Bawi się

Zmykam
jak policzyłam to mam 20 futer

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze: tylko by nie chciał oddać !
barbarados pisze:Kurczę , cały czas myślę nad tym drugim kocurkiem na tymczas , tylko jak przekonać tz -a ? Dla niego jest nie do pomyślenia : odchować i oddać .Fajny by był duet : Dymek i Popiołek . Jak przekonać chłopa ? jakieś pomysły ?
Wiolaww pisze:barbarados pisze:Kurczę , cały czas myślę nad tym drugim kocurkiem na tymczas , tylko jak przekonać tz -a ? Dla niego jest nie do pomyślenia : odchować i oddać .Fajny by był duet : Dymek i Popiołek . Jak przekonać chłopa ? jakieś pomysły ?
ja jestem ruda i wrednaprawie wszystkie futerka "znalazłam" i przecież nie mogłam zostawić
Najgorsze, że zaczynam sama w to wierzyć
barbarados pisze:Kurczę , cały czas myślę nad tym drugim kocurkiem na tymczas , tylko jak przekonać tz -a ? Dla niego jest nie do pomyślenia : odchować i oddać .Fajny by był duet : Dymek i Popiołek . Jak przekonać chłopa ? jakieś pomysły ?
Prakseda pisze:barbarados pisze:Kurczę , cały czas myślę nad tym drugim kocurkiem na tymczas , tylko jak przekonać tz -a ? Dla niego jest nie do pomyślenia : odchować i oddać .Fajny by był duet : Dymek i Popiołek . Jak przekonać chłopa ? jakieś pomysły ?
Tak jak to kobieta potrafi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], moniczka102, noora i 704 gości