Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocia Mama Ewa pisze:Odnośnie ogłoszenia dla Biedronka.
Ja proponuję coś takiego - w zarysie - do rozbudowania czy wprowadzenia zmian, gdyż nie znam dokładnie historii Biedrona.
BIEDRONEK - GROZI MU EUTANAZJA....
RATUJCIE MNIE PRZED ŚMIERCIĄ!!!
Mam na imię Biedronek - to ze względu na moje wyjątkowe umaszczenie. Historia mojego życia jest smutna, chociaż mam dopiero niecałe 2 latka...
Jestem kotkiem, który - z niezrozumiałych dla mnie powodów - znalazł się w schronisku, a następnie w Kociej Chatce. Nie pamiętam, żebym miał kiedykolwiek swój prawdziwy domek. Mam tylko kocich przyjaciół. A tak bardzo kocham ludzi...
Może to dlatego, że nie jestem takim zwyczajnym kotkiem - choruję na białaczkę - to taki koci wirus, który nie zagraża ludziom i nie jest tym, czym ludzka białaczka. Moje zdrówko wymaga jednak troski i szczególnej uwagi, chociaż funkcjonuję sobie zwykle jak zdrowy, radosny kotek. Uwielbiam się bawić! Szczególnie piłeczką czy myszką, wtedy czuję się jak dzieciakNo a teraz mam taki straszny problem - muszę szybko znaleźć domek, który mnie przygarnie i zatroszczy się o moje zdrówko. Ostatnio miałem zapalenie ucha i zadecydowano, że nie mogę przebywać już dłużej w skupisku kotów, bo jestem delikatniejszy niż inni i mogę się stale czymś zarażać. A ja nie mam swojego miejsca, do którego mógłbym pójść. Dlatego mówią, że mam być uśpiony!
A ja kocham żyć. Jestem kotkiem wrażliwym, o bardzo dobrym serduszku. I swoją Panią czy Pana będę kochał najbardziej na świecie! I będę im zawsze wierny, jak każdy kot swojemu Opiekunowi.
Czy jest ktoś taki kto by mnie pokochał????? Kto mógłby zabrać mnie do prawdziwego domku na zawsze?? Kto uratuje mnie, abym mógł dalej godnie żyć....?
PROSZĘ....Nie pozwólcie mi umrzeć![]()
Kocia Mama Ewa pisze: Ogłoszenie po drobnych zmianach.
BIEDRONEK - GROZI MU EUTANAZJA....
RATUJCIE MNIE PRZED ŚMIERCIĄ!!!
Mam na imię BIEDRONEK - to ze względu na moje wyjątkowe umaszczenie. Historia mojego życia jest smutna, chociaż mam dopiero niecałe 2 latka...
Jestem kotkiem, który - z niezrozumiałych dla mnie powodów - znalazł się w schronisku. Tam przeżyłem swoją pierwszą wielką miłość do koteczki Kasi, która jednak szybko znalazła domek, a ja popadłem w depresjęI wówczas trafiłem do Kociej Chatki. Nie pamiętam, żebym miał kiedykolwiek swój prawdziwy domek. Mam tylko kocich przyjaciół, ale jestem jednym z wielu bezdomnych kociaków. A tak bardzo kocham ludzi i chciałbym być dla kogoś tym Jedynym...
Może to dlatego, że nie jestem takim zwyczajnym kotkiem - choruję na białaczkę - to taki koci wirus, który nie zagraża ludziom i nie jest tym, czym ludzka białaczka. Moje zdrówko wymaga jednak troski i szczególnej uwagi, chociaż funkcjonuję sobie zwykle jak zdrowy, radosny kotek. Uwielbiam się bawić! Szczególnie piłeczką czy myszką, wtedy czuję się jak dzieciakNo a teraz mam taki straszny problem - muszę szybko znaleźć domek, który mnie przygarnie i zatroszczy się o moje zdrówko. Ostatnio miałem zapalenie ucha i zadecydowano, że nie mogę przebywać już dłużej w skupisku kotów, bo jestem delikatniejszy niż inni i mogę się stale czymś zarażać. A ja nie mam swojego miejsca, do którego mógłbym pójść. Dlatego mówią, że mam być uśpiony!
A ja kocham żyć. Jestem kotkiem wrażliwym, o bardzo dobrym serduszku. I swoją Panią czy Pana będę kochał najbardziej na świecie! I będę im zawsze wierny, jak każdy kot swojemu Opiekunowi. Nie może to być jednak domek, gdzie mieszka inny kotek - chyba, że też z wirusem białaczki.
Czy jest ktoś taki kto by mnie pokochał???? Kto mógłby zabrać mnie do prawdziwego domku na zawsze?? Kto uratuje mnie, abym mógł dalej godnie żyć....?
PROSZĘ....Nie pozwólcie mi umrzeć![]()
terenia1 pisze:Przesłałam na maila do dziewczyny, która robi ogłoszenia zdjęcia i tekst ogłoszenia dla Biedronka - koszt 15zł za ogłoszenia na około 130 portalach. Koszt ogłoszeń pokryję osobiście, jeśli trzeba będzie będzie dopłacić za szybkie zrobienie tez dołożę.
Poprosiłąm MarynęP o zrobienie wydarzenia na facebooku odnośnie Biedronka, Martyna zrobi to jutro i poda linka, i bardzo proszę wszystie osoby, które są zarejestrowane na facebooku o wzięcie udziału w tym wydarzeniu - oby najwięcej ludzi się o Biedronku dowiedzało.
The Szops pisze:Iwonkana kociarni błysk
![]()
Pleksi zakupiona, teraz trzeba wszystko wymierzyc, przyciąc i przymocowac. Jutro Aro podjedzie z kolegą, który oceni co jeszcze potrzebuje i będziemy działac.
Jeśli chodzi o koszt płyt, to potrzebna jest zrzutka od 10 osób po 14,50 zł, minus nas dwoje, to już tylko 8 osóbMożna było kupic trochę tańsze, ale nieprzezroczyste, albo z takiego falowanego materiału, tylko że przez to nie dało się patrzyc bez "choroby morskiej"
Cookie1706 pisze:terenia1 pisze:Przesłałam na maila do dziewczyny, która robi ogłoszenia zdjęcia i tekst ogłoszenia dla Biedronka - koszt 15zł za ogłoszenia na około 130 portalach. Koszt ogłoszeń pokryję osobiście, jeśli trzeba będzie będzie dopłacić za szybkie zrobienie tez dołożę.
Poprosiłąm MarynęP o zrobienie wydarzenia na facebooku odnośnie Biedronka, Martyna zrobi to jutro i poda linka, i bardzo proszę wszystie osoby, które są zarejestrowane na facebooku o wzięcie udziału w tym wydarzeniu - oby najwięcej ludzi się o Biedronku dowiedzało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 90 gości