącznie z internetem.
Ale - nie jest to sposób na doprowadzanie do stanu idealnego bardzo brudnych rzeczy i dla uzyskania lśniącej bieli. Białe rzeczy są lekko przyszarzałe, oczywiście w jakimś porównaniu. Więc zależy na czym komu zależy.
Ja piorę bo wolę eko , a nie używam tych właśnie lśniących obrusów np. i nie tarzam sie po jakichś rowach. Tłustych plam nie usuną.
Można ich używać do kilku kolejnych prań i oczywiście nie trzeba płynu do płukania. Do płukanie ew. ocet. Troche.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt sie 21, 2015 17:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

Jak nie działa na bardzo brudne rzeczy, to u Justyny może się nie sprawdzić przy praniu po różnych kocich wypadkach...
Szkoda, bo miałaby te proszki i kapsułki na kilka miesięcy z głowy.

Luinloth

Post » Pt sie 21, 2015 18:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

Orzechy wychodza bardzo oszczędnie.
Ale na 'wypadki' faktycznie nie. Choć to trzeba by sprawdzić tak w praniu na świeżo, bo ja to normalnie - jak się nazbiera. Poza tym uważam, że ważne by było czyste jako takie, a przy okazji bez detergentów i innych świństw.
Podobnie do podłogi uzywam po prostu olejków - lawendowego lub z drzewa herbacianego. Tzn do wody dodaję. One są bakteriobójcze.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Pt sie 21, 2015 18:11 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

O, akurat mam w domu lawendowy. Chociaż trochę mi go szkoda do podłogi ;)
Rozumiem że tak umyta podłoga jest bezpieczna dla łapek?

Luinloth

Post » Pt sie 21, 2015 19:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

To kilka kropelek :mrgreen: O to właśnie chodzi, żeby był bezpieczniejszy od każdego chemicznego produktu.
Ten herbaciany usuwa pleśń. Też się używa malutko, ale ma dość silny zapach - nie każdemu pasuje. Oba szybko się ulatniają.

Obrazek

morelowa

Post » Pt sie 21, 2015 19:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

Morelowa, a znasz jakiś, który usuwa zapach kociego moczu?
Mój staruszek Kmicic sika już poza kuwetą. Fugi mam tak przeżarte że cuchną i nie mogę tego domyć, tym bardziej że niema mnie w domu 12 godzin, więc się wżera.
Do tej pory używałam biodoor, ale mi się skończył. Może jakiś olejek zamiast? :roll:

Co do orzechów to masz rację. Można w nich świetnie wyprać nieświeże koszulki, ale do trudnego prania absolutnie się nie nadają.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

[poprzednia][następna]