Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 12, 2011 21:56 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

aburacze pisze:Dzień dobry!

Niedawno skończyło się kolejne Allegro dla kotów - miało 400 odsłon. W ogóle co słychać, coś się dzieje? Pewnie te koty nadal nie mają domów? Wystawić Allegro ponownie?

Pozdrawiam serdecznie!

Adam

Dziewczynom dziś wybuchła pp :( pewnie nie mają głowy do allegro
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt sie 12, 2011 22:15 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

taizu pisze:Dziewczynom dziś wybuchła pp :( pewnie nie mają głowy do allegro

Ojej, rzeczywiście problem :( Trzymam kciuki żeby jak najmniej kotów ucierpiało :( :( :(
A Allegro to ja wystawiam, tylko chciałem się zapytać czy to nadal aktualne, bo od miesiąca na wątku właściwie cisza. Ale skoro mają epidemię, to pewnie nie będą miały czasu pisać. Wystawię na nowo po prostu, nie zaszkodzi.

Adam
aburacze

Post » Nie sie 14, 2011 7:14 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Jeszcze epidemii brakowało :roll: :roll:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie sie 14, 2011 8:32 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

W skrócie telegraficznym, bo jedziemy -jak to mówią-po bandzie.
Pani Irena odmówiła letnisko i kazała szukać czegoś nowego. Kategorycznie odmówiłam- nie będę się szarpać, po to żeby wszystko w gwizdek poszło. Niech sama szuka pałaców jak taka mądra. No i znalazła- kawałek terenu kilka posesji dalej, bez domku, bez wody, bez niczego...taki, qrva, raj :roll: Siatkę- bo już zakupiona była jej dałam i grodziła z synalkiem-nierobem. Zaproponowałam klatkę stacjonarną dla Łatki, bo przecież kicia musi mieć dietę. Usłyszałam, że nieeeee, bo ona już przestała ją leczyć 8O Dawała ten kreon jakiś czas, ale poprawy nie było, to odstawiła :evil: a metronidazol :?: No, nie dawałam, bo po co ją tak obciążać...Jak ja nienawidzę wielepów :evil: :evil:
Była pani chętna na dwa koty. Pani z okolic Ostrowa Wlkp. Prosiła, żeby koty dowieźć. Ja naprawdę nie wiem już w co ręce włożyć, więc zaproponowałam, że dam synalkowi-nierobowi na bilet pkp i niech zawiezie. No to nie mógł, bo się wlaśnie do jakiejś agencji pracy tymczasowej zapisał i MOŻE BĘDĄ do niego dzwonić w sprawie pracy :!: :!:
Wszystko mi już opada....

Adamie- zrób allegro, proszę...
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Nie sie 14, 2011 9:02 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

O ile łatwiej byłoby załatwić sprawę z kotami, gdyby ludzie przynajmniej nie przeszkadzali :roll: Bardzo współczuję i nie zazdroszczę sytuacji. :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon sie 15, 2011 0:21 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

To może podam link do aktualnego Allegro (poprzednie miało 400 odsłon):
http://allegro.pl/eksmitki-28-kotow-pot ... 58452.html

Jak wygląda sprawa z ogłoszeniami na innych portalach?

Aha, jeszcze jeden problem: niektóre ze zdjęć na pierwszej stronie wątku poznikały? Ponieważ ja je używałem do Allegro to musiałem trochę zmienić aukcję, usuwając z listy te koty których zdjęcia zniknęły.

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Pon sie 15, 2011 7:11 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Pomagać kotom nie jest łatwo właśnie ze względu na ludzi... :roll:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon sie 29, 2011 12:06 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda. Właśnie skończyło się Allegro dla kotów (miało ponad 400 odsłon), wystawiłem nowe. Oto adres, jeżeli możecie to rozsyłajcie:

http://allegro.pl/eksmitki-28-kotow-pot ... 53433.html

Coś w ogóle w sprawie się posuwa do przodu?

Pozdrawiam!

Adam
aburacze

Post » Wto wrz 20, 2011 23:09 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Dobry wieczór!

Chciałbym zapytać czy coś jeszcze się dzieje, czy też wątek umarł? Allegro jest jeszcze potrzebne, ktoś szuka domów dla tych kotów, są jakieś adopcje?

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Pt paź 14, 2011 19:16 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Dobry wieczór!

Ktoś jeszcze zagląda na wątek? Coś się z kotami dzieje, są gdzieś ulokowane, właścicielka wydaje w ogóle te koty do adopcji?

Pozdrawiam!

Adam
aburacze

Post » Pon gru 05, 2011 22:55 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Dobry wieczór w grudniu ;)

Ja tak tradycyjnie chciałem się zapytać co słychać w sprawie kotów od zbieraczki :(

Adam
aburacze

Post » Czw gru 15, 2011 20:18 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

aburacze pisze:Dobry wieczór w grudniu ;)

Ja tak tradycyjnie chciałem się zapytać co słychać w sprawie kotów od zbieraczki :(

Adam

:?: :?: :?:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw gru 15, 2011 20:21 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Dorota pisze: :?: :?: :?:

No właśnie, chyba wątek umarł. Ostatnie wieści od kogoś kto się tą sprawą zajmował były równo 5 miesięcy temu :(

Adam
aburacze

Post » Wto kwi 10, 2012 9:58 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Ciąg dalszy
http://forum.gazeta.pl/forum/w,755,1348 ... _.html?v=2

I od razu wyjaśnienie - były ogłoszernia, niektóre jeszcze wiszą w sieci.

Byłi chętni na te koty - sama kilka domków podesłałam, niestety żaden nie okazał się być wystarczająco dobry.

Wg mojej wiedzy 27 kotami na raz nie zaopiekuje się żadna łódzka grupa - nikt nie ma tylu domów tymczasowych ani pomieszczenia.
Nie mówiąc o pieniądzach na diagnostykę, leczenie - wtedy, kiedy Marija zaczynała akcję, były leczone, ale pewnie niedoleczone...
Nie mówiąc o karmie, żwirku..

My niedawno w analogicznej sytuacji zabraliśmy 7 kotów, trudnoadopcyjnych.
Plon świątecznego weekendu - kolejen dwa od chorej pani, któym trzeba na cito znaleźć dom, dwa w cięzkim stanie w lecznicach, przed chwilą telefon o trzecim..
Adopcje śladowe,
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto kwi 10, 2012 10:45 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Czy Martusia nadal jest wśród tych kotów?
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

[poprzednia][następna]