smarti ja nie mam adwokatów-ty natomiast masz w postaci choćby Marzeny;
mnie do głupiej,pustej i bezproduktywnej dyskusji nie wciągniesz....ja zaproponowałam DT -wy knujcie jak mnie zdyskredytować w oczach innych

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:smarti pisze:a może "adwokaci" pozwolą samej J.D. odpowiedzieć na zadane pytania ..
od kiedy troska o warunki jakie ma DT zanim odda się tam kota jest czymś nagannym ?![]()
od kiedy nieważne jest czy nowy kot ma miejsce na kwarantannę itd.![]()
przeciwnie-właśnie należy pytać przed a nie po, aby zdobyć przekonanie że dany DT sprosta sytuacji gdyby okazała się patowa-np tak jak w przypadku Promyka-czasem trzeba z własnej kieszeni wyłożyć kupę kasy na nagłe i trudne leczenie,zanim można liczyć i prosić o zbiórki,ba zanim w ogóle zdąży się o tych zbiórkach pomyslec...
pozornie zdrowy kot potrafi w ciągu jednego dnia okazać się bardzo chorym kotem..
Tak, tylko że tu nie chodzi bynajmniej o dobrze pojętą troskę o kota, lecz o kolejną "wojenkę" Marzeni11. Swoją drogą może zamiast gnębić osoby słabsze psychicznie i wrażliwe spróbowałaby z kimś, kto jest trudniejszym przeciwnikiem
smarti pisze:a skąd w ogóle wiesz że tu nie chodzi o troskę o kota![]()
![]()
![]()
masz, kurcze, monopol na jedynie słuszną prawde czy co
![]()
![]()
![]()
obrażasz Marzenię takimi słowami,w dodatku często zdarza Ci się obrażać i niesłusznie posądzać, a co gorsza nie masz zwyczaju przepraszać..
a osoby słabsze psychicznie powinny najpierw uporządkować swoje życie .
Branie zwierząt ponad swoje siły nie jest drogą do uporządkowania własnych spraw bo może się okazać że zwiarzęta właśnie na tej słabości psychicznej ucierpią.
To jest zajęcie dla osób silnych o twardej d.... i kręgosłupie.
i nie jestem przekonana o czyją "kolejną wojenkę" tu chodzi..
J.D. pisze:niczego innego nie spodziewałam sięwiedziałam co się rozpęta jak Marzena dowie sie kto zaproponował DT;
mnie do głupiej,pustej i bezproduktywnej dyskusji nie wciągniesz....ja zaproponowałam DT -wy knujcie jak mnie zdyskredytować w oczach innych
Zofia&Sasza pisze:smarti pisze:a skąd w ogóle wiesz że tu nie chodzi o troskę o kota![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
obrażasz Marzenię takimi słowami,w dodatku często zdarza Ci się obrażać i niesłusznie posądzać, a co gorsza nie masz zwyczaju przepraszać..
Branie zwierząt ponad swoje siły nie jest drogą do uporządkowania własnych spraw bo może się okazać że zwiarzęta właśnie na tej słabości psychicznej ucierpią.
To o Edisi?
Zofia&Sasza pisze:Agneska pisze:nie
A coś Ty taka tajemnicza?Werbujesz do niewiadomoczego? Bo ja np. moge robić dym w necie, ale pewnie nie o to chodzi
![]()
J.D. pisze:niczego innego nie spodziewałam sięwiedziałam co się rozpęta jak Marzena dowie sie kto zaproponował DT;
smarti pisze:Zofia&Sasza pisze:smarti pisze:a skąd w ogóle wiesz że tu nie chodzi o troskę o kota![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To o Edisi?
taa jasne-znowu odezwałą się alfa i omegamasz obsesję czy co?
rozczaruję Cię-ale to nie ja jestem wokół znana z tego że sobie nie radzę...zgadnij o kim tak mówią te które wiedzą co mówią
Edytka1984 pisze:widzę,że prędzej się nawzajem pozabijacie niż dojdziecie do porozumienia
ale ok nie znam sprawy - trzymam kciuki za dobro Króweczki
bidulka w schronie czeka
J.D. pisze:Czy jest ktoś kto żałował,że oddał kota do mnie??? mój DT zna wielu forumowiczów i jak dotąd moje propozycje spotykały się zawsze z przychylnością forum;no ale Marzena i smarti mają wyższe standardy i wymagania![]()
zapytajcie Erin co sądzi o moim DT bo właśnie wyszła ode mnie....
przecież ja mogę wam napisać "co mi palec na klawiaturę przyniesie"![]()
nie zadawajcie mi pytań i nie czekajcie odpowiedzi-odpowiedż jest jedna:wasza "troska" przysłuży się kotuna pewno bardzo szybko znajdziecie lepszy DT - bardziej świadomy odpowiedzialności i zagrożeń jakie czekają na Króweczka..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura, niafallaniaf, puszatek i 63 gości