Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 12, 2012 18:06 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

Lidka pisze:To ja jeszcze w kwestii takiej: Schron schronowi nierówny.
A na nasz schron nie wolno narzekać.
Czasem w domu maja koty gorsze warunki.
Więc jeśli o warunki chodzi jest naprawdę ok. Na dodatek nowiuśkie boksy na kwarantannie i w szpitaliku - z klimatyzacją:)
No!
Ale wiadomo - zawsze może przyjść chory kot, dlatego lepiej, żeby kot nie był zbyt długo jeśli nie musi.
Ale Mała z pewnościa tego dopilnuje:)

potwierdzam nie dawno byłem w naszym schronie
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Śro gru 12, 2012 19:06 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

Cudnie, ze króweczka będzie miała domek, dziewczyny jak zwykle dałyście czadu :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

LaRosaNegra87

Od: Nie wrz 25, 2011 11:58

Post » Śro gru 12, 2012 19:57 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

witam serdecznie :) mi również bardziej pasuje piątek, oczywiście, ze kotka z dworca odbiorę tylko muszę wiedzieć z jakiego i o której godzinie :)
jo.anna

Post » Śro gru 12, 2012 20:00 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

to asiu jutro dokładnie ustalimy....Mała da cynk czy na pewno Krówka bedzie wydana....skontaktuje sie z Asia która bedzie z Krówka jechała o której pociag, gdzie wysiadzie ...i jeszcze jedna kwestia...Asia kupila bilet juz na busa do WAWY...na pociag tzreba zrobic zrzutke...
agula76

Post » Śro gru 12, 2012 20:04 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

dla sprostowania...mój nick to pierwszy człon nazwiska plus imię---anna ;) dziś jest środa, przelać kasę do biletu mogłabym dopiero jutro, więc jeśli to nie problem zwrócę część kosztów osobiście
jo.anna

Post » Śro gru 12, 2012 20:18 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

jo.anna pisze:dla sprostowania...mój nick to pierwszy człon nazwiska plus imię---anna ;) dziś jest środa, przelać kasę do biletu mogłabym dopiero jutro, więc jeśli to nie problem zwrócę część kosztów osobiście

ANIU :D
wyjazd w piatek jest mozliwy okolo 17 - 18 ... odbiór kota na dworcu centralnym ...Asia ma dokładnie sprawdzic rozklad jazdy i cene biletu...ja tez sie dorzuce...czy ktoś jeszcze dorzuci sie transportu Króweczki????
IC kosztuje około 120 zl ...Asia sprawdzi jeszcze połaczenia TLK, ale z tego co ja juz sprawdziłam to TLK jedzie około 5,6 godzin a ex 2 i pół godzinki....chodzi o Krówke ....
Ostatnio edytowano Śro gru 12, 2012 20:38 przez agula76, łącznie edytowano 1 raz
agula76

Post » Śro gru 12, 2012 20:36 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

Czyli wszystko wiadomo :o
jo.anna

Post » Śro gru 12, 2012 20:44 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

jest jakiś TLK który jedzie tez krótko z tego co wiem, ale nie wiem o której

ja jutro rano napisze co i jak, ale potem będę najprawdopodobniej poza netem
jest tu mój nr tel na wątku, prosze dajcie mi znać o której ma być kicia gotowa do drogi

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro gru 12, 2012 20:45 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

Mała1 pisze:jest jakiś TLK który jedzie tez krótko z tego co wiem, ale nie wiem o której

ja jutro rano napisze co i jak, ale potem będę najprawdopodobniej poza netem
jest tu mój nr tel na wątku, prosze dajcie mi znać o której ma być kicia gotowa do drogi

Mała tylko Asia moze 17 , 18 w tych godzinach jada po 5 lub 6 godzin chyba ze da rade wczesniej....do której maksymalnie mlozna Krówke odebrac ze schronu...bede z TOBA w kontakcie telefonicznym
agula76

Post » Śro gru 12, 2012 20:48 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

To ja wiozłabym kota :)
Pociąg wyjeżdża o 17:51 z S-ca lub 17:40 z Kato. Cena ta sama czyli 119,50zł. Przyjeżdżam na Centralny. TLK niestety przyjeżdża za późno do Wawy i nie miałabym jak dostać się do siebie. Poza tym z nowym rozkładem żaden nie jedzie krótko :(
W poniedziałek wracam, więc transporterek zabiorę ze sobą.
Telefon do mnie 605-555-803.

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Śro gru 12, 2012 20:52 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

chciałabym się jeszcze dowiedzieć o dalsze leczenie kotki----czy antybiotyk to tabsy czy zastrzyki, czy będzie je miała jeśli to tabsy) ze sobą, czy potrzebne jest np już w piątek wizyta u weta i oczywiście ks zdrowia
jo.anna

Post » Śro gru 12, 2012 20:53 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

aassiiaa pisze:To ja wiozłabym kota :)
Pociąg wyjeżdża o 17:51 z S-ca lub 17:40 z Kato. Cena ta sama czyli 119,50zł. Przyjeżdżam na Centralny. TLK niestety przyjeżdża za późno do Wawy i nie miałabym jak dostać się do siebie. Poza tym z nowym rozkładem żaden nie jedzie krótko :(

Asiu a o której na centralnym ?
jo.anna

Post » Śro gru 12, 2012 20:56 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

jo.anna pisze:
aassiiaa pisze:To ja wiozłabym kota :)

Asiu a o której na centralnym ?

o 20:40 według rozkładu :mrgreen:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Śro gru 12, 2012 20:58 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

hehe, zapiszę sobie Twój nr i będziemy się kontaktować podczas podróży, połowę za bilet mogę Ci zwrócić :)
jo.anna

Post » Śro gru 12, 2012 21:00 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

jo.anna pisze:hehe, zapiszę sobie Twój nr i będziemy się kontaktować podczas podróży, połowę za bilet mogę Ci zwrócić :)

tzn chce powiedziec ze Asia ma wykupiony juz bilet do Wawy na busa za swoje pieniazki wiec na pociag nie kupuje biletu...

my robimy zrzutke
agula76

[poprzednia][następna]