Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mahob pisze:Czyli teraz, w tym tygodniu - ja przychodzę jutro (wtorek) wieczorem a Ty pojutrze (środa) wieczorem za mnie - tak? No to ok
Tosza pisze:Podobno jest jakas zmiana w ustawie o ochronie zwierząt i juz nie będzie miejskich pieniędzy na steryliazję. Czy sa może jakieś oficjalne informacje na ten temat?
kasumi pisze:Cieszę się z Glusia, Sowy i ze sklepu, trochę mnie nie było i takie informacje
Czy wiadomo coś w sprawie kotów ze szpitala Jana Pawła II, złapało się coś?
Tweety pisze:kasumi pisze:Cieszę się z Glusia, Sowy i ze sklepu, trochę mnie nie było i takie informacje
ta kotka nie chce się dać złapać. Natomiast ona ponoć zawsze jest taka gruba i nigdy nie miała dzieci. Może to być kocur, tak jak Księciunio na Drukarskiej. Też początkowo był kotką na ostatnich nogach ...
Tosza pisze:Tweety pisze:kasumi pisze:Cieszę się z Glusia, Sowy i ze sklepu, trochę mnie nie było i takie informacje
ta kotka nie chce się dać złapać. Natomiast ona ponoć zawsze jest taka gruba i nigdy nie miała dzieci. Może to być kocur, tak jak Księciunio na Drukarskiej. Też początkowo był kotką na ostatnich nogach ...
Ja kilka dni temu złapałam kotke na daszyńskiego-tuz przed porodem. Okazało się, że była już wysterylizowana
Tweety pisze:Tosza pisze:Tweety pisze:kasumi pisze:Cieszę się z Glusia, Sowy i ze sklepu, trochę mnie nie było i takie informacje
Ja kilka dni temu złapałam kotke na daszyńskiego-tuz przed porodem. Okazało się, że była już wysterylizowana
a nie chcesz persicy z mordowni w Olkuszu?
katgral pisze:Szukamy ekipy do Almy na Stańczyka na weekend 14-16.09, potrzebne są po 3 osoby na zmianę.
PROSZĘ KAŻDA OSOBĘ ZGŁASZAJĄCĄ SIĘ O SPRAWDZENIE OD RAZU CZY MA IDENTYFIKATOR z wpisanym celem zbiórki
14.09 piątek
18.00 - 21.00
1 katgral
2..............
3..............
15.09 sobota
11.00 - 14.30
1..............
2..............
3..............
14.30 - 18.00
1..............
2..............
3..............
16.09 niedziela
15.00 - 19.00
1 Ania Z.
2..............
3..............
Tweety pisze:Do domu idzie Bazyl i Oklahoma (ta za dwa tygodnie, bo balkon do osiatkowania)No i Bystra we wtorek
miszelina pisze:Tweety pisze:Do domu idzie Bazyl i Oklahoma (ta za dwa tygodnie, bo balkon do osiatkowania)No i Bystra we wtorek
Ano idzie Oki![]()
Milu, pani Oliwia (od Oki) będzie do Ciebie dzwonić, bo chce wpaść do panienki w przyszłym tygodniu na Twoich dyżurach. Ona mieszka koło Carrefoura na Lea.
Była tez p. Iwona, przyniosła trawę dla kotów i karmę. No i Kubuś zyskał nastepną fankę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 712 gości