Pomoc dla osieroconych zwierząt ZOFII.SASZY [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 10, 2013 21:01 Re: ZOSIU WRACAJ! - Pomoc dla zwierząt Zofia.Sasza -rozlicz.

viewtopic.php?f=1&t=132347&start=270

Tu jest o Holly - z akcji zabierania kotów po zmarłej gdzieś pod Warszawą- post z 30 grudnia 2011r.
Martwię się o Zosię wraz z Wami, i mocno zaciskam kciuki :ok:

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Wto wrz 10, 2013 21:11 Re: ZOSIU WRACAJ! - Pomoc dla zwierząt Zofia.Sasza -rozlicz.

ostatniaszansa pisze:P.S zdjęcia wysłane do Casicy, nie mam maila do meg11 .Ewa

Mój mail jest podany na 6 stronie.
viewtopic.php?f=1&t=156181&start=75
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Śro wrz 11, 2013 5:53 Re: ZOSIU WRACAJ! - Pomoc dla zwierząt Zofia.Sasza -rozlicz.

Zawsze tak jest, że najpierw się pomaga bezinteresownie a potem czuje się widły w plecach.
Po prostu brak słów.
Jedno jest tylko pewne, że gdyby Zosia wiedziała, że zaopiekowałyście się jej footrami to była by szczęśliwa.

Zosiu :ok: :ok: :ok:

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Śro wrz 11, 2013 6:35 Re: ZOSIU WRACAJ! - Pomoc dla zwierząt Zofia.Sasza -rozlicz.

Dyktatura pisze:Zawsze tak jest, że najpierw się pomaga bezinteresownie a potem czuje się widły w plecach.
Po prostu brak słów.
Jedno jest tylko pewne, że gdyby Zosia wiedziała, że zaopiekowałyście się jej footrami to była by szczęśliwa.

Zosiu :ok: :ok: :ok:

mało tego
Pozwole sobie na komentarz w sprawie zaopiekowania sie zwierzakami stałymi przez bratA Zofii
Gdyby tak bardzo chCiał zajac się zwierzakami ZoFii dawno by to zrobił.Zastanawiam się,czy Zofia chciałaby tego,czy wolałaby miec dla swoich zwierzaków domy,gdzie będa kochana,a nie "kulą u nogi bo tak trzeba" :( Przepraszam Pana jesli Pana uraziłam,ale takie "tajemnice"co do zdrowia Pana Siostry ,a naszej kolezanki ,jaka swoje życie poswięcila na ratowanie własnie zwierząt -jest nieładne :( .
Wiem tez ,że moje zwierzęta musiałyby tez znaleźć domy,gdyby dla mnie coś się stało,taka jest prawda...smutna rzeczywistość...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 11, 2013 10:41 Re: ZOSIU WRACAJ! - Pomoc dla zwierząt Zofia.Sasza -rozlicz.

Tu jest wątek Zosi
viewtopic.php?f=46&t=90700 są niektóre tymczasiki, co prawda wątek dawno nieaktualizowany....

mocne :ok: za Zosię nieustająco

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Czw wrz 12, 2013 6:24 Re: ZOSIU WRACAJ! - Pomoc dla zwierząt Zofia.Sasza -rozlicz.

Jestem na wątku i bardzo czekam na dobre wieści, trzymam mocno kciuki za Zosię :ok: :ok: :ok:
Empatii dla zwierząt nie dziedziczy się, tego nie ma w genach.Wiem, że jeśli moje zwierzaki mnie przeżyją również będą szukać domów, mam tego świadomość.Podobnie jest z wieloma moimi zakoconymi znajomymi.Zwierzęta powinny trafiać do domów, gdzie będą kochane, czego bardzo mocno życzę podopiecznym Zosi.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw wrz 12, 2013 7:41 Re: ZOSIU WRACAJ! - Pomoc dla zwierząt Zofia.Sasza -rozlicz.

Za wspaniałe, kochające domy dla podopiecznych Zosi :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw wrz 12, 2013 7:57 Re: ZOSIU WRACAJ! - Pomoc dla zwierząt Zofia.Sasza -rozlicz.

