Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna Rylska pisze:Fajnie, bardzo się cieszę że jest świeżee wydarzenie![]()
Dziś byłam na cmentarzu.
Chciałam bardzo podziękować Dziewczynom - Lemoniadai mata_hari
które pojechały ze mną, pomagały dzielnie.
Może dziewczyny potem coś potem napiszą, jak to wygląda, że nie marudzę i nie proszę o pomoc dla kotów ot tak ......... jest ona naprawdę bardzo potrzebna.
Zostawiłyśmy dziś sporo karmy, na jakie2 dni na pewno będzie. Zawiozłyśmy ostatnie budki które zrobiłam ( ostatnie, bo nie mam już materiałów) zostawiłyśmy też kolejne dwa karmniki na suchą karmę. Są 4 takie na cmentarzu.
By-----niebieski kocur - dał się mi pogłaskać. Niestety jest tez chory, ma chorą skórę, cały tył mu łysieje, potrzebuje pilnie pomocy![]()
I teraz najważniejsza sprawa![]()
Dziś z cmentarza zabrałam burego kocurka ok. 3 miesięcznegoNajprawdopodobniej to jest brat sreberka, które jakiś czas temu zgarnęłam.
Kocurek biegał po cmentarzu i płakał- pchał się do ludzi - Dziewczyny widziały.
Kocurek ma tak samo krótki ogonek jak sreberko - to na pewno jest jego brat.
To 8 kociak zabrany prze ze mnie z tego cmentarza, dla mnie to sporo, tym bardziej, ze pieniędzy na koncie fundacji jest mało i nie mogą pomóc.
Nie zabierałabym tego kota gdyby nie to, że tak płakał, błąkał się i szukał człowieka. On był tam zginął lub ktoś coś mu zrobił.
Przy nas już jakiś chłopak go nosił, a potem zostawił. Krzątał sie przy grobie, gdzie pani sprzątała, przeganiała go szczotką , a on płakał i chciał do człowieka![]()
BARDZO proszę o pomoc w jego utrzymaniu,o DT. Kot ma świerzb, pchły i robaki. Ma niesamowicie wielki i twardy brzuch. Nie ma żadnej karmy, nawet dla reszty kociaków z Brwinowa leków, nic. Co z nim zrobić?
itaka pisze:Mogę Mieciowi allegro zrobić.
Anna Rylska pisze:założyłam szybki wątek dla niebieskiego i długowłosego, bardzo proszę o podrzucanie
ja naprawdę nie dam rady tylu spraw brwinowskich sama prowadzić
viewtopic.php?f=1&t=135954
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 119 gości