Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wat pisze:Ten kociak, który wczoraj spadł z III piętra, dziś znowu chodził po balkonie i parapetach i rozpaczliwie miauczał do kotów na dole.
Na dzwonek nikt nie odpowiadał, a wszystkie,dosłownie wszystkie okna i drzwi balkonowe były pootwieraneJa niestety musiałam wyjechać, zostawiłam tym ludziom na drzwiach kartkę z ostrzeżeniem, że wezwę Straż Miejską
wat pisze:Ten kociak, który wczoraj spadł z III piętra, dziś znowu chodził po balkonie i parapetach i rozpaczliwie miauczał do kotów na dole.
Na dzwonek nikt nie odpowiadał, a wszystkie,dosłownie wszystkie okna i drzwi balkonowe były pootwieraneJa niestety musiałam wyjechać, zostawiłam tym ludziom na drzwiach kartkę z ostrzeżeniem, że wezwę Straż Miejską
horacy 7 pisze:Ja byłam sprawdzić co to za dwa kociaki sa u znajomej ,jedna to bura koteczka którą widziałam w sobotę,druga biało-bura tez koteczka.Przebywają w bardzo zimnej piwnicy,boję sie je zabrać ze względu na wcześniejszą pp u mnie.
horacy 7 pisze:Tak Kasiu ta buraska to ona,ma charakterystyczną rudą plamę na czole i urwaną końcówkę ogonka.To drugie to coś nowego śliczna kicia,obie lgną do człowieka więc miały z nim do czynienia.Tylko gdzie je zabrac siedza w zimnej piwnicy,u mnie jest cieplej lecz boje sie pp.Trzeba będzie je zaszczepic lecz nie mam już na nic czasu.Trzeba się zająć Brunem on ma tylko TDT i potrzebuje kontaktu z ludźmi.Fotki brzydkie robione w piwnicy gdzie ciemno było.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 730 gości