PILNIE DOM: Larry od 25 str., Kazio: nasilenie alergii/IBD

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 03, 2011 0:19 Re: Kazio Kwiat Lotosu. DT tuczy chudzinę i "umiziowywuje" :)

dzieki z rana zrobie przelew :P

Ciesze sie ,ze Kazio ma sie lepiej :P milo cyztac w tym morzu nieszczescia ,ze sa takze happy endy :mrgreen:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Sob wrz 03, 2011 0:20 Re: Kazio Kwiat Lotosu. DT tuczy chudzinę i "umiziowywuje" :)

Obrazek

:D
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Sob wrz 03, 2011 0:22 Re: Kazio Kwiat Lotosu. DT tuczy chudzinę i "umiziowywuje" :)

Retyyyyyyyyyyyyyyyyy :mrgreen:

Czy to ten sam kot 8O

Gratulacje :1luvu:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .

anulka111

Post » Sob wrz 03, 2011 21:23 Re: Kazio Kwiat Lotosu. DT tuczy chudzinę i "umiziowywuje" :)

Obiecane:
Obrazek
Nie mówcie, że to nie ufok! :lol:

Obrazek
Tak się Kaziu rozbestwia gdy jest prze-miziany. I to ma być Kwiat Lotosu? :twisted:

Obrazek
Kazio nie potrafi ustać w miejscu (mówiłam że to 4-miesięczny kociak!) ale takie zdjęcie szyjki mi się udało zrobić.

Obrazek
Tu widać, że chudzina. (BTW: mam już 3 próbki do labu)

Obrazek
To zdjęcie oszukuje! Kazio się wcale w DT nie nudzi i nie ma powodów do ziewania 8)

Obrazek
Jest coraz piękniejszy, bo się domywa :D

Obrazek
Chuda kluska. Ale przesłodka kluska.

Obrazek
"Chrrrrrap"

[Poza tym miałam dupny dzień. Smutne wieści, nieprzyjemne obowiązki, ból głowy zmieniający plany.
Cieszy mnie na szczęście poprawa zdrowia Amberki u Selengi i domki dla 2 maluchów z Milanówka.]
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Pon wrz 05, 2011 14:26 Re: Kazio Kwiat Lotosu. DT tuczy chudzinę i "umiziowywuje" :)

Kazio Kwiat Lotosu powiedział mi na ucho, że nie wyraża zgody na więcej zdjęć. Bo jak już są, to nikt się nie zachwyca ufokiem :(
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Pon wrz 05, 2011 16:25 Re: Kazio Kwiat Lotosu. DT tuczy chudzinę i "umiziowywuje" :)

Dopiero teraz zobaczyłam.
Prawdziwy devon :mrgreen:
Najpierw miałyśmy do adopcji orientkę, teraz devona... A potem mi jakieś nawiedzone koleżanki na FB insynuują, że rasowce kolportuję :roll:

PS. Czarną ciumkającą gwałcicielkę oddam pilnie w jakiekolwiek ręce :twisted: Tylko usiadłam, już mnie dopadła.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon wrz 05, 2011 16:36 Re: Kazio Kwiat Lotosu. DT tuczy chudzinę i "umiziowywuje" :)

Zachwycam się! Trudno się nim nie zachwycić! :1luvu:
A, że z opóźnieniem to ciotka przeprasza! niestety w weekendy "zachwyca się" ponad setką schroniskowców, co to u nich netu nie ma ;)

Całusy w różowy, ufocki nos!
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon wrz 05, 2011 16:39 Re: Kazio Kwiat Lotosu. DT tuczy chudzinę i "umiziowywuje" :)

Jamkasica, jak dobrze że się widzimy :mrgreen:
Zabierajcie sobie z powotem tego małego czarnego namolnego wampira, który nie dosyć że ciumka, to jeszcze właśnie wplątał mi się we włosy :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto wrz 06, 2011 8:41 Re: Kazio Kwiat Lotosu. DT tuczy chudzinę i "umiziowywuje" :)

Ufo z antenką:
Obrazek
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Wto wrz 06, 2011 9:01 Re: Kazio Kwiat Lotosu. DT tuczy chudzinę i "umiziowywuje" :)

