a to przypadkiem nie Matwiejasty vel kurczakos?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Meruee pisze:dana2509 pisze:Kolejka kocich bied nigdy się nie kończy? Smutno mi
Proszę tu nie wprowadzać patosuTrzeba myśleć pozytywnie.
Meruee pisze:Znajdzie, znajdzie co ma nie znaleźć![]()
A przy okazji, czy ktoś będzie miał coś przeciw jeżeli zrobię na blogu Rudych ogłoszenie o Białych??
ewexoxo pisze:myślę, że im więcej ogłoszeń tym lepiej, a więc każda reklama się przyda
Meruee pisze:dana2509 pisze:Kolejka kocich bied nigdy się nie kończy? Smutno mi
Proszę tu nie wprowadzać patosuTrzeba myśleć pozytywnie.
A tak w sumie patrzymy, patrzymy, ale czy ja mogłabym zobaczyć więcej zdjęć tej pierwszej koteczki? Burej ze skarpetkami?
Meruee pisze:A w sprawie panny skarpetkowej, czy w razie czego dałoby radę zorganizować transport od Was do Bydgoszczy? Koleżance bardzo się kotka spodobała, ale jej TŻ nie lubi kotów i trzeba nad nim popracować trochę (Mój też nie lubił, a teraz woła po domu: Idę spać, gdzie mój syneczek?). Więc póki co tylko informuję tak pobieżnie, a jak coś będę wiedziała na pewno to dam znać.
Meruee pisze:A w sprawie panny skarpetkowej, czy w razie czego dałoby radę zorganizować transport od Was do Bydgoszczy? Koleżance bardzo się kotka spodobała, ale jej TŻ nie lubi kotów i trzeba nad nim popracować trochę (Mój też nie lubił, a teraz woła po domu: Idę spać, gdzie mój syneczek?). Więc póki co tylko informuję tak pobieżnie, a jak coś będę wiedziała na pewno to dam znać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 52 gości