turkawka pisze:Łóżkosikacze, panelosikacze i obstrańce dodane na stronę.
a gdzie bo nie widzę?

EDIT: ślepak już dopatrzył się w "leczonych"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
turkawka pisze:Łóżkosikacze, panelosikacze i obstrańce dodane na stronę.
Agness78 pisze:jessi pocieszę cię że ty masz łóżkosikacze a ja mam Toffika mega-obsrajtucha![]()
Dziś postanowił mnie ukarać że za krótko byłam w odwiedzinach![]()
Podałam kotkom leki, wyczyściłam pięknie klatkę, wyścieliłam nowymi ręczniczkami żeby miękko było kotkom,
nasypałam papu i wymieniłam żwirek na nowy świeżością pachnący i wszystkie postanowiły na raz zrobić coś w kuwecie![]()
Dziewczynki siu... grzecznie a obsraniec qupala i oczywiście z biegunkąsłyszę że coś idzie ale Toffik wyskakuje a tam nic...
![]()
Doznałam szoku ale za chwilę już wiedziałam co to oznaczawszystko wymazane w qupie , tam gdzie przebiegł on, tam był ślad
a Toffik uwalony po pas
No nic chłopak miał kąpiel przymusową od pasa w dół... nawet nie protestował specjalnie
![]()
ech... i sprzątanie zaczęło się od nowa
majka2222 pisze:Zaznaczam i pracuję. Natasza podesłała mi zdjęcia i wyjaśnienia, ale chyba muszę liczydło przynieść, aby maleństwa zliczyć.
turkawka pisze:majka2222 pisze:Zaznaczam i pracuję. Natasza podesłała mi zdjęcia i wyjaśnienia, ale chyba muszę liczydło przynieść, aby maleństwa zliczyć.
Oj musisz. Zaraz zabiorę się za zdjęcia kościotrupków, tylko na stronę muszę im lepszą marketingowo nazwę wymyślić.
edu pisze:Ja mogę zaoferować Royal Intestinal, znalazłam trochę w domu
majka2222 pisze:Wklejałam kolejne ogłoszenia i stwierdziłam, że najwięcej wyświetleń jest na Tablicy. Na OLX nie ma podanej liczby wyświetleń.
Na Tablicy jest 30, 40 wyświetleń, a na allegro w tym czasie 5, 6. Ciekawe, myslałam, że allegro jest lepsze. Na Gumtree też tylko parę.
Co jest jeszcze przęglądane często, jesli chodzi o zwierzęta?
Gibutkowa pisze:Agness - marchwianka, na lekką biegunkę najlepsza marchwianka. Taki rosołek z kurczaczkiem (skrzydełka najlepiej) i marchewką (taką malutką mrożoną jak dla małych dzieci), do tego można ryżu trochę ale nie trzeba.
Agness78 pisze:Gibutkowa pisze:Agness - marchwianka, na lekką biegunkę najlepsza marchwianka. Taki rosołek z kurczaczkiem (skrzydełka najlepiej) i marchewką (taką malutką mrożoną jak dla małych dzieci), do tego można ryżu trochę ale nie trzeba.
nie wątpięa przyjdziesz mi ugotować?
![]()
![]()
Niestety moja Olcia zabiera mi 99% czasu i nawet mój TŻ musi czasem obyć się bez obiadu
Gibutkowa pisze:majka2222 pisze:Wklejałam kolejne ogłoszenia i stwierdziłam, że najwięcej wyświetleń jest na Tablicy. Na OLX nie ma podanej liczby wyświetleń.
Na Tablicy jest 30, 40 wyświetleń, a na allegro w tym czasie 5, 6. Ciekawe, myslałam, że allegro jest lepsze. Na Gumtree też tylko parę.
Co jest jeszcze przęglądane często, jesli chodzi o zwierzęta?
Bo tablica ma statystyki wyświetleń z kosmosujuż sporo osób to zauważyło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 233 gości