Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 24, 2014 15:48 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

Dorotko, z Kubą Ci pomożemy. Ja wezmę wolne w pracy i damy radę.
Proszę tylko - nie KUPUJ niczego sama! Tutaj potrzebne jest "oko Faceta", który wie co i jak.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw kwi 24, 2014 16:11 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

dorcia44 pisze:Jestem ,co prawda z lekka sponiewierana ale jestem :twisted:
No aamms ,niezłe zadanie mi dałaś :twisted: kiedyś się zejmszcze 8)
Czy jutro dam radę ? to się okażę ,ale innego wyjścia nie ma.

wiem, że Bazylek jest trudnoobsługiwalny albo raczej prawienieobsługiwalny.. :?
tym bardziej Ci dziękuję..

Nie mścij się.. :oops: odpracuję..
jakbycóś, to masz transport zakupów do remontu.. :D
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Czw kwi 24, 2014 16:39 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

No to muszę Ci wybaczyć :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw kwi 24, 2014 19:22 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

Dorciu prosiłam na Oddam za darmo o rezerwację dla Ciebie rzeczy dla kotów. Zajrzyj :ok:
Przydadzą się dla Twoich i tych którym pomagasz. Są też rzeczy dla psów, ale co to nie wiem.
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw kwi 24, 2014 19:36 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

Dziękuję,zaraz lukne :D
Obrazek

dorcia44

Post » Czw kwi 24, 2014 20:01 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

siem ujawniam i potwierdzam.
Dorciu, najpierw poczekaj na koniec remontu ,potem się pomierzy i kupisz sobie wszystko co potrzeba i
pasujące do wymiarów jakie powstaną.

oczywiście pomogę , wiedzą , ręką i w/z ką z cukierni nieopodal :kotek: :ok:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Czw kwi 24, 2014 21:44 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

cześć :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw kwi 24, 2014 22:01 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

Jak cuś nie będę wiedziała ,będę pytała 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Pt kwi 25, 2014 7:24 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

Dzień dobry :kotek:
śpiący ale dobry ..jak na razie :wink:
Kleszcz piszczy piszczałką...oszalała na punkcie zabawek które piszczą .Tragedia.
Ale i cieszy ogromnie ,pięknie się rozkręciła ,chociaż jeszcze przy braniu na ręce zwija się w precelka .
Wczoraj wziął ją na ręce jeden z facetów ...zrobiła się tak mała że wręcz niewidzialna .
Trzeba ją zaszczepić ,powinnam już odwiedzić dr,. Cetnarowicz ,zrobić też sunie kontrolny mocz.
:roll:

Freya ma szanse 30 kwietnia jechać do domu 8) :ok:
jeszcze ulv. wpadnie do domeczku na miłą rozmowę i czekamy na dużą Freyi :D
Nie powiem że się nie martwię :oops:

No i 1 maja zbliza się wielkimi krokami a ja nadal nie mam dt dla maluszków. :cry: :cry: :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt kwi 25, 2014 8:39 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

Dorciu, za wszystko mocne :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt kwi 25, 2014 14:17 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

dziękuję :D
Bazyli ,najpiękniejsze czarne persisko przeżyło kroplówkę i ja też :ok: uwielbiam tego kota ,.

chyba się sekundę prześpię :oops: najadłam się jak świnia ,kupiłam młode ziemniory i zrobiłam placki ziemniaczane tarte na grubych oczkach, a do tego sosik z jogurt ,ogórek ,czosnek .... 8) pychota :D
tak mnie wczoraj ochroniarz na to nakręcił :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt kwi 25, 2014 21:45 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

dorcia44 pisze:
chyba się sekundę prześpię :oops: najadłam się jak świnia ,kupiłam młode ziemniory i zrobiłam placki ziemniaczane tarte na grubych oczkach, a do tego sosik z jogurt ,ogórek ,czosnek .... 8) pychota :D
tak mnie wczoraj ochroniarz na to nakręcił :twisted:

teraz mnie smaka narobilaś a ja takich rzeczy jeść nie powinnam :twisted:

a z innej beczki... przyplątała się do mnie kilka tygodni temu bezdomna kotka (pewnie jej moich 13 powiedzialo ze tu jeść dają :roll: ) przez kilka tygodni sie pokazywała tylko wieczorem wiec myśleliśmy ze czyjaś , ale ostatnio trudno było sie w ogródku ruszyc bez potknięcia o nią wiec dzisiaj wylądowała u weta... okazało się z prawdopodobnie w ciagu tygodnia się okoci, a w dodatku ma przepuklinę wiec strach co będzie z porodem...no ale jakoś będziemy musieli kaski wyskrobac, żeby ja potem wyciachac (mam nadzieje przy tym , że cesarki nie będzie trzeba robić) tylko co ja mam zrobić z kociakami przecież 18 mieć nie mogę :evil: tata do fundacji i powiedzieli że przyjadą i zabiorą do uśpienia :crying: wetka powiedziała zepodczas cesarki tez mogą uspić :( no albo próbować wydać..tylko moje poprzednie wydawanie skończyło się 4 więcej kotami :evil: no i teraz siedzimy i staramy się coś mądrego wymyśleć, może ktoś coś doradzi bo u nas pomysłów brak... :roll:

zarzaneri

Od: Pon lip 14, 2008 10:24

Post » Pt kwi 25, 2014 22:27 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

Na tym forum, to raczej każdy Ci zaproponuje sterylke aborcyjną. Ba, nawet się jedna z drugą zaoferują, że pojadą za Ciebie 8)
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt kwi 25, 2014 22:38 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej chołoty zapraszaj

Caragh pisze:Na tym forum, to raczej każdy Ci zaproponuje sterylke aborcyjną. Ba, nawet się jedna z drugą zaoferują, że pojadą za Ciebie 8)

tylko ze weci mówili ze to za późno na taki zabieg ze względu na kotkę...wg, nich ona w ciągu tygodnia powinna rodzić :evil:

zarzaneri

Od: Pon lip 14, 2008 10:24

[poprzednia][następna]