Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Patmol pisze:zapytam na dogo - tam częściej poinokio_ wchodzi
pinokio_ pisze:Jestem, Patmol mnie zawolala![]()
Konczy sie karma sucha, moze zamowic wlasnie karme. Te ostatnia p. Teresa sie zachwycala, ze taka dobra. Mowila, ze nie jedli tak bez tolku, ze jakas pozywna, dobra.
Co do weta, to juz pisalam, ze nie wiem, czy nosicieli kk sie szczepi? One maja wszystkie kk, tylko jak sa w mieszkaniu, w ciepelku i teraz odrobaczone, to nie maja objawow, ale ja wiem, ze co jakis czas prychają. Jesli mozna szczepic w takim stanie, to ja moge zaczac szczepic, nie ma problemu. Tylko prosze Was o porade, jakie szczeponki. Czy moze zaufac wetowi i szczepic tym, co poleci?
Jestescie niesamowite, na prawde, nie wiem jak dziekowac. Kase dajecie, a ja marudze. . . .hmmmm, jestem w szoku i szanuje kazdy grosz, wiec jakos tak mi glupio sie rzadzic i dysponowac samej.
Ostatnio kilka dni temu, wozilam p. Terese do lekarza, do apteki, po zakupy. Wczoraj znowu do lekarza, do Gminy, po wiorki dla kotow do tartaku. Zapisuje kilometry, trase i cel jazdy. Pomyslalam, ze za kazdym razem moze nie bede watku zasmiecac, tylko raz w tygodniu napisze, gdzie i po co i za ile. Czy tak moze byc?
issey32 pisze:Mruczeńka1981 właśnie mi odpisała, że jeśli pieniądze idą na karmę, to trzeba jej wysłać info: jaka karma (to już wiemy, skoro kociastym smakowała ta ostatnia), adres wysyłki i ona zamówi i zapłaci. Faktura do odesłania dla niej. Adres podam na prw.
W takim razie poproszę adres, na który ma być wysłane jedzonko.
Mamrot pisze:issey32 pisze:Mruczeńka1981 właśnie mi odpisała, że jeśli pieniądze idą na karmę, to trzeba jej wysłać info: jaka karma (to już wiemy, skoro kociastym smakowała ta ostatnia), adres wysyłki i ona zamówi i zapłaci. Faktura do odesłania dla niej. Adres podam na prw.
W takim razie poproszę adres, na który ma być wysłane jedzonko.
może prościej żebym ja zamówiła, mam konto na stronie krakvetu, może jakis upuscik wyduszę
adres dostawy podawałam do Pinokio, ona wiozła potem do wólki. moje zamównie nie wyklucza wystawienia odpowiedniej faktury
w poprzednim poście link do karmy w krakvecie
Mamrot pisze:ok. nie ma co mieszać, prześlę jej adres Pinokio i podam linki do karmy. ok
Patmol pisze:adres dostawy na pewno do pinokio__
Użytkownicy przeglądający ten dział: olabaranowska i 788 gości