Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 22, 2012 17:42 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

po_prostu_kaska pisze:
Obrazek Obrazek

a to przypadkiem nie Matwiejasty vel kurczakos?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Śro lut 22, 2012 18:16 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Meruee pisze:
dana2509 pisze:Kolejka kocich bied nigdy się nie kończy? Smutno mi :cry:

Proszę tu nie wprowadzać patosu :P Trzeba myśleć pozytywnie.

To nie z powodu, tego, że nie zdecydowaliście się na białaski, tylko tak ogólnie.
Myśląc pozytywnie mam nadzieję, że któryś kotek znajdzie dom, właśnie u Was :P

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro lut 22, 2012 18:27 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Znajdzie, znajdzie co ma nie znaleźć 8)
A przy okazji, czy ktoś będzie miał coś przeciw jeżeli zrobię na blogu Rudych ogłoszenie o Białych??
Obrazek

Meruee

Od: Czw maja 20, 2010 18:34

Post » Śro lut 22, 2012 18:48 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

myślę, że im więcej ogłoszeń tym lepiej, a więc każda reklama się przyda :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro lut 22, 2012 19:17 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Meruee pisze:Znajdzie, znajdzie co ma nie znaleźć 8)
A przy okazji, czy ktoś będzie miał coś przeciw jeżeli zrobię na blogu Rudych ogłoszenie o Białych??

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

ewexoxo pisze:myślę, że im więcej ogłoszeń tym lepiej, a więc każda reklama się przyda :ok:

Też tak myślę i trzymam kciuki :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro lut 22, 2012 20:48 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Meruee pisze:
dana2509 pisze:Kolejka kocich bied nigdy się nie kończy? Smutno mi :cry:

Proszę tu nie wprowadzać patosu :P Trzeba myśleć pozytywnie.

A tak w sumie patrzymy, patrzymy, ale czy ja mogłabym zobaczyć więcej zdjęć tej pierwszej koteczki? Burej ze skarpetkami?

Proszę :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Pomysł z ogłoszeniem białasków na blogu - super :ok:
po_prostu_kaska

Post » Śro lut 22, 2012 20:51 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

ewexoxo pisze:
po_prostu_kaska pisze:
Obrazek Obrazek

a to przypadkiem nie Matwiejasty vel kurczakos?

Najpierw się przestraszyłam :roll: później poszłam oglądać fotki Twojego Matwiejastego kurczaka i ufff

Nie nie nie. Matwiej ma białe futerko na buźce bardziej na prawo - oto dowód :)

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Śro lut 22, 2012 21:32 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

rzeczywiście - teraz widzę, poza tym kurczakowski ma większe pychole :-)
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro lut 22, 2012 22:59 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Maluchy to specjaliści od psot,dzisiaj ukradły monetę 2 złotową,biorą wszystko w ten swój pyszczek trzeba bardzo uważać na to czym się zajmują i chować drobne przedmioty.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro lut 22, 2012 23:03 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

A w sprawie panny skarpetkowej, czy w razie czego dałoby radę zorganizować transport od Was do Bydgoszczy? Koleżance bardzo się kotka spodobała, ale jej TŻ nie lubi kotów i trzeba nad nim popracować trochę (Mój też nie lubił, a teraz woła po domu: Idę spać, gdzie mój syneczek?). Więc póki co tylko informuję tak pobieżnie, a jak coś będę wiedziała na pewno to dam znać.
Obrazek

Meruee

Post » Śro lut 22, 2012 23:14 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Meruee pisze:A w sprawie panny skarpetkowej, czy w razie czego dałoby radę zorganizować transport od Was do Bydgoszczy? Koleżance bardzo się kotka spodobała, ale jej TŻ nie lubi kotów i trzeba nad nim popracować trochę (Mój też nie lubił, a teraz woła po domu: Idę spać, gdzie mój syneczek?). Więc póki co tylko informuję tak pobieżnie, a jak coś będę wiedziała na pewno to dam znać.

Gdyby się zdecydowała będziemy pytać,szukać może się uda. :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Śro lut 22, 2012 23:37 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Meruee pisze:A w sprawie panny skarpetkowej, czy w razie czego dałoby radę zorganizować transport od Was do Bydgoszczy? Koleżance bardzo się kotka spodobała, ale jej TŻ nie lubi kotów i trzeba nad nim popracować trochę (Mój też nie lubił, a teraz woła po domu: Idę spać, gdzie mój syneczek?). Więc póki co tylko informuję tak pobieżnie, a jak coś będę wiedziała na pewno to dam znać.

O qrcze, super jakby Madzia dostała szansę :) To ja sobie po cichu potrzymam :ok:

Jeśli chodzi o tż, mój też był z tych co to kotów nie lubią. Jak się poznaliśmy to ja już miałam moją dwójkę. Cóż począć, wziął nas w pakiecie ;) A teraz słyszę "co Majunia, chodź do mnie", "głodny jesteś Buniu" itd :mrgreen:
po_prostu_kaska

Post » Czw lut 23, 2012 10:43 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Koty umieją też popracować nad TŻ ,że Ci w końcu tracą dla nich głowę.Mam ew.pomysł na transport przecież Raiya jeździ do Bydgoszczy może mogłaby koteczkę przewieść..Spytamy?Za decyzję domku potrzymamy kciuki. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Białe ancymonki kiedyś źle skończa bo za skakanie po mnie w nocy kiedys je zamorduję a tu nawet krzyknąć sie nie da bo Tuptuś i tak nie usłyszy moich wrzasków.

horacy 7

Post » Czw lut 23, 2012 13:30 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Raiya przewiozła by koteczkę do Bydgoszczy gdyby domek się zdecydował. :kotek:

horacy 7

Post » Czw lut 23, 2012 16:10 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Przekazałam koleżance, że w razie czego transport będzie :) Póki co TŻ nie ugięty, yh Ci faceci :P
Obrazek

Meruee

[poprzednia][następna]