Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 13, 2012 17:44 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Wielkie wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Mojemu czarnuszkowi się nie udało. Niech jemu się uda :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob paź 13, 2012 18:12 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Puskas - trzymam z całych sił :ok: Biedny maluszek, niech mu się uda...
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Sob paź 13, 2012 18:33 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

puskas- zaciskam tez z całych sił
poślij mi jutro smsika jak u Was

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob paź 13, 2012 19:39 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Korciaczki pisze:Hugo

Obrazek

Za wszystkie tymczasy :ok:

jaki nr ma Hugo? tzn Hugolinia? :lol:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Sob paź 13, 2012 19:52 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Będzie zdrowy. Po prostu musi. Gugulku nie daj się!
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Sob paź 13, 2012 20:55 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Puskas - Guguś da rade po prostu MUSI!!!!! Ja szybko parę słów o Sadzy - antybiotyk skończony, wczoraj dostała preparat na odrobaczenie. Jeśli wszystko będzie oki w piątek jedziemy na szczepienie.
W tygodniu też ma poznać swój potencjalny nowy dom - jest tam kotka rezydentka, która jest postrachem okolicznych kotów, wiec zostanie podjęta próba poznania jej z Młodą. Sadza ma być docelowo kotem "stacjonarnym". Dom Przyjaciela - b.fajny więc kciuki potrzebne;).
Póki co Sadza rozrabia na całego - poluje na ogon Stefy za co chwilami dostaje bencki, ale na szczęście bez pazurów, raczej karcące;). Stefa buczy, wyje, syczy ale zachowuje się w miarę oki:).
Obrazek

Obrazek

Gioia_

Od: Pt wrz 23, 2011 17:07

Post » Sob paź 13, 2012 21:20 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

TanundA pisze:
Korciaczki pisze:Hugo

Obrazek

Za wszystkie tymczasy :ok:

jaki nr ma Hugo? tzn Hugolinia? :lol:

ok, już znalazłam, zapisałam sobie kiedyś :mrgreen:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Nie paź 14, 2012 6:04 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Trzymamy kciuki za Gugusia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

asia_81

Od: Śro gru 08, 2010 19:40

Post » Nie paź 14, 2012 6:39 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

cały czas mocne :ok: :ok: :ok: za Gugusia.... biedne maleństwo... :(

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie paź 14, 2012 17:40 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Załamana jestem :(
Dzwoniłam dziś po wszystkich możliwych klinikach, nigdzie nie chcą go zacewnikować bo jest za mały...
miał kolejną punkcję, nie może tak być na dłuższą metę
w moczu pełno skrzepów :(
może macie jakiś pomysł jak maluszkowi pomóc?
on jest albo zatkany jakimś skrzepem, albo nerwy odpowiedzialne za zwieracz i obkurczanie pęcherza nie działają...
apetyt dziś ma kiepski...
Obrazek Obrazek

puskas1

Od: Czw wrz 13, 2012 17:58

Post » Nie paź 14, 2012 18:48 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Masaż, nivalin, wit B??
Sama nie wiem.
Jutro do mojego weta zadzwonię.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie paź 14, 2012 22:16 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Kamakolo pisze:No to my się z Kefirkiem też meldujemy :D
Ciągle z katarem, ciągle na antybiotyku - jutro zaczynamy trzeci tydzień walki...
Obrazek

Dziś dostałam maila z nowego domku Kefirka:
"Kefirek to bardzo szcześliwy kotek i bardzo go kochamy, ciągle mruczy i to nie tylko jak się go głaszcze ale po prostu jak się go tylko dotknie , weżmie na ręce , podaje
jedzenie , mówi do niego, bawi się, liże Kirusie ( co oboje uwielbiają) itd.. a głośny jest jak traktorek. ciągle zaczepia Kirusie i się gonią po domu :-))). Uwielbia towarzystwo i ciągle się tuli albo do nas albo do Kirusi.Wieczorami kiedy mąż pracuje przy komputerze Kefirek kładzie się na biurko i wygrzewa pod lampką.
Obecnie waży 2500 i jest po 4 odrobaczeniach i obowiązkowych szczepieniach. Ma duuuzzzy apetyt.
Uwielbia podgryzać Kirkę pod gardłem i narobił jej wiele małych ranek. Ma taki mały kaprysik a mianowicie, kotki mają 2 kuwety bo Kefirek do jednej robi kupkę a do drugiej siku :-)) a drugi to taki że rano o 5,30 budzi dziadka żeby mu dać puszeczkę GOURMET GOLD. Jego największe przysmaki to GERBEREK DELIKATNI INDYK LUB KURCZAK (dostaje go 1 raz dziennie) i CONVALESCENT ale to już dostaje rzadziej bo mu nie wolno za duzo białka ( kiedy słyszy otwieranu słoiczek to już mruczy:-))
w zalaczniku przesylam zdjęcia dzisiaj zrobione.
pozdrawiamy serdecznie" Koniec cytatu.

Obrazek

To na poprawę "morale" :D
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Nie paź 14, 2012 23:00 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Przepraszam za offa
Obrazek
MIKUŚ

Post » Pon paź 15, 2012 0:11 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Biedny Guguś, trzymamy kciuki za maluszka.
Jak Mała już pisała,że Syjamki mają grzyba,pewnie po długiej antybiotykoterapii z racji kk, kąpiemy w Nizoralu, smarujemy Mycosolonem, dostały pierwszą dawkę BiocanuM tydzień temu. Nie dość,że smarczą i kichają (u tzw. Glutka jeszcze oczka zajęte) wysypały się grzyby. Dziewczę przynajmniej ne wywala nowych zmian, u Glutka ciągle nowe ogniska znajdujemy. Ma zajętą wewnętrzną część tylnej łapki i to co u ludzia byłoby podbrzuszem, oprócz tego rozsiane małe łysinki. Źle znoszą izolację łazienkową, kilka razy dziennie wypuszczane są na pokoje - potem podłoga myta roztworem octu, na razie ani my ani dzieć maleńki nie zakwitliśmy. Mój wet nie lubi imaverolu a ja lubię mojego weta, może nas ktoś poratować odrobinką dla Glutka? Albo wskazać weta, który mi go sprzeda bez wożenia kotków (niemowlę nie bardzo mi się w aucie komponuje z tymi grzybiarkami,a mąż pracuje do nocy) Bo smarowanie maściami takich dużych kocioobszarów i drobnych zmian jest mało efektywne.

jasiulcowamama

Od: Nie maja 20, 2012 13:53

Post » Pon paź 15, 2012 9:58 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Dziewczyny dzięki za wsparcie. Jeszcze ukradnę ten dzień i będę szukać ratunku. Ale widzę że malutki jest coraz słabszy, mało je,bo pełny brzuszek ból mu sprawia...

Kciuki za małych Grzybiarzy :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

puskas1

Od: Czw wrz 13, 2012 17:58

[poprzednia][następna]