Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 23, 2013 20:25 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

czy ktoś wymyślił już conva dla ludzi? :roll:
Wy robaki, ja rwałam ósemkę, mogę jeść tylko miękkie papki w rodzaju jedzenia dla niemowląt... a to takie niedobre, mdłe, bez smaku, pfe :(

@psiama
leki działają na dorosłą postać robala, ale jajco przetrwa odrobaczanie. dlatego po dwóch tygodniach poprawiasz - żeby wytłuc te, któe ewentualnie się do tej pory wykluły.
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Śro sty 23, 2013 20:44 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Maupo, to własnie miałam na mysli. Ale gdzieś tam słysząłam o środku zabijającym każda postać tylko którego obłego to juz nie pamiętam :oops:

Za pare dni wrócisz do żywych. Nie rwałam ósemki ale miałam resekcje wierzchołka piątki. Tydzień opuchniętej gęby, ketonal forte i jakoś to szło :mrgreen: :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro sty 23, 2013 20:46 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Mialam usuwane 3 osemki:)
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Śro sty 23, 2013 20:48 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Maupa pisze:czy ktoś wymyślił już conva dla ludzi? :roll:
Wy robaki, ja rwałam ósemkę, mogę jeść tylko miękkie papki w rodzaju jedzenia dla niemowląt... a to takie niedobre, mdłe, bez smaku, pfe :(

@psiama
leki działają na dorosłą postać robala, ale jajco przetrwa odrobaczanie. dlatego po dwóch tygodniach poprawiasz - żeby wytłuc te, któe ewentualnie się do tej pory wykluły.

A tego to mi wet nie powiedział...czyli pęknie kolejna 100 :cry: ... Za cestal płaciłam 7 zł a teraz buu... Na dodatek koty drapaly zakroplony kark,potem lizały łapę i ... wszystkie dostały takiej piany na pysiu, tak bidole dziwnie mlaskały,prychały,podskakiwały jakby miały wściekliznę.

Co do papek do jedzenia - jak masz blender to każde jedzonko idzie spapkować - nawet kotlecika :mrgreen:
Ostatnio edytowano Śro sty 23, 2013 20:50 przez Asia_Siunia, łącznie edytowano 1 raz

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro sty 23, 2013 20:48 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

dolabra pisze:Mialam usuwane 3 osemki:)

ja będę wszystkie cztery rwać. dzisiaj pierwsza, kolejna za cztery tygodnie. a jak je już usunę, to w szyny na trzy lata :roll:

jak dwa lata temu ortodontka mi powiedziała, że aparat koniecznie, ale najpierw wyrwać wszystkie ósemki, to skitrałam i nie pojawiłam się tam więcej. przed tegorocznymi świętami jedna z ósemek zaczęła robić cuda niewidy - ta, którą dziś usunęłam - i święta miałam na lekach przeciwbólowych. dojrzałam wreszcie do decyzji, że może jednak by wypadało.
dziś żałuję, bo byłabym na finiszu aparatu :roll:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Śro sty 23, 2013 21:00 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Nie ma co gdybać. teraz zaczęłas działac i to się liczy :ok:
Podziwiam Was dziewczyny, tyle ósemek 8O

Asiunia, to chyba nie musi być tylko profender, pogadaj z wet o tym, że koty źle go znoszą, niech coś innego zaordynuje, najlepiej w tablecie do pyska. bardzo rzadko sięgam po spot on (to na kark), bo koty potem się pienią wylizując sobie miejsca pozornie niedostępne (między łopatkami) albo wylizując sobie nawzajem. Faktycznie efekty sa spektakularne i nieco przerażające. Wg wet słyszałam, że duzym plusem spot on jest omijanie układu trawiennego - środek trafia ze skóry do krwi :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw sty 24, 2013 8:26 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

A ja podziwiam, że tyle ósemek RWANYCH :strach: Ja mam wszystkie cztery, ale w buzi póki co.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw sty 24, 2013 8:28 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Żadne ósemki mi nie wyrosły, o!
Głupia jestem, ale za to mam z nimi spokój :twisted:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw sty 24, 2013 8:37 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

jozefina1970 pisze:Żadne ósemki mi nie wyrosły, o!
Głupia jestem, ale za to mam z nimi spokój :twisted:

Moja droga dżozefino :mrgreen: , to, że nie wyrosły Ci ósemki, nie oznacza jeszcze, że ich nie masz. Może spoczywają sobie w pozycji poziomej w dziąsłach i czekają kiedy tu zacząć boleć :twisted:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Czw sty 24, 2013 8:41 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

AniHili pisze:to, że nie wyrosły Ci ósemki, nie oznacza jeszcze, że ich nie masz. Może spoczywają sobie w pozycji poziomej w dziąsłach i czekają kiedy tu zacząć boleć :twisted:

A, nie, nie kochana - na RTG wyszło, że w ogóle nie ma ich zawiązków - czasami tak się zdarza :ok:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw sty 24, 2013 9:01 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

jozefina1970 pisze:
AniHili pisze:to, że nie wyrosły Ci ósemki, nie oznacza jeszcze, że ich nie masz. Może spoczywają sobie w pozycji poziomej w dziąsłach i czekają kiedy tu zacząć boleć :twisted:

A, nie, nie kochana - na RTG wyszło, że w ogóle nie ma ich zawiązków - czasami tak się zdarza :ok:

A, to ufff :wink: Moja kumpela ma niestety takie "leżące" i teraz zaczęły się jej chrzanić/rosnąć/czy cokolwiek tam robić wszystkie naraz...skończyło się na ponad 2 tyg antybiotyku i wizytach na pogotowiu, bo dziewczyna płakała z bólu, a ketonal nie działał.
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Czw sty 24, 2013 9:06 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Ósemki mi nie wyrosły, ale reszta bandy urządza co pewien czas taki benefis, że strach sie bać.
Właśnie jednego złamałam mimo wypełnienia :x :x :x
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw sty 24, 2013 9:09 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

AYO pisze:Ósemki mi nie wyrosły, ale reszta bandy urządza co pewien czas taki benefis, że strach sie bać.
Właśnie jednego złamałam mimo wypełnienia :x :x :x

Eee, u mnie ósemki są ok, a reszta to szajs. To dopiero porażka :lol:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Czw sty 24, 2013 9:26 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

A ić pani - cały policzek pokaleczony i chyba sie jednakowoż tym razem pożegnamy :x
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw sty 24, 2013 9:37 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

...każde jedzonko idzie spapkować...
Owszem, tylko to tak wygląda, że jeść się odechciewa.

A widziałyście mutanta, który ma kolejny czwarty komplet zębów? Dwa razy "mleczne" i dwa razy "stałe". Specjalista powiedzial "to się rzadko zdarza". Co najmniej raz się zdarzyło. A urodziłem się na długo przed wybudowaniem elektrowni w Czernobylu. Dobrze, że mi jakieś kły na czole nie wyrosły. :wink:

Aha. Kot właściwie nie ma "niedostępnych" miejsc. Jak nie sięga języczkiem to moczy łapkę i łapką, łapką.
Ostatnio edytowano Czw sty 24, 2013 9:43 przez Villentretenmerth, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

[poprzednia][następna]