IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 04, 2011 22:56 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

terenia1 pisze:
Faflok pisze:Basia, napisz coś jak będzie wyglądała akcja w weekend? Co w tym czasie będzie sie działo z kotami?
Nie wyobrażam sobie tego wszystkiego, logistycznie to pewnie trzeba jakoś rozegrać?

Ula a koty masz w domu poszczepione, uważaj żebyś tego świństwa jeszcze dodatkowo do domu nie przywlokła, pp to jest straszne świństwo niestety - biedna Koko i Motylek - gdyby się im wcześniej pomogło to może by miały szanse chyba już miałaś pp w domu?

No Ula i co? Damy radę chyba :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Pt lis 04, 2011 23:00 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

czyli jednak stillowi cos bylo :?: o niego sie najbardziej balam bo jak w czwartek wychodzilam to dziwnie lezal ale mam nadzieje ze go odrobaczysz :ok:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pt lis 04, 2011 23:04 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

MIKUŚ pisze:
terenia1 pisze:
Faflok pisze:Basia, napisz coś jak będzie wyglądała akcja w weekend? Co w tym czasie będzie sie działo z kotami?
Nie wyobrażam sobie tego wszystkiego, logistycznie to pewnie trzeba jakoś rozegrać?

Ula a koty masz w domu poszczepione, uważaj żebyś tego świństwa jeszcze dodatkowo do domu nie przywlokła, pp to jest straszne świństwo niestety - biedna Koko i Motylek - gdyby się im wcześniej pomogło to może by miały szanse chyba już miałaś pp w domu?

No Ula i co? Damy radę chyba :mrgreen:

Basiu Ty jak zwykle dasz radę :mrgreen: tylko szkoda że Koko i Motylek nie dały rady :(

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt lis 04, 2011 23:26 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Dziewczyny, możecie CatAngel viewtopic.php?f=27&t=117559&start=645 polecić weta, który robi trochę tańsze sterylki niż za 2 stówy?
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pt lis 04, 2011 23:30 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Tereniu można usunąć skazę w klejnocie, ale nie można cofnąć powiedzianego słowa.
Pamiętaj iż mówiąc setki słów trudno sobie nie zaszkodzić :wink:
Ostatnio edytowano Pt lis 04, 2011 23:33 przez MIKUŚ, łącznie edytowano 1 raz
MIKUŚ

Post » Pt lis 04, 2011 23:33 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Gdzie się podziewa Martyss?
Mam dla Niej niespodziankę!
Nie wiem ile z Was widziało Lucjana zanim do mnie trafił?
Taka kupka kości odziana w worek ze skóry, biedny, brudny, zapchlony, nie miał siły stać na własnych łapkach przez dłuższą chwilę. Przez pierwsze dni u mnie nie wstawał, tylko przysuwał się do miski i pochłaniał jedzenie - w każdej ilości.
Dzisiaj Lucuś jest przepięknym kotem! Pyzatym kluskiem, z bielutkim futerkiem i dużymi okrągłymi oczkami.
Niestety Lucuś nadal boi się wyciągniętej ręki, nie lubi brania na ręce ale z zaskoczenia mogę Go pogłaskać, smakołyki zjada z ręki i uwielbia Molly. Wydaje mi sie że jest to kot który powinien mieć kociego towarzysza w domu. Ale nie znam się na dzikuskach, więc - może się mylę? Może powinien przez jakiś czas pomieszkać sam żeby otworzyć się na człowieka?

W każdym bądź razie w weekend strzelimy fotki, ale będziecie zaskoczeni :D
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Pt lis 04, 2011 23:34 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Axa76 pisze:Dziewczyny, możecie CatAngel viewtopic.php?f=27&t=117559&start=645 polecić weta, który robi trochę tańsze sterylki niż za 2 stówy?

