Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Wrzuciłam na stronę schr. Grafitkę i podrzutka.Na fb trafily wszystkie koty schroniskowe.
Mam prośbę do osoby która jutro będzie w schr(Dziś Hylowej nie było)koniecznie galastop musi dostać Lula ma duże i gorące cycuchy.Po odstawienu maluchów nie ma kto ściągać mleka.
Prosze zwróćcie tez uwagę na Podrzutka czy w ogóle je.Molly stara się jak może nawołuje ją liże ,ale maluch dziś tylko chodził po boksie i miauczał
Alienor pisze: Benek (z maluchów z woliery na KCh) pojechał do państwa ze Świętochłowic do domu - umowa schowana w witrynce.
Cookie1706 pisze:Alienor pisze: Benek (z maluchów z woliery na KCh) pojechał do państwa ze Świętochłowic do domu - umowa schowana w witrynce.
To jednak Benek nie Bazyl
The Szops pisze:Ja byłam przkonana, że Bazylek w ogóle jako pierwszy znajdzie domek, bo jest taki "wyjątkowo" śliczny" i rezolutnyale pozostałe maleńtasy robią "na żywo" tak wielkie wrażenie, że nikt nie może sie oprzec...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, olabaranowska, puszatek i 1550 gości