Natka-Nie żyje...Vincent znalazł DOM! Łódź

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 23, 2011 8:00 Re: Maleńka Natka - Kikutki zamiast nóżek- PILNIE DT potrzebne!

katebush pisze:ja nadal deklaruje pomoc finansowa dla DT. Jakby jeszcze parę osób się zgłosiło, to napewno ułatwiłoby to decyzje DT o przygarnięciu czasowym rodzenstwa.
Ja też się dorzucę do kosztów utrzymania obu maluszków (warunek :arrow: razem ) w DT . Ta dzielna koteńka skradła mi spory kawał serducha :1luvu:
Ostatnio edytowano Sob lip 23, 2011 8:06 przez Amika6, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob lip 23, 2011 8:01 Re: Maleńka Natka - Kikutki zamiast nóżek- PILNIE DT potrzebne!

A ja bazarek kosmetyczny mogę wystawić :wink:

Jak mi ktoś podpowie jak to zrobić :wink:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob lip 23, 2011 8:03 Re: Maleńka Natka - Kikutki zamiast nóżek- PILNIE DT potrzebne!

Nie rozdzielajcie ich . Co przeżyje mały w schronie jak mu siostrę zabiorą...

Lea - jakis taki promyczek jesteś , że się coś w życiu kociakow zmieni :wink:

Nie mam możliwośc izolowania kotków w domu, mam od 1,5 m-ca kociaka wzietego na dokocenie, kotka nadal go nie toleruje, a on ciągle nie zaszczepiony, bo ciągle coś... :?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob lip 23, 2011 8:11 Re: Maleńka Natka - Kikutki zamiast nóżek- PILNIE DT potrzebne!

Mam pytania dotyczące rodzeństwa i z góry przepraszam,że nie doczytałam wątku :oops:
-czy maluchom coś dolega oprócz braku nóżek u Natki czyli szerzej ujmując czy wymagają jakiegoś specjalnego leczenia?

Jeśli nie wymagają a będę miała zapewnioną jakąś pomoc w utrzymaniu maleńtasów to mogę wziąć oba kurduple na DT;przepraszam,że piszę o pomocy ale ostatnio sama mam trudną sytuację finansową :oops: mogę tez zapewnić,że maluchy będą u mnie bezterminowo az znajdzie sie odpowiedni domek

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Sob lip 23, 2011 8:52 Re: Maleńka Natka - Kikutki zamiast nóżek- PILNIE DT potrzebne!

J.D. - to bardzo piękna wiadomość :ok:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob lip 23, 2011 9:02 Re: Maleńka Natka - Kikutki zamiast nóżek- PILNIE DT potrzebne!

J.D. kociakom raczej nic poza kalectwem malej nie jest, ale to niech autorka wątku się wypowie, bo wie najlepiej. Jesli zdecydujesz się wziąć maluchy, to proszę o pw z danymi do przelewu
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Sob lip 23, 2011 9:11 Re: Maleńka Natka - Kikutki zamiast nóżek- PILNIE DT potrzebne!

Zdaje się, że wcześniej było napisane, że z kociakami wszystko jest ok :)
Obrazek

Afra666

Od: Śro wrz 01, 2010 11:50

Post » Sob lip 23, 2011 9:13 Re: Maleńka Natka - Kikutki zamiast nóżek- PILNIE DT potrzebne!

A mnie się zdaje, że były? są? leczone na kk.
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Sob lip 23, 2011 9:13 Re: Maleńka Natka - Kikutki zamiast nóżek- PILNIE DT potrzebne!

Pieniędzy niestety nie mam, ale dołożę się DT rzeczami na bazarek ... żeby tylko maluchy wyszły z tego schronu ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Sob lip 23, 2011 9:14 Re: Maleńka Natka - Kikutki zamiast nóżek- PILNIE DT potrzebne!

Faktycznie, coś było o kk. Ale mi chodziło, że nie dolega im nic 'poważniejszego'.
Obrazek

Afra666

Od: Śro wrz 01, 2010 11:50

Post » Sob lip 23, 2011 9:16 Re: Maleńka Natka - Kikutki zamiast nóżek- PILNIE DT potrzebne!

Maluchy są leczone z KK. I to wszystko
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob lip 23, 2011 9:23 Re: Maleńka Natka - Kikutki zamiast nóżek- PILNIE DT potrzebne!

katebush pisze:J.D. kociakom raczej nic poza kalectwem malej nie jest, ale to niech autorka wątku się wypowie, bo wie najlepiej. Jesli zdecydujesz się wziąć maluchy, to proszę o pw z danymi do przelewu

jesli nie ma lepszego rozwiązania- bliżej miejsca -to oczywiście,że decyduje się je zabrać;mała jest cudowna :1luvu: ...te oczy,ten pysio :1luvu: mam koteczkę bez łapki i uciętym ogonkiem i radzi sobie całkiem nieżle :ok: takie maluchy nie powinny siedzieć w klatce w okresie dorastania bo to krzywi ich psychikę :cry:
jeszcze raz chce przeprosić,że potrzebuję wsparcia finansowego ale na dzień dziesiejszy mam więcej miejsca dla kotów niż możliwości finansowych :oops: a te maleństwa szczególnie potrzebują domku choćby i tymczasowego;ze swojej strony mogę zapewnić najlepsza opieką na jaką mnie stać -moje tymczasy dostają dobry suchy pokarm[RC,Acanę,Sanabelle,Josera,RC weterynaryjne np.RC calm czy teraz kupuję RC inetese hairball],dobre puszki mięsne [Animonda kitten,Schmussy,Smilla,...] ,surowe mięsko i mleko dla kotów; pytajcie o wszystko co chcecie wiedzieć...
z tego co mi wiadomo to kk raczej nie wymaga specjalistycznej opieki :wink:

J.D.

Post » Sob lip 23, 2011 9:41 Re: Maleńka Natka - Kikutki zamiast nóżek- PILNIE DT potrzebne!

J.D. - jesteś wielka. Po przebudzeniu myślałam tylko o kociakach i zastanawiałam się jak wrócić do rozmowy z moim kochanym mężem żeby "przegadać" temat. Dziś rano czytając Twoją deklarację przyjęcia kociaków po prostu się rozpłakałam ze szczęścia. Kochana, z mojej strony również deklaracja pomocy finansowej. Odezwę się na priv. Bardzo się cieszę, że jesteś gotowa wziąć do siebie maluchy!

lea883

Od: Pon wrz 20, 2010 19:20

Post » Sob lip 23, 2011 11:19 Re: Maleńka kicia- Kikutki zamiast nóżek- PILNIE DT potrzebne!

dagmara-olga pisze::( a u mnie tylko panele i kafle...
niech się znajdzie ktoś z "puchatym" domem....

na całe szczęście u mnie na terakocie rozesłane są dywaniki co mi ostatnio ktoś wytkną 8)
a nawet gdyby nie było dywaników to byśmy je położyli specjalnie dla Natki :ok:

J.D.

Post » Sob lip 23, 2011 11:30 Re: Maleńka Natka - Kikutki zamiast nóżek- PILNIE DT potrzebne!

J.D. jak ja się cieszę, kochana jesteś !
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia][następna]