Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
turkawka pisze:Mała Tri, która od zeszłego piątku (albo soboty) w DT jest już piękną zdrową pannicą! Jeszcze na antybiotyku, ale po dwóch dniach przypominała już kota i to pięknego kotaMała ma ponoć troszkę dłuższe futerko, jest bardzo fajna i straszny z niej miziaczek. Jak będę mieć tylko jej zdjęcia, to wstawię. Myślę, że w weekend/po weekendzie będzie można zacząć ją ogłaszać. Bardzo się cieszę, że jej się tak udało.
A u nas cały czas Mały Zdzichu i Czarny szaleją. Byliśmy dzisiaj ze Zdzichem na wizycie (ale tylko towarzyskiej) u naszej Pani wet. Zdzichu 7 tygodni i waży... 1,25 kg. No tak, wcale się nie dziwię, skoro jedzenie na miesiąc dla Fredzi maluchy zjadły w 2 tygodnieI do tego góra puszeczek.
XAgaX pisze:martka pisze:Aga, jak dla mnie to nie jest do zrobienia- ze względu nna ogromną ilośc kotów. Jedne są już zrobione, inne to kocury ....
tyle, że hormony kastratkom ani kocurom nie zaszkodzą- tylko wyrzuci się kasę w błoto
jessi74 pisze:krótko i prosto pisząc - tam jest jedna wielka rozmnażalnia kotów i męczarnia dla maluchów-, chore, koci katar, sami na pewno nie damy rady... ktoś mógłby zjaąć sie pisaniem od takich instytucji jak Toz, może jakaś Fundacja?
my niestety nie mamy środków ani czasu...
umówiłam się że martką będziemy łapać od czasu do czasu po jednej kotce...ale to jest nic w świetle tego ile kotów tam potrzebuje pomocy...
ossett pisze:XAgaX pisze:martka pisze:Aga, jak dla mnie to nie jest do zrobienia- ze względu nna ogromną ilośc kotów. Jedne są już zrobione, inne to kocury ....
tyle, że hormony kastratkom ani kocurom nie zaszkodzą- tylko wyrzuci się kasę w błoto
?
turkawka pisze:A jak to jest jak zjedzą za duo tych tabletek? I czy to się podaje raz na tydzień czy codziennie? Mogę spróbować pogadać z panem. No i ile takie tabletki kosztują?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 102 gości