Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:welina pisze:Jestem.czytam i myślę o Was Wszystkich z wątku,ale nie mam siły pisać-idą Święta.Taka pustka.........
To nie myśl tyle o Świetach, będzie Ci lżej.Ja osobiscie nie znosze tej krzątaniny, tego szału zakupów.Ide do sklepu po makaron i puszki dla kotów i muszę odstawać w kolejkach pełnych ludzi, o takich wyładowanych koszykach jakby sie wojna zblizała.Wiele rzeczy tylko oglądam i zastanawiam sie czy dobre.Czy mnie boli ze nie moge ich kupić?Pewnie trochę tak.Cóż...Ale rozumiem.Każdy ma inne priorytety.Ludzie maja liczne Rozdziny.Ja nie mam.Mam mase kociaków dla których musze zapasy zrobic.
welina pisze:iza71koty pisze:welina pisze:Jestem.czytam i myślę o Was Wszystkich z wątku,ale nie mam siły pisać-idą Święta.Taka pustka.........
To nie myśl tyle o Świetach, będzie Ci lżej.Ja osobiscie nie znosze tej krzątaniny, tego szału zakupów.Ide do sklepu po makaron i puszki dla kotów i muszę odstawać w kolejkach pełnych ludzi, o takich wyładowanych koszykach jakby sie wojna zblizała.Wiele rzeczy tylko oglądam i zastanawiam sie czy dobre.Czy mnie boli ze nie moge ich kupić?Pewnie trochę tak.Cóż...Ale rozumiem.Każdy ma inne priorytety.Ludzie maja liczne Rozdziny.Ja nie mam.Mam mase kociaków dla których musze zapasy zrobic.
Staram sie nie myśleć.Też nie znoszę Świąt odkąd zabrakło bliskich.Nawet w tym roku nie robię.Wzięłam przykład z Ciebie.Przestałam myśleć.choć cały blok naprzeciwko oświetlony jakimiś lampkami.Teraz zaprzątnęłam sobie głowę jak zdobyć pieniądze na badania i sterylkę Lajli.Okno zasłoniłam![]()
Pozdrawiam Wszystkich i głaski dla kociastych.
7ksiezyc pisze:http://www.decathlon.com.pl/PL/inverness-50-ciep-e-czerwone-193597397/
a takie, cieplutkie i nieprzemakalne
sama uzywam jak ganiam zamiast mojej blokowej karmicielki bo ostatnio ma klopot z rwa kulszową, więc umowiłysmy się że na kilka dni ją zastapie - i podjechalam do DECATHLONU i kupiłam - moge polecic bo sa i wygodne i cieple no i nie przemakają, sa w roznych kolorach
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 51 gości