WólkaZal- testujemy koty

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 10, 2012 11:04 Re: Wólka Zaleska 11 kotów,Groszek i Miluś sesja foto str 8-link

zapytam na dogo - tam częściej poinokio_ wchodzi

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt lut 10, 2012 11:11 Re: Wólka Zaleska 11 kotów,Groszek i Miluś sesja foto str 8-link

Patmol pisze:zapytam na dogo - tam częściej poinokio_ wchodzi

Dzięki :D Czy będzie to vet, czy karma?

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pt lut 10, 2012 11:30 Re: Wólka Zaleska 11 kotów,Groszek i Miluś sesja foto str 8-link

Jestem, Patmol mnie zawolala :1luvu:
Konczy sie karma sucha, moze zamowic wlasnie karme. Te ostatnia p. Teresa sie zachwycala, ze taka dobra. Mowila, ze nie jedli tak bez tolku, ze jakas pozywna, dobra.
Co do weta, to juz pisalam, ze nie wiem, czy nosicieli kk sie szczepi? One maja wszystkie kk, tylko jak sa w mieszkaniu, w ciepelku i teraz odrobaczone, to nie maja objawow, ale ja wiem, ze co jakis czas prychają. Jesli mozna szczepic w takim stanie, to ja moge zaczac szczepic, nie ma problemu. Tylko prosze Was o porade, jakie szczeponki. Czy moze zaufac wetowi i szczepic tym, co poleci?
Jestescie niesamowite, na prawde, nie wiem jak dziekowac. Kase dajecie, a ja marudze. . . .hmmmm, jestem w szoku i szanuje kazdy grosz, wiec jakos tak mi glupio sie rzadzic i dysponowac samej.
Ostatnio kilka dni temu, wozilam p. Terese do lekarza, do apteki, po zakupy. Wczoraj znowu do lekarza, do Gminy, po wiorki dla kotow do tartaku. Zapisuje kilometry, trase i cel jazdy. Pomyslalam, ze za kazdym razem moze nie bede watku zasmiecac, tylko raz w tygodniu napisze, gdzie i po co i za ile. Czy tak moze byc?
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Pt lut 10, 2012 11:42 Re: Wólka Zaleska 11 kotów,Groszek i Miluś sesja foto str 8-link

pinokio_ pisze:Jestem, Patmol mnie zawolala :1luvu:
Konczy sie karma sucha, moze zamowic wlasnie karme. Te ostatnia p. Teresa sie zachwycala, ze taka dobra. Mowila, ze nie jedli tak bez tolku, ze jakas pozywna, dobra.
Co do weta, to juz pisalam, ze nie wiem, czy nosicieli kk sie szczepi? One maja wszystkie kk, tylko jak sa w mieszkaniu, w ciepelku i teraz odrobaczone, to nie maja objawow, ale ja wiem, ze co jakis czas prychają. Jesli mozna szczepic w takim stanie, to ja moge zaczac szczepic, nie ma problemu. Tylko prosze Was o porade, jakie szczeponki. Czy moze zaufac wetowi i szczepic tym, co poleci?
Jestescie niesamowite, na prawde, nie wiem jak dziekowac. Kase dajecie, a ja marudze. . . .hmmmm, jestem w szoku i szanuje kazdy grosz, wiec jakos tak mi glupio sie rzadzic i dysponowac samej.
Ostatnio kilka dni temu, wozilam p. Terese do lekarza, do apteki, po zakupy. Wczoraj znowu do lekarza, do Gminy, po wiorki dla kotow do tartaku. Zapisuje kilometry, trase i cel jazdy. Pomyslalam, ze za kazdym razem moze nie bede watku zasmiecac, tylko raz w tygodniu napisze, gdzie i po co i za ile. Czy tak moze byc?

W takim razie napiszę do Mruczeńki1981, że będzie karma. Bo muszę dogadać co i jak i jaka to ma być faktura. Jak tylko bede coś wiedzieć, to zaraz napiszę.

Co do szczepień nosicieli kk, to nie mam zadnych doświadczeń. Najlepiej dopytać veta. Albo niech się doświadczeni wypowiedzą.

issey32

Post » Pt lut 10, 2012 11:51 Re: Wólka Zaleska 11 kotów,Groszek i Miluś sesja foto str 8-link

ja myślę, że możesz swojego veta zapytać i mu zaufać

Patmol

Post » Pt lut 10, 2012 12:05 Re: Wólka Zaleska 11 kotów,Groszek i Miluś sesja foto str 8-link

zaznaczam, że karma która była - i którą tak pozytywnie Pani Teresa ocenia to Purina cat chow sterilized
a'15 kg - zestaw 2 x 15 kg do kupienia w dobrej cenie 269,-
http://www.krakvet.pl/purina-chow-steri ... 18300.html
lub 1 x 15kg w cenie 139 ,-
http://www.krakvet.pl/purina-chow-steri ... 12939.html

zamawiać?
na fakturę? dane poproszę ;)

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Pt lut 10, 2012 12:13 Re: Wólka Zaleska 11 kotów,Groszek i Miluś sesja foto str 8-link

Mruczeńka1981 właśnie mi odpisała, że jeśli pieniądze idą na karmę, to trzeba jej wysłać info: jaka karma (to już wiemy, skoro kociastym smakowała ta ostatnia), adres wysyłki i ona zamówi i zapłaci. Faktura do odesłania dla niej. Adres podam na prw.

