» Sob gru 22, 2012 23:04
Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!
Prączek – głowa rodu Prączków
Stateczny trzyletni ojciec dwóch córek z królewskiej dynastii Prączków, która wygaśnie, gdyż cały ród poddany został kastracji. Jak na głowę rodu przystało, Prączek to 100% kota w kocie. Szlachetne wzory pręgów i okazałe futro to znak dobrego pochodzenia. Kocurek chętnie zamieszka na stałe w przytulnej rezydencji, która podejmie u siebie tak znamienitego gościa.
Czarusia – czarna pantera
Czarna Czarusia o zielonych oczach. Piękne błyszczące futerko i te kocie ruchy. Prawdziwa czarna pantera w miniaturowym wydaniu. Koteczka ma trzy lata i szuka miejsca dla siebie w jakimś zacisznym domku. Czarusia jest grzeczna, łagodna i bez problemu dogaduje się z innymi kotami.
Dżerry – Dżerry przez dwa „r”
Mam na imie Dżerry (przez dwa „r”) i jestem niezwykle uroczy. Jestem młody (1 rok), zdrowy, zwinny, skoczny i skory do zabaw. Umiem żyć w zgodzie z innymi kotami i właściwie z psami też. No i szukam tego upragnionego domku, który nie oprze się mojemu zalotnemu spojrzeniu. Przygarniesz mnie?
Pierścionek – skąd to imię?
Pierścionek – imię nie wzięło się z przypadku, tylko z delikatnej białej obrączki na końcu szarego ogonka. Ale kicio nie mógł nazywać się Obrączek, więc został Pierścionkiem. Pierścionek to młody dwuletni kocurek o białym futerku i szarych plamkach na grzbiecie i łebku. Kotek czeka na spokojny i wyrozumiały dom, który pokocha jego przymilne spojrzenie.
Bella – Bellissima
Bella, Bellissima to po włosku oznacza „piękna”. I taka jest jest właśnie Bella. Młoda (2 lata), piękna i pełna gracji. Bella ma białe futerko, szarą czapeczkę, szary ogonek i potrafi urzekać przeciągłym spojrzeniem swoich kocich oczu. Ta piękność szuka dla siebie spokojnego domu, któremu pozwoli się oczarować cudownym charakterem.
Bunia – szlachetność grafitu
Bunia to kocia młoda dama (ok.1,5 roku) ubrana w szlachetne grafitowe futerko z niewielka białą wstawką pod szyją. Koteczka jest cudownym pieszczochem. Głaskanie i uwaga człowieka to dla niej najważniejsze. Przymila się wtedy jeszcze bardziej. Bunia czeka na dom, który przyjmie do siebie tą piękną koteczkę i zapewni jej wszystko, co najlepsze.
Rumcajs – bajka o rozbójniku Rumcajsie
Jaki ja tam zbójnik, czy rozbójnik... zwykły kot jestem. I do tego grzeczny i młody i dobrze wychowany, jak na kota przystało. A to imię to jakaś pomyłka chyba. W każdym razie chciałbym znaleźć dla siebie jakiś fajny domek, który będzie mnie kochał i rozpieszczał i zaopiekuje się mną na zawsze.
Siwek – biało-szary miziak
Siwek to czteroletni kocurek o biało-szarym futerku i różowym nosku w szare plamki. Kotek jest łagodny, spokojny i doskonale odnajduje się w domowych pieleszach. Potrafi żyć w zgodzie z innymi kotami a młodzieńcze wygłupy ma za sobą. Siwek szuka dla siebie cichego i spokojnego domu, który zechce pozyskać przyjaciela na całe życie.