tangerine1 pisze:niestety to dosyć droga zabawa- 140zł w jedną stronę.
Kurczę, na razie nie dam rady sfinansować

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tangerine1 pisze:niestety to dosyć droga zabawa- 140zł w jedną stronę.
Anka pisze:tangerine1 pisze:niestety to dosyć droga zabawa- 140zł w jedną stronę.
Kurczę, na razie nie dam rady sfinansować, leczenie Rademensika oraz suni Kajtusi bardzo nadwyrężyło mój budżet.
tangerine1 pisze:już jestem![]()
cieszę się, że wszystkie domki ujawnione![]()
co do transportu,
bardzo chciałabym jechać z warszawiankami, bo ja mam schizę, ze koty w transporcie zwieją i zdarzy się jakaś katastrofa, także gdyby udało się do samochodu wcisnąć jeszcze mnie byłabym bardzo wdzięczna
![]()
myślałam, żeby jechać z Szanejką pociągiem, wsiadłybyśmy w nocny pociąg w Katowicach i rano byłybyśmy w Gdyni,
niestety to dosyć droga zabawa- 140zł w jedną stronę.
CoToMa pisze:Leosia mi bardzo przypomina mojego Mufinka.
Czy ktoś się nią zainteresował? (przepraszam, ale nie doczytywałam całego wątku)
tangerine1 pisze:sprawdziłam Żyrardów i chyba nie ma to większego sensu,
nie mam pociągu bezpośredniego z Katowic, musiałabym jechać z przesiadką w Warszawie
cena biletu 130 zł, wiec w sumie taka sama jak pociągu nocnego do Gdyni.
ksb pisze:tangerine1 pisze:sprawdziłam Żyrardów i chyba nie ma to większego sensu,
nie mam pociągu bezpośredniego z Katowic, musiałabym jechać z przesiadką w Warszawie
cena biletu 130 zł, wiec w sumie taka sama jak pociągu nocnego do Gdyni.
Czy dobrze rozumiem, że jedynym problemem jest brak kasy na przejazd pociągiem z Szanejką?
I jeżeli będziesz miała na bilet, to możesz ją szybko dowieźć do Ani?
tangerine1 pisze:CoToMa pisze:Leosia mi bardzo przypomina mojego Mufinka.
Czy ktoś się nią zainteresował? (przepraszam, ale nie doczytywałam całego wątku)
Leosia jedzie do Warszawy![]()
ale mogę zaproponować Opiełka, albo Petunię
tangerine1 pisze:
(...)
Szanejkę dowiozę pod koniec stycznia, bo wtedy zaczynają się u nas ferie i mam wolne
ksb pisze:tangerine1 pisze:
(...)
Szanejkę dowiozę pod koniec stycznia, bo wtedy zaczynają się u nas ferie i mam wolne
Czyli Szanejka ma gdzie poczekać - to dobrze![]()
A do kosztów biletu do Gdyni chętnie się dorzucę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], Kasiasemba, Patrykpoz i 287 gości