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Czw wrz 12, 2013 12:22 Re: ZOSIU WRACAJ! - Pomoc dla zwierząt Zofia.Sasza -rozlicz.

proponowana lista na wrzesień

1. koteczka Obrazek
tdt holly_dolly szukamy dt od października
-leczenie
wątek: viewtopic.php?f=13&t=156147&p=10068212#p10068212

2. Tupak od Zofia.Sasza -szukamy domu
wątek: viewtopic.php?f=1&t=156181&hilit=zofia&start=165

3. Biało rudy kotek bezdomny z chlamydią Obrazek
-kontakt Anna61 szukamy dt/ds
wątek : viewtopic.php?f=1&t=156336
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Czw wrz 12, 2013 20:44 ZOSIU ODPOCZYWAJ W POKOJU[*] Pomoc dla osieroconych zwierząt

Zofia...bardzo, bardzo trudno o tym pisać ; "doznała nieodwracalnych zmian centralnego układu nerwowego w stanie beznadziejnym przebywa na Oddziale Intensywnej Terapii :(
Tupak po operacji czuje się b.dobrze choć pewnie nagłym osamotnieniem, ale to w uwagi na jego bezpieczeństwo nie jest. Lili lou ciut lepiej , codziennie dostaje kroplówki a wyniki badan krwi w normie . Wygląda ,że to stres :( podobne Sul ... Jedynie świetnie się mają Hary, Frodzik i Lulek, zaczęło łzawić oczko Higweya . Tak to prawda, żebyśmy na rzęsach stanęli to tylko schronisko...
Sul, Tupak i Holy do adopcji na cito. Harego polecam jest niesamowity to samo Lulek .Dzisiaj nie było zdjęć bo były zawirowania w schronisku a przy ponad 280 psach w tym w znakomitej większości powyżej 8 roku życia jest co robić. Nena i Sasza chyba zostaną rozdzielone bo miłością niestety do siebie nie pałają :( Ewa

ostatniaszansa

Od: Pt mar 13, 2009 23:48

Post » Czw wrz 12, 2013 22:54 Re: ZOSIU WRACAJ! - Pomoc dla zwierząt Zofia.Sasza -rozlicz.

Trzeba zmobilizować siły i zintensyfikowac poszukiwania domów dla zwierzakow Zosi to jedyne co możemy dla niej teraz zrobić, na pozor tylko tyle ale myśle ze dla niej - tak kochającej zwierzęta aż tyle...
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pt wrz 13, 2013 9:34 Re: ZOSIU WRACAJ! - Pomoc dla zwierząt Zofia.Sasza -rozlicz.

W tej tragicznej sytuacji jedyne co możemy zrobić dla Zofii to jak najszybciej zapewnić Jej ukochanym podopiecznym domy, choćby tymczasowe. I uważam, że na tym teraz powinna się skupić nasza forumowa społeczność.
Bardzo mi przykro, że w tej chwili sama nie jestem w stanie wziąć żadnego footerka do siebie. Jest to sytuacja nadzwyczajna, a ja nie mogę zaoferować DT:( Jednak jeśli ktoś zechce ofiarować DT dla kotulca, który najgorzej znosi pobyt w schronisku (czyli na cito musi znaleźć się w domu) dołożę do jego utrzymania w miarę skromnych możliwości :oops:
Jeżeli każdy z nas zrobi co może, zdołamy zapewnić zwierzakom, które Zofia z poświęceniem ratowała, to czego potrzebują najbardziej - opiekę w domu...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt wrz 13, 2013 21:04 Re: ZOSIU ODPOCZYWAJ W POKOJU[*] Pomoc dla osieroconych zwie

halbina pisze:Chciałabym pomóc jej kotom. Czy devonek (Frodzik ( Devonek ) straszny miziak) szuka domu?

szuka napewno ,niech ostatniaszansa napisze więcej szczegółów
Obrazek

Goyka

Post » Pt wrz 13, 2013 21:57 Re: ZOSIU ODPOCZYWAJ W POKOJU[*] Pomoc dla osieroconych zwie

Musimy zrobić wszystko żeby znaleźć zwierzakom Zosi jaj najlepsze domy jak najszybciej! Na pewno takie byłoby jej ostatnie życzenie :(
Obrazek

Goyka

Post » Sob wrz 14, 2013 21:49 Re: ZOSIU ODPOCZYWAJ W POKOJU[*] Pomoc dla osieroconych zwie

Czy wiadomo już co ze zwierzakami? Czy i wogole któreś Pan brat chce zabrać czy wszystkie szukają domów ?
Obrazek

Goyka

[poprzednia][następna]