Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:a nie można Smoły dać do przedsionka? Ona jest sterylizowana?
przepraszam za kradzież żwirku jutro przywieziemyPiotrek myślał ze do schroniska
balbina38 pisze:Filomen pisze:a nie można Smoły dać do przedsionka? Ona jest sterylizowana?
przepraszam za kradzież żwirku jutro przywieziemyPiotrek myślał ze do schroniska
Smoła nie jest jeszcze wysterylizowana.
Dorota Wojciechowska pisze:Kurtka a ja jeszcze z dyzurkami bo mi uciekło- a jutro nieobsadzonechyba że ktoś się deklarował a ja zapomniałam
![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 22.08.-28.08.2011 r.
22.08. pon. rano Monika wie. Jadzia
23.08. wt. rano Beata wie. Mara
24.08. śr. rano Jadzia wie. Asia i Bogusia
25.08. czw.rano Beata wie. Wiesia
26.08. piat rano Dorota wie. Jadzia
27.08. sob. rano brak wie. brak
28.08. niedz. rano Alienor wie. Dorota
jadziaII pisze:.
Jutro bede zobacze te najbardziej chore i jak bedzie trzeba to im podam /temp/ to im podam tolfine zeby sie nie nie meczyly, a antybiotyki wieczorem bo tak zeby bylo co 24 godz.
Dorota Wojciechowska pisze:jadziaII pisze:.
Jutro bede zobacze te najbardziej chore i jak bedzie trzeba to im podam /temp/ to im podam tolfine zeby sie nie nie meczyly, a antybiotyki wieczorem bo tak zeby bylo co 24 godz.
Jadziu to będziecie rano czuy wieczorkiem czy mogę was (ciebie) zapisać że zrobicie któryś z dyżurów
jadziaII pisze:Dorota Wojciechowska pisze:jadziaII pisze:.
Jadziu to będziecie rano czuy wieczorkiem czy mogę was (ciebie) zapisać że zrobicie któryś z dyżurów
Dorota tak rano i wieczor
oraz zastrzykowo obsluguje Wiesiu zeby sie nie zrobilo zamiesznie bo w tej chwili jest tego cala masa zwlaszcza maluchy.
Bedzie dojezdzal po pracy po 19.
Dorota Wojciechowska pisze:
Ok przodownico pracy![]()
jadziaII pisze:Terenia przywiozlam 2-wie f/ry z Almawety jedna wcale nie mala druga mniejsza wszystko jest w rozpisce. Chyba sie juz calkiem zalamiesz.sa w szufladzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 97 gości