Wielbłądzio pisze:Jamkasica, jak dobrze że się widzimy :mrgreen:
Zabierajcie sobie z powotem tego małego czarnego namolnego wampira, który nie dosyć że ciumka, to jeszcze właśnie wplątał mi się we włosy :twisted:

nietoperz znaczy się to jest! 8) o ile mi wiadomo- nietoperzy jeszcze nie mamy w asortymencie :mrgreen:

Ufo z antenką- zaiste 8O Na pyszczku maluje się skupienie- łączność z sąsiednią galaktyką nawiązana?
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto wrz 06, 2011 9:08 Re: Kazio Kwiat Lotosu. DT tuczy chudzinę i "umiziowywuje" :)

Ze względu na miny to mam wrażenie, że umysł Kazia często odlatuje w łączność z innymi cywilizacjami :lol:
Nie nadaramnie przyjaźni się z naszym Kroppkiem, któremu nieprzewidywane zakłócające spięcia neuronowe zdarzają się dość często :spin2:

Niestety z Tasia nadal nie za bardzo się lubią :( Choć zdarza im się czasem pograć w berka :ok:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Czw wrz 08, 2011 19:39 Re: Kazio Kwiat Lotosu. DT tuczy chudzinę i "umiziowywuje" :)

Gdyby ktoś tu zaglądał i był ciekaw :twisted:
to proszę o gratulacje dla Kazia, z powodu że ponieważ albowiem gdyż...
Obrazek

Poza tym się miziuje, nadal podgryza jak się za bardzo miziankami podekscytuje. Uroczo podpiskuje (zamiast miauku) i z kotami jakoś w miarę. Z Tasią różnie.
Niestety - nad czym perspektywicznie ubolewam - chowa się przed innymi ludźmi w domu. Jak zaprezentować Kazia "live" w przypadku adopcji - nie mam pojęcia. :roll:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Pt wrz 09, 2011 6:32 Re: Kazio Kwiat Lotosu. DT tuczy chudzinę i "umiziowywuje" :)

z poslizgiem ,ale wreszcie dorwalam sie do konta :oops:

anulka111

Post » Pon wrz 12, 2011 10:09 Re: Kazio Kwiat Lotosu. DT tuczy chudzinę i "umiziowywuje" :)

Wbrew temu co na zdjęciach - to naprawdę ten sam kot! :lol:

Kazio ma po prostu tak śmieszne minki. I tu przypomina nawet devona. :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Słodki, nie? :1luvu:
Możemy zacząć już ogłaszać. A propos badań, to zdążyliśmy łapać próbki w ostatnim momencie. Kazik się odlubił z kuwetą w łazience i korzysta z rezydenckich. Taki cwaniaczek 8)
Z przeglądu wet. to za jakiś czas zobaczymy ząbki (wet mówił, że bez pośpiechu, ale uzębienie warto przejrzeć i ew. zainterweniować) no i zaszczepimy klucha.

Fajny, słodki z niego kluch. Przychodzi rano do łóżka dawać caluska. Choć ostatnio złapał mnie zębami w kolano (delikatnie). Taki dewiant pieszczochowy.
Będzie mi ciężko go wydawać, ale tymczas to tymczas. Nie mogę się już zakluchowywać bardziej. :(

anulka111 pisze:z poslizgiem ,ale wreszcie dorwalam sie do konta :oops:

Ciociu Anulka - dziękujemy, doszło, jest w rozliczeniach! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Fakturka za Kazia już zapłacona, ufff.
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Śro wrz 14, 2011 13:04 Re: Kazio Kwiat Lotosu. DT tuczy chudzinę i "umiziowywuje" :)

Ja to jestem w szoku, przeca jako pierwsza widziałam ta przerażoną bidę z tą potworną raną na szyi a tu proszę . Joshua_ada, cudu jakowegoś dokonałaś , nie ten kot, nie ta sierść, po ranie prawie ani śladu i zupełnie inny wyraz pychola i tych pięknych oczu. Ado :1luvu: :1luvu:
Ewa

ostatniaszansa

Od: Pt mar 13, 2009 23:48

[poprzednia][następna]