Filomen pisze:witajcie ale wstyd dopiero się melduje ale jestem 2 tygodnie u córki i babciuje 3 miesiecznym blizniakom i dwulatkowi. Snu, snu, snu .... padam na twarz....
A mąż..... ehhh... porozmawiamy w domu!!!!!
Moderator: Estraven
Filomen pisze:witajcie ale wstyd dopiero się melduje ale jestem 2 tygodnie u córki i babciuje 3 miesiecznym blizniakom i dwulatkowi. Snu, snu, snu .... padam na twarz....

Iwona11 pisze:To się dziewczynom poszczęściłoZytka, Kropka i Czikita
![]()
![]()
Naprawdę optymistyczne wieści
Podziękowania dla Teresy, która po raz kolejny potrafiła wszystko świetnie zorganizować i nawet przed Świętami znaleźć czas, żeby pół dnia spędzić w kociarni
wiesiak pisze:
Kotak z chorą łapką-nie znam imienia
gosiakot pisze:Iwona11 pisze:To się dziewczynom poszczęściłoZytka, Kropka i Czikita
![]()
![]()
Naprawdę optymistyczne wieści
Podziękowania dla Teresy, która po raz kolejny potrafiła wszystko świetnie zorganizować i nawet przed Świętami znaleźć czas, żeby pół dnia spędzić w kociarni
Dziekujemy tereniu
Terenia jak zawsze po prostu niesamowita, skuteczna i niezastąpiona w adopcjach

bylo tez siku ale kuwetka byla podlana bo panienka staje w kuwetce wystawiajac tyleczek poza
ale byby u nich wymiotki i mokrego z wieczora nie zjadly i rano tez nie chcialy. I Pysiolek nie jadl mokrego tylko podchodzil i wachal.
a najwiecej Wisienka bo ze 2 godziny spala wtulona
Wisienka jest cudna i tak wspaniale sie relaksuje na rekch
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, Daniel1988 i 64 gości