Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 07, 2012 20:03 Re: 5 maleńtasków z Wroc SCHRONU- szukamy DS!

Ja jestem fanem "spania synchronicznego" :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Wto sie 07, 2012 20:10 Re: 5 maleńtasków z Wroc SCHRONU- szukamy DS!

Gibutkowa pisze:
Zireael666 pisze:widzę dupkę złapaną w locie :) prześliczne

zdechłam ze śmiechu jak zobaczyłam to zdjęcie :lol: :lol: :ryk: :ryk:

Sroka ogłoszenia w weekend porobię (najszybciej w piątek) bo do czwartkowego wieczoru mam urwanie doopy.

Spoko, akurat pasuje, bo też się nie mogłam z tymi fotami wyrobić, ale teraz już mam połowę roboty zrobione, więc tylko jutro powstawiam tutaj - podaj mi mail, to Ci wyślę całe duże, to sobie z nich wybierzesz, które będą pasowały do ogłoszeń.

No i muszę coś o kiciakach napisać, choć wiadomo, jeszcze im się może charakter odmienić 20x
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Wto sie 07, 2012 20:11 Re: 5 maleńtasków z Wroc SCHRONU- szukamy DS!

Gibutkowa pisze:A te leżące czarnuszki to Grupa Logo Nike :mrgreen: :lol:

turkawka pisze:Ja jestem fanem "spania synchronicznego" :D

Żeby nie było - grupa Nike to się tak sama ułożyła, i mam niestety serię zdjęć z tym widowiskiem, bo się co chwilę przemieszczały, no i cóż zrobić, że za każdym razem wyglądały słodko :roll:
Obrazek

sroka7

Post » Wto sie 07, 2012 20:17 Re: 5 maleńtasków z Wroc SCHRONU- szukamy DS!

Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto sie 07, 2012 20:18 Re: 5 maleńtasków z Wroc SCHRONU- szukamy DS!

A macie jeszcze kilka placuchów, skoro się podobają:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

sroka7

Post » Sob sie 11, 2012 10:08 Re: 5 maleńtasków z Wroc SCHRONU- szukamy DS!

Małe kotki:

Yoda (jakoś mam najmniej ładnych zdjęć z nim, bo gdzieś się zaszywał do spania, a jak się bawią, to mało zdjęć wychodzi dobrych, bo niestety to są małe błyskawice :twisted: i też nie zawsze wiem wtedy kogo mam na zdjęciu 8O

Obrazek

Dezerter (oficjalnie Teoś) ten to pcha się przed obiektyw non stop akurat...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mikuś (nazywany przez nas Middle) ten to już w ogóle najchętniej by siedział z noskiem wetkniętym w obiektyw, dlatego większość jego zdjęć ma charakter "zbliżenie głupku" czyli rozmyta czarna plama tudzież widać wąsy...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No i dziewczynka Bajka (czyli po prostu gruba dziewczynka/krówka)
"poddaję się"
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

sroka7

Post » Sob sie 11, 2012 10:14 Re: 5 maleńtasków z Wroc SCHRONU- szukamy DS!

Przechodziłam obok małych kotów (sztuk 3) śpiących na fotelu, oczywiście nie mogłam się pohamować, więc pogłaskałam potffforki, no i ta dwójka uwieczniona na fotkach poniżej spełzła z fotela i zaczęła za mną iść, niestety łapki odmówiły im posłuszeństwa po 40 cm... :ryk:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

sroka7

Post » Sob sie 11, 2012 11:44 Re: 5 maleńtasków z Wroc SCHRONU- szukamy DS!

Jeżeli one nie znajdą domków błyskawicznie, to ja już niczego nie zrozumiem.Zdjęcia są rewelacyjne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob sie 11, 2012 16:01 Re: 5 maleńtasków z Wroc SCHRONU- szukamy DS!

Byliśmy dzisiaj u weterynarza z maluchami - pokazać Yodę i zastanowić się co z nimi robić, bo mają tasiemca (przynajmniej 2 czarnuszki, bo człony z nich wychodzą).
Yody oczka są w porządeczku, ale z racji tego, że niedawno kurację zakończył, to ze szczepieniem wstrzymamy się do przyszłej soboty. Tymczasem wszystkie maluchy dostały po zastrzyku z Lydium na wszelki wypadek, żęby się nie posypały i nie rozchorowały, no i dodatkowo koło wtorku zacznę im podawać panacur przez 3 dni, żeby tego tasiemca się pozbyć, a w sobotę będziemy oglądać maluchy dalej.
Koszt wizyty = 60zł Lydium + 6 zł Panacur = 66zł (z bazarku kolczykowego)
Obrazek

sroka7

Post » Sob sie 11, 2012 16:10 Re: 5 maleńtasków z Wroc SCHRONU- szukamy DS!