Jasne. Dostałam pw od CatAngel. Pomożemy oczywiście. Tylko że muszę odpisać, co czasem jest bardzo trudnym zadaniem :ryk:
MIKUŚ

Post » Pt lis 04, 2011 23:45 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Ula czekamy na fotki z niecierpliwością 8) Ehhh.....Martyss zabiegana jest,jednak mimo to młoda ma na oku 2 ciężarówki na cito do ciachnięcia :( Była dziś na dyżurze, więc działa i na pewno kuknie na zdjątka Lucjana :wink:
MIKUŚ

Post » Pt lis 04, 2011 23:50 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

MIKUŚ pisze:Tereniu można usunąć skazę w klejnocie, ale nie można cofnąć powiedzianego słowa.
Pamiętaj iż mówiąc setki słów trudno sobie nie zaszkodzić :wink:

No pewnie Basiu :) tak to górnolotnie opisałaś że nie kumam o co chodzi :D skaza w klejnocie :) cofanie powiedzianego słowa :) setek słów nie powiedziałam :) a mnie już nic nie zaszkodzi :mrgreen: choćby było wypowiedziane tysiąc słów :)
Ostatnio edytowano Pt lis 04, 2011 23:54 przez terenia1, łącznie edytowano 1 raz

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt lis 04, 2011 23:53 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

MIKUŚ pisze:W przyszłym tygodniu przeprowadzamy dezynfekcję kociarni :ok:

a czemu dopiero wtedy? Czy tego nie powinno sie od razu, na goraco?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lis 04, 2011 23:54 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Faflok pisze:Miałam PP w domu, koty zaszczepione, Lucek przeszedł PP ale łagodnie.
Szczepić małego będę jak tylko dostane pieniądze (czyli za około tydzień).
Na razie nic innego do domu nie wpuszczam bo czasami tego wstrętnego wirusa aż "czuję w kościach" na pewno sie menda u mnie gdzieś zaszyła więc na pewno kotów ani psów BEZ SZCZEPIEŃ za próg domu nie zaproszę przez dłuższy czas. A ostatnio strasznie mnie korci bo pełno jest maluchów które na dworze zimy raczej nie przetrwają :(

Możecie mi napisać, w jakich portalach najczęściej ogłaszacie koty? Chcę czarnego Frycka ogłaszać ale nie wiem które portale są najbardziej efektywne??

Ula-allegro moze nawet wyroznione, pare zeta to kosztuje, to najpopularniejsze. Z reszta za niewielka sume CatAngel zrobi maaaaaaaaaaaaaaaaase ogloszen

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lis 04, 2011 23:59 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Tereniu jestem w pozytywnym szoku że wykazujesz się taką aktywnością na wątku przystaniowym :lol:
Witaj w Naszych skromnych progach, zapraszamy wszystkich nie ukrywajcie się :1luvu:
MIKUŚ

Post » Sob lis 05, 2011 0:41 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Kociara82 pisze:
Ula-allegro moze nawet wyroznione, pare zeta to kosztuje, to najpopularniejsze. Z reszta za niewielka sume CatAngel zrobi maaaaaaaaaaaaaaaaase ogloszen

Tak właśnie myślę o CatAngel, sama mogę zrobić na 2-3 portalach a dziewczyna widzę ma to opanowane do perfekcji!
A Frycuś bardzo potrzebuje swojego człowieka, to takie kochane kocisko!
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Sob lis 05, 2011 9:55 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Nie zdałam relacji wczoraj więc czynię to teraz.....

Blondina nie jest za szczęśliwa w wolierze :? zjadła porządnie dopiero jak ją głaskałam (dzięki Basia że dałaś znać żeby ją dopilnować)

Koty które mi się "nie podobają": Romek, Ernest, Still. Coś jakby im było...
Kebab też jakiś dziwny :?
Mam nadzieję że to stan przejściowy i wszystko wyjdzie na prostą :)

Roman mnie wczoraj po tyłku macał :ryk: jak sprzątałam kuwetę to sobie kucnełam tak że miał mnie w zasięgu :ryk: w pierwszym odruchu się wystraszyłam a potem mnie śmiech straszny ogarnoł

Wena została wczoraj wymiziana przez córę moją.
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Od: Wto wrz 20, 2011 14:01

Post » Sob lis 05, 2011 10:06 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Mogę zabrać kuwety i miski do dezynfekcji :roll:
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Od: Wto wrz 20, 2011 14:01

[poprzednia][następna]