kaja555 pisze:podajcie namiary: telefon i e-mail do ogłoszeń dla tych kotów
gdzie one są? to jest woj. mazowieckie?
zrobię im zbiorowe allegro
Wysłałam prw.
Wstaw, proszę, link do Allegro.
Dzięki wielkie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kaja555 pisze:podajcie namiary: telefon i e-mail do ogłoszeń dla tych kotów
Namiary mogą byc na mnie, a jak bedzie cos konkretnego, to przekieruję do Pani Teresy.kaja555 pisze:podajcie namiary: telefon i e-mail do ogłoszeń dla tych kotów
zjawka pisze:To i ja dorzucę grosik, najpewniej na kastracje, póki co, może na jakieś szczepienie. A co do ogłoszeń to może dla któregoś pakiecik zamówię u CatAngel ( bo sama nic nie umiem a i czasu brak by się wdrożyć) tylko dla którego i jakie informacje mam jej dać, to nie wiem.
kaja555 pisze:link do zbiorowego allegro, usunęłam z opisu imiona Państwa, zobaczcie czy coś jeszcze zmienić
http://allegro.pl/show_item.php?item=1971934451
zjawka pisze:To i ja dorzucę grosik, najpewniej na kastracje, póki co, może na jakieś szczepienie. A co do ogłoszeń to może dla któregoś pakiecik zamówię u CatAngel ( bo sama nic nie umiem a i czasu brak by się wdrożyć) tylko dla którego i jakie informacje mam jej dać, to nie wiem. Ale rzucę hasło i temat będzie się rozwijałTak w ogóle to mało biegła jestem w tych internetowo-forumowych działaniach. Ale podczytuję i widzę jak się uwijają inni i np. widzę, ze banerek by się przydał, bo temat na forum jest mało widoczny. jak to się załatwia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 642 gości