TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 23, 2013 19:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII-KOTKA PO WYPADKU WE WSTRZASIE,ZA T.M

:ok: :ok: :ok: za całokształt.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon wrz 23, 2013 22:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII-KOTKA PO WYPADKU WE WSTRZASIE,ZA T.M

Dzięki za :ok: :ok: :ok:

A dziś do nas dołączyła wolontariuszka Renia z FB , dziś się poznałyśmy i dostałam po imprezce wędlinkę , sery , pieczywo i zieleninie oraz transport do weta a to jest bardzo ważne ! I być może jutro tez bede mogła liczyć na transport do weta :ok:

Wieści od weta :
Bartuś ma bardzo brzydki mocz, dużo krwi i musi przejść na RC Urinary HD , ale przy jego wrażliwym układzie pokarmowym będzie troszkę ciężko :( No i jeszcze częściej musze go wyciskać i nie bez znaczenia jest to iż on jak biega po mieszkaniu to biega w samym pampersie a teraz trzeba mu '' ubierać cos w rodzaju sukienki '' aby sie nie wycvhładzał , bo pecherz jest dosłownie na podłodze i to robie np z ręcznika a to jest u nas towar deficytowy niestety i bardzo prosimy o niepotrzebne ręczniki , pościel , koce , i inne juz niepotrzebne ciuszki abym tez mogła w klatkach wyścielać u Baltazarka i u Noemi a tego potrzeba sporo bo jest to używane tylko raz i wywalamy bo jest w odchodach , niestety miałam spory zapas tego rodzaju rzeczy ale miałam zalany garaż i wszystko zostało zalane :(

Baltazarek został dzis zaszczepiony i juz czas go ogłaszać ...

Wincenty też dziś został zaszczepiony i juz raczej nie stanie na tylne nóżki mimo mojej rehabilitacji , mimo iz masa mięśniowa jest ładnie odbudowana .

A też u weta był królik Karolka na obcięciu zębów :)

A jutro do weta jedzie Bona , bardzo mi sie nie podoba jej brzuch oraz Gaja na szczepienie ( tez mi sie nie podoba że ma jeszcze zrosty po sterylce , ale może u niej sie wolniej to wchłania .

Matyldzia wróciła do swej formy :)

Szłapek też :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon wrz 23, 2013 23:11 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII-KOTKA PO WYPADKU WE WSTRZASIE,ZA T.M

Dziś w pracy poprosiłam koleżanki żeby zrobiły w domach przegląd i jeśli mają niepotrzebne stare pościele, ręczniki, koce, kołdry (nie pierzaste :mrgreen: ) to ja to chętnie zbiorę dla zwierzaków Justyny. Jaki będzie efekt... zobaczymy. Póki co mam kilka sztuk pościeli.
Super, że mamy nową fankę Justynowych zwierzaków :D Witaj Reniu :ok:

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Pon wrz 23, 2013 23:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII-KOTKA PO WYPADKU WE WSTRZASIE,ZA T.M

Prosiaczek Leoś pozdrawia Cioteczki :lol:

Obrazek

Zobaczcie jaki z Baltazarka już piękny chłopak, a taka bida to była :D :ok:

Obrazek

Justyś a może polarowe spódniczki były by najlepsze dla Bartusia? :roll:
Łatwo wyprać choćby pod bieżącą wodą, szybko schnie, nie strzępi się, no i nawet jak jest mokry to nie ziębi.
Poszukam po lumpeksach.

Szkoda że Wincencik pozostanie niepełnosprawnym kotem :(

Bonusiu nie choruj królewno :(
U Gajki faktycznie to za długo trwa. Ale może ten typ tak ma :roll:

Matyldziu, Szłapeńku i tak trzymać :ok: :D

Baltazarka postaram się ogłosić na najpopularniejszych portalach, mimo jednej tylko fotki.
Tylko muszę wymyślić tekst. No i raczej w weekend, bo w tym tygodniu pracuję w dwóch pracach.
I powiedz mi Justyś ile on ma tygodni.

Bardzo się cieszę że dołączyła P. Renata. Mam nadzieję że na stałe i będziesz miała kogoś sensownego na miejscu. :ok: :ok: :ok:
A może dołączy do nas tutaj? Serdecznie zapraszamy :)
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon wrz 23, 2013 23:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII-KOTKA PO WYPADKU WE WSTRZASIE,ZA T.M

Grosziwo pisze:Dziś w pracy poprosiłam koleżanki żeby zrobiły w domach przegląd i jeśli mają niepotrzebne stare pościele, ręczniki, koce, kołdry (nie pierzaste :mrgreen: ) to ja to chętnie zbiorę dla zwierzaków Justyny. Jaki będzie efekt... zobaczymy. Póki co mam kilka sztuk pościeli.
Super, że mamy nową fankę Justynowych zwierzaków :D Witaj Reniu :ok:

Super, bardzo dziękujemy :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon wrz 23, 2013 23:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII-KOTKA PO WYPADKU WE WSTRZASIE,ZA T.M

phantasmagori pisze:Prosiaczek Leoś pozdrawia Cioteczki :lol:

Obrazek

Zobaczcie jaki z Baltazarka już piękny chłopak, a taka bida to była :D :ok:

Obrazek

Justyś a może polarowe spódniczki były by najlepsze dla Bartusia? :roll:
Łatwo wyprać choćby pod bieżącą wodą, szybko schnie, nie strzępi się, no i nawet jak jest mokry to nie ziębi.
Poszukam po lumpeksach.

