alab108 pisze:Iwonko już dawno miałam spytać, kto to jest swatowa?
Jak masz synowa/ziecia to jej/jego rodzic dla Ciebie to swatowa..."swacia"
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:lidka02 pisze:Witam i tu cos dla AliAlu pędze się dziś zarejestrować dlatego tak wcześnie jestem na girkach
Czy mogę wierzyć? Lidziu![]()
![]()
![]()
kamari pisze:Ale miałaś wycieczkęJak nie mam kasy, to też kupuję dzikunom karmę dla psów. Wpierniczają lepiej niż kocią
lidka02 pisze:kamari pisze:Ale miałaś wycieczkęJak nie mam kasy, to też kupuję dzikunom karmę dla psów. Wpierniczają lepiej niż kocią
Żebyś wiedziała moje na działce wyjadają psomto chyba dla nich tak jak dla nas ptasie mleczko
kamari pisze:lidka02 pisze:kamari pisze:Ale miałaś wycieczkęJak nie mam kasy, to też kupuję dzikunom karmę dla psów. Wpierniczają lepiej niż kocią
Żebyś wiedziała moje na działce wyjadają psomto chyba dla nich tak jak dla nas ptasie mleczko
A żebyś widziała te moje dzikuny na psiej karmie, wielkie, zdrowe, puchate. I do tego rasoweI wcale nie żartuję.
kamari pisze:Ja trzymam linię, bo jestem na warzywkach. Mięso to jedzą koty, bo są biedne i głodne![]()
![]()
Może je zacznę wyrzucać na dwór i dawać im psie żarcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości