Jak do ciebie zadzwoni zobaczysz o czym mówię

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sabina skaza pisze:dziś wyciągnęłam z buki zwłoki kajtusia z lisiarninie wiem czy zamarzł, czy miał wypadek. wieczorem pójdę do jacka ze zwłokami.
Marlon pisze:Monika zostaw u sibie tyle karmy ile trzeba, podziel sie z dziewczynami, ktore sie do Ciebie zglosza, miejcie z Dorota na karmienie kotow takze w gdansku, mile widziane zdjecia oraz krotki opis na maila. Kaleidostar i inne dziewczyny z Gdanska umowmy sie na czwartek na zakupy na Morenie lub Chelmie. Ktora godzina pasuje, mi kazda do 18, o tej porze chce byc juz w domu. Do poniedzialku musimy sprzedac kalendarze, wiec mamy jescze ten weekend na dzialanie. Jak mozecie isc i sprzedawac to super, zostalo razem 54 kalendarze.
Marlon pisze:[...] miejcie z Dorota na karmienie kotow takze w gdansku, mile widziane zdjecia oraz krotki opis na maila.
Marlon pisze:Monika zostaw u sibie tyle karmy ile trzeba, podziel sie z dziewczynami, ktore sie do Ciebie zglosza, miejcie z Dorota na karmienie kotow takze w gdansku, mile widziane zdjecia oraz krotki opis na maila. Kaleidostar i inne dziewczyny z Gdanska umowmy sie na czwartek na zakupy na Morenie lub Chelmie.
mirmilka pisze:adzi pisze:adzi pisze:Słuchajcie - czy osoby, które chodzą na spotkania do UM Gdańsk w sprawie kotów wolnobytujących wiedzą coś n/t tegorocznego przetargu na sterylki w Gdańsku ?
Dziś odbierałam kalatkę od dziewczyny , która trochę sterylizuje we Wrzeszczu (oklice Wajdeloty i starego browaru) i mówiła mi , że np. Czernialewski w tym roku nie wygrał przetargu na sterylki i z tego co ona wie wszystkie steryle będzie miała lecznica na Kartuskiej![]()
Nie wiem czy i na ile to prawda, ale czy sterylizujący Gdańszczanie wiedzą coś na ten temat ?
Ponawiam pytanie - gdańszczanie/gdańszczanki sterylizujące, czy ktoś coś wie ?????
Ktoś bywa może na spotkaniach UM Gdańsk ???
Wiem , że ani Czernalewski na lelewela ani Elbląska nie wygrały przetargu![]()
![]()
![]()
Ulewicz jakąś małą ilość. Ogólnie z taką liczbą sterylek, brakiem kasy, pomocy miasta, z niektórymi lecznicami które mają talony, a dzików nie potrafią obsłużyć, trudnością z zapisami, brakiem terminów, obstawianiem sterylek na "swoich karmicieli" i inne kwiatki to ja czarno to widzę.
Na Elbląskiej od środy są nowe, wyższe ceny![]()
http://www.pkt.pl/s/gdansk/1392198/amicis.html
Gdzie jest Zalewski ???
Na stronie "Promyka" znalazłam informacje o tegorocznych syerylizacjach
http://schroniskopromyk.pl/sterylizacje/
poczyniłam obliczenia : 6 lecznic x 50 sterylizacji = 300 x 100 zł = 30 000![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 80 gości