W takim razie poproszę adres, na który ma być wysłane jedzonko.

issey32

Post » Pt lut 10, 2012 12:16 Re: Wólka Zaleska 11 kotów,Groszek i Miluś sesja foto str 8-link

issey32 pisze:Mruczeńka1981 właśnie mi odpisała, że jeśli pieniądze idą na karmę, to trzeba jej wysłać info: jaka karma (to już wiemy, skoro kociastym smakowała ta ostatnia), adres wysyłki i ona zamówi i zapłaci. Faktura do odesłania dla niej. Adres podam na prw.

może prościej żebym ja zamówiła, mam konto na stronie krakvetu, może jakis upuscik wyduszę ;)
adres dostawy podawałam do Pinokio, ona wiozła potem do wólki. moje zamównie nie wyklucza wystawienia odpowiedniej faktury
w poprzednim poście link do karmy w krakvecie

Mamrot

Post » Pt lut 10, 2012 12:27 Re: Wólka Zaleska 11 kotów,Groszek i Miluś sesja foto str 8-link

adres dostawy na pewno do pinokio__

Patmol

Post » Pt lut 10, 2012 12:46 Re: Wólka Zaleska 11 kotów,Groszek i Miluś sesja foto str 8-link

Mamrot pisze:
issey32 pisze:Mruczeńka1981 właśnie mi odpisała, że jeśli pieniądze idą na karmę, to trzeba jej wysłać info: jaka karma (to już wiemy, skoro kociastym smakowała ta ostatnia), adres wysyłki i ona zamówi i zapłaci. Faktura do odesłania dla niej. Adres podam na prw.

może prościej żebym ja zamówiła, mam konto na stronie krakvetu, może jakis upuscik wyduszę ;)
adres dostawy podawałam do Pinokio, ona wiozła potem do wólki. moje zamównie nie wyklucza wystawienia odpowiedniej faktury
w poprzednim poście link do karmy w krakvecie

Ja nie wiem, czy tak może być, bo to były pieniądze zbierane poprzez fundację FFA (nie znam się na przepływach pieniężno-fakturowych, a o Allegro cegiełkowym nie mam bladego pojęcia). To może napisz do niej prw z Twoją propozycją?

issey32

Post » Pt lut 10, 2012 12:48 Re: Wólka Zaleska 11 kotów,Groszek i Miluś sesja foto str 8-link

ok. nie ma co mieszać, prześlę jej adres Pinokio i podam linki do karmy. ok

Mamrot

Post » Pt lut 10, 2012 12:50 Re: Wólka Zaleska 11 kotów,Groszek i Miluś sesja foto str 8-link

Mamrot pisze:ok. nie ma co mieszać, prześlę jej adres Pinokio i podam linki do karmy. ok

Czyli mam do niej nie odpisywać już? Trzeba tylko przypomnieć Pinokio_, żeby odesłała fakturę do Mruczeńki1981. Ja mam jej adres, to podam na prw.

issey32

Post » Pt lut 10, 2012 12:53 Re: Wólka Zaleska 11 kotów,Groszek i Miluś sesja foto str 8-link

odpisz, ja nie mogę do nie pw wyslać, nie ogarniam wysyłania jesli nie widzę kogoś na forum

Mamrot

Post » Pt lut 10, 2012 12:58 Re: Wólka Zaleska 11 kotów,Groszek i Miluś sesja foto str 8-link

dzisiaj mam ciezki dzień ale nic mi nie bedzie. żegnam dziś Dosia mojego rezydenta od jego 10tego dnia zycia do dziś - 17,5 lat ze mną chłopaczek pobył. dziś muszę mu pomóc przejść przez most. trzymajcie za nas kciuki.

Mamrot

Post » Pt lut 10, 2012 13:00 Re: Wólka Zaleska 11 kotów,Groszek i Miluś sesja foto str 8-link

Patmol pisze:adres dostawy na pewno do pinokio__

Ale ja nie mam jej adresu :oops:

I teraz mi się przypomniało o Bronce. Bronka została w DS u Ewona1, a Malwinka powędrowała również do DS w jej miejsce. Str. 98 poprzednia część :mrgreen:

issey32

[poprzednia][następna]