Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
A proszę mi napisać, czy jest możliwe, aby podpisali się Państwo pod pismem, które skierowane by było do prezesa działek. Chodzi o to, że karmiciele są tam niemile widziani, a dokładnie to co robią, czyli zajmują się kotami. W tym roku robią dużo, bo tak jak Pani mówiłam, nie tylko karmią. W niespełna dwa tygodnie udało się zabrać stamtąd 3 koty i jest tu duża rola karmicieli. Pani, która opiekuje się tymi kotami zapytała, czy ja mogłabym opisać tę sytuację, tak, aby ona mogła pokazać to prezesowi działek. ja oczywiście mogę napisać, ale działam zupełnie prywatnie i mogę być niewiarygodna. Gdybym coś takiego napisała, to czy Państwo mogą to w jakiś sposób poprzeć?
Magdalena424 pisze:dziewczyny, czy wiecie gdzie we Wrocławiu mogłabym kupić klatkę łapkę?
witam. mam duzy problem. u mojej rodziny przebywa kotka. jest grzeczna, kochana. zyje w zgodzie z psem. chcą się jej pozbyć. oddać komuś bo podobno sika na pościel. nie chcą nic z tym zrobić. poszukać przyczyny. najlepiej sie pozbyć. tak mi jej szkoda. sa tu ludzie z dobrym sercem?:( jestem z województwa dolnośląskiego. proszę o pomoc.
Oni go już skreslili całkowicie. to jest po prostu durna wymowka nieodpowiedzialnych ludzi.. kot przebywa w miejscowości Piława Górna. w listopadzie będzie miał dwa lata. 609189746. jest to kotka czarno-biala. w razie potrzeby zalatwie sterylizacje.
michalinadzordz pisze:Wiadomość z naszego fbwitam. mam duzy problem. u mojej rodziny przebywa kotka. jest grzeczna, kochana. zyje w zgodzie z psem. chcą się jej pozbyć. oddać komuś bo podobno sika na pościel. nie chcą nic z tym zrobić. poszukać przyczyny. najlepiej sie pozbyć. tak mi jej szkoda. sa tu ludzie z dobrym sercem?:( jestem z województwa dolnośląskiego. proszę o pomoc.
Oni go już skreslili całkowicie. to jest po prostu durna wymowka nieodpowiedzialnych ludzi.. kot przebywa w miejscowości Piława Górna. w listopadzie będzie miał dwa lata. 609189746. jest to kotka czarno-biala. w razie potrzeby zalatwie sterylizacje.
ewa_mrau pisze:michalinadzordz pisze:Wiadomość z naszego fbwitam. mam duzy problem. u mojej rodziny przebywa kotka. jest grzeczna, kochana. zyje w zgodzie z psem. chcą się jej pozbyć. oddać komuś bo podobno sika na pościel. nie chcą nic z tym zrobić. poszukać przyczyny. najlepiej sie pozbyć. tak mi jej szkoda. sa tu ludzie z dobrym sercem?:( jestem z województwa dolnośląskiego. proszę o pomoc.
może posikiwać ponieważ nie jest wycięta
niektóre kocice tak mają
... mry!
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 1666 gości