ewar pisze:Jeżeli one nie znajdą domków błyskawicznie, to ja już niczego nie zrozumiem.Zdjęcia są rewelacyjne :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:mrgreen: no domki to się muszą w kolejce ustawiać po te piękności i w razie czego poczekać na zakończenie procesu leczniczego, żeby już kiciaki nie miały w sobie żadnych robali i choć raz były zaszczepione.
Obrazek

sroka7

Post » Sob sie 11, 2012 16:32 Re: 5 maleńtasków z Wroc SCHRONU- szukamy DS!

kurde to nieźle zarobaczone są :?
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Sob sie 11, 2012 16:39 Re: 5 maleńtasków z Wroc SCHRONU- szukamy DS!

Zdjęcia są super, dziś późnym wieczorem wezmę się za ogłoszenia (od rana odgruzowuję chałupę i końca nie widać :roll: )

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Sob sie 11, 2012 19:25 Re: 5 maleńtasków z Wroc SCHRONU- szukamy DS!

Tekst już mam - chopaków na wydaniu jest sztuk 4 czy 3? Chyba 3 bo jedna czarna dziewczynka zaklepana (albo już poszła) a druga dziołcha to krówka. Tekst poniżej, jak mi odpiszesz jak z chopakami to pozmieniam ilość jak trzeba i będę wrzucać na portale.

Królewna Śnieżka i 4 Krasnoludków - bajeczne kociaki szukają domów!

Za siedmioma górami, za siedmioma lasami, a dokładnie we Wrocławiu, w maleńkiej chatce nieopodal sklepu zoologicznego, mieszkała sobie kocia Królewna Śnieżka i czterech kocich Krasnoludków. Czas upływał im na jedzeniu i rośnięciu, na wspólnej zabawie, poobiednich drzemkach i zakopywaniu "urobku" w kuwecie. Pewnego dnia kociaki zauważyły że już wystarczająco podrosły i nie mieszczą się wszystkie w maleńkiej chatce, a ponieważ w sklepie zoologicznym przestali sprzedawać ich ulubioną karmę, postanowiły poszukać sobie nowych domków dla siebie. Zapakowały do tobołków swoje ulubione zabawki i oznajmiły że chcą poszukać szczęścia w świecie i nowych domków, najlepiej parami, bo to zawsze raźniej.
Tak więc czterech kocich Krasnoludków i kocia Królewna szukają kochających i odpowiedzialnych domków na zawsze :)

Jesteś zainteresowany adopcją bajecznych kociaków - skontaktuj się z wolontariuszem.

Kontakt w sprawie adopcji:
Ania
e-mail: gabi.cezar@wp.pl
tel.: 503-656-099

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Sob sie 11, 2012 20:02 Re: 5 maleńtasków z Wroc SCHRONU- szukamy DS!

Gibutkowa pisze:Zdjęcia są super, dziś późnym wieczorem wezmę się za ogłoszenia (od rana odgruzowuję chałupę i końca nie widać :roll: )

oj, rozumiem Cię doskonale, ja już nawet nie próbuję dojść do ładu zupełnego, tylko sprzątam "z grubsza", bo ledwo dojdę do końca mieszkania, a już z powrotem w pierwszym pokoju "dzieciaki" małe i duże nabałaganią...

Jest jedna kocia dziewczynka i 3 chłopców, tak jak w poście powyżej ze zdjęciami z imienia podpisanymi, czyli dziewczynka Bajka, i chłopcy : Yoda, Teoś (alias Dezerter) i Mikuś (alias Middle).
Ja o nich myślę jako o królewnie i 3 muszkieterach :mrgreen: Ale śnieżka i krasnoludki jak najbardziej pasuje :)
A w ogłoszeniach nie piszecie że ze schronu są żeby nie odstraszać?(to tak z ciekawości pytam)

Czarna dziewczynka od zeszłej niedzieli już u siebie jest - dostałam z domku kilka foteczek, to postaram się wkleić - pewnie jutro rano.
Obrazek

sroka7

Post » Sob sie 11, 2012 20:39 Re: 5 maleńtasków z Wroc SCHRONU- szukamy DS!

A że kociaki ze schronu to i tak przecież w rozmowie wyjdzie :wink: nieraz pisze się w ogłoszeniu nieraz nie - zależy jaki Edyta tekst wymyśli :mrgreen:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

[poprzednia][następna]