Szkoda że Wincencik pozostanie niepełnosprawnym kotem :(

Bonusiu nie choruj królewno :(
U Gajki faktycznie to za długo trwa. Ale może ten typ tak ma :roll:

Matyldziu, Szłapeńku i tak trzymać :ok: :D

Baltazarka postaram się ogłosić na najpopularniejszych portalach, mimo jednej tylko fotki.
Tylko muszę wymyślić tekst. No i raczej w weekend, bo w tym tygodniu pracuję w dwóch pracach.
I powiedz mi Justyś ile on ma tygodni.

Bardzo się cieszę że dołączyła P. Renata. Mam nadzieję że na stałe i będziesz miała kogoś sensownego na miejscu. :ok: :ok: :ok:
A może dołączy do nas tutaj? Serdecznie zapraszamy :)

Dzięki za wstawienie fotek :1luvu:
Masz racje z tym polarem , ja może te starsze koce potne na mniejsze, te które używam do klatek u Bartusia , Gai i Wincentego bo one faktycznie szybko schną :ok: , tylko co dam do klatek ... ale wiem że mogę na Was kochane cioteczki zawsze liczyć :ok:

Bardzo dziękuje że poogłaszasz Baltazarka :1luvu: , wiesz ja też nie mam weny do ogłoszeń , ale jedno wiem że z niego będzie kot z charakterkiem , jak dziś syczał na Renie a i nas omało o zawał serca nie przyprawił jak sie zakopał w kocyk :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon wrz 23, 2013 23:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII-KOTKA PO WYPADKU WE WSTRZASIE,ZA T.M

Baltazarek jest pięknym kociem !
Na zdjęciu wygląda na "szczawika", któremu się jeszcze oczęta nie do końca wybarwiły :love:
Leoś prosiaczek jest do zacałowania :1luvu:
Elu dobry pomysł z tym polarkiem i lepszy w utrzymaniu, trwalszy i poślizg podłogowy chyba ma lepszy niż ręczniki...no i , a może przede wszystkim, pupencja Bartusia będzie miała i mieciutko i cieplutko. Ruszę na podbój lumpeksów, może co wyczaję :ok:
Ściskam i całuje całe tyskie stadko i spadam spać...o piątej pobudka :(

Grosziwo

Post » Wto wrz 24, 2013 14:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII-KOTKA PO WYPADKU WE WSTRZASIE,ZA T.M

Prawie same dobre wieści:d Dobrze, że jest kolejna osoba w naszym gronie:)

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Wto wrz 24, 2013 20:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII-KOTKA PO WYPADKU WE WSTRZASIE,ZA T.M

alab108 pisze:Tyskie mruczki chyba się nie obrażą :P Zapraszam viewtopic.php?f=20&t=156921

Wielkie dzięki :1luvu: , nie zauważyłam wczoraj tego posta :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto wrz 24, 2013 20:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII-KOTKA PO WYPADKU WE WSTRZASIE,ZA T.M

Byliśmy dziś u weta i to dzięki Miko_bs i na wspólnym spacerku z psami i na obchodzi i to dziękujemy Miko_bs :1luvu: Niestety jest coraz więcej kotów, nowych kotów :( a w okienku był rozbity słoik :evil:

A u weta były Bona i Gaja :
Bona miała USG brzucha bo ma go duży i zgadnijcie co jej jest .... no a jest to tłuszczyk :mrgreen: na szczęście a nie choroba :twisted:

A Gaja została dziś zaszczepiona , te zgrubienia to nie jest nic poważnego :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto wrz 24, 2013 20:39 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII-KOTKA PO WYPADKU WE WSTRZASIE,ZA T.M

No to całe szczęście :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto wrz 24, 2013 20:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII-KOTKA PO WYPADKU WE WSTRZASIE,ZA T.M

i ja poszukam jakichś starych reczników. na pewno cos sie znajdzie. i wysle paczka :D

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Wto wrz 24, 2013 20:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII-KOTKA PO WYPADKU WE WSTRZASIE,ZA T.M

AgaS1987 pisze:i ja poszukam jakichś starych reczników. na pewno cos sie znajdzie. i wysle paczka :D

Bardzo dziękujemy :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto wrz 24, 2013 23:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII-KOTKA PO WYPADKU WE WSTRZASIE,ZA T.M

No to mam księżniczka Bona strachu napędziła :mrgreen:

Lepiej jechać niepotrzebnie i mieć pewność, niż niepokój, że się coś zaniedbało :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto wrz 24, 2013 23:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII-KOTKA PO WYPADKU WE WSTRZASIE,ZA T.M

Oj Boniusia, Boniusia wymiziam cię po tym tłustym brzusiu :mrgreen:
Justyś mam już trzy duże wypchane reklamówy "szmatek" :P ... widzimy się w sobotę lub niedzielę :ok:

Grosziwo

[poprzednia][następna]