czy jest ten kociak jeszcze w schronie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Mogłabym w sumie podjechać w poniedziałek wieczorem - tak koło 19ej nakarmić maluchy w schronisku. Tylko nie wiem, czy nie za późno. Jako niezmotoryzowanej nie jest mi wszystko jedno czy kogoś zastanę czy nie...
CatAngel pisze:Czy przyda wam się wielllka paka 2x14kg suchegojedno to Whiskas,a drugie nie wiem
więc mogę odstąpić dwie
niestety mokrego sama mam mało
Jaaga pisze:Rozpaczający maluch ze szpitalika jest chory, ze jest w szpitalu? Moge wziąć na DT jednego malutkiego towarzyskiego kociaczka, ale zdrowego, bez objawów KK, najlepiej zaszczepionego. Mam 3 swoje maluchy, stad wymóg zdrowia.
Chciałam jeszcze zapytać, czy dzika bura koteczka, która do mnie trafiła, była przez Was odrobaczona, czy w schronisku? Nie wiem, czy już powtórzyć jej odrobaczenie. Schroniskowemu nie bardzo dowierzam, dlatego pytam.
Dziewczyna ma się dobrze, nawet nie mysli o wychodzeniu na zewnątrz. Nie boi się, jesli jestem od niej kilka metrów dalej. Taki bezdotykowy kot. Z innymi kotami się dogaduje, ma ogromny apetyt, ale wybredniak woli mięso, niz suchy RC.
Jesli bedzie w potrzebie zdrowe kociątko, to prosze o kontakt na PW lub Terenia ma do mnie telefon.
Filomen pisze:CatAngel pisze:Czy przyda wam się wielllka paka 2x14kg suchegojedno to Whiskas,a drugie nie wiem
więc mogę odstąpić dwie
niestety mokrego sama mam mało
jeśli jest dla maluchów, to chętnie weżmiemy, dla doroslych mamy jedzonko suche, to dziękujemy
Alienor pisze:Przepraszam, ale nie dam rady podjechać dziś do schroniska wieczorem. Kiepsko się czuję, przez co rano nie dałam rady zrobić papu dla maluchów i muszę się trzymać blisko toaletyDo środy powinno mi przejść
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Silverblue i